Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
14 Dronken Gesprekken Die Elke Vrouw Heeft Gehad

14 Dronken Gesprekken Die Elke Vrouw Heeft Gehad

1. Nee, Ik haat je niet!
Ik heb je serieus nog nooit gehaat! Waarom denk je dat?!” Ik heb je letterlijk nog nooit gehaat Rebecca. Ik dacht dat je soms een beetje een bitch was omdat je iets raars zei tijdens onze sociologie les drie jaar geleden, maar ik hou juist van je.”. Niemand begrijpt je beter dan Rebecca dat doet. Zij zit ook aan haar vierde cocktail. Je bent zo blij dat Ashley haar mee uit heeft genomen vanavond. Is Rebecca jouw soul mate? “Rebecca, je bent mijn verdomde spirit animal.”

Satisfyer

2. Ja, OMG, Kunnen we please snel een keer afspreken?
Waarom hebben we dit niet gedaan toen we de vorige keer plannen aan het maken waren?!” Zelfs wanneer je dronken bent, weet je diep in je hart dat je niet uit eten wilt met Rebecca. Terwijl je agressief haar telefoon afpakt om jezelf een berichtje te sturen zodat zij nu jouw nummer heeft en niemand nu een excuus heeft om niets te doen, ben je nu al bezig om hier onderuit te komen.

3. Jongens zijn zo dom, JEZUS.
Die klote Peter, die verpest alles. Je had een geweldige bonding sessie met Rebecca in een hoekje, en je praat echt nooit met Rebecca, en die klote Peter onderbreekt je gewoon omdat dat domme Avicii liedje er op kwam. Kan hij misschien zichzelf een boks geven? Je hebt geen tijd om te doen alsof je het leuk vindt om een boks te geven aan hem; je praat met Rebecca.

4. Huilen, gewoon huilen
Geen reden. Misschien is er een reden. Je weet het niet meer.

5. Ik wil gewoon naar een plek zonder engerts
Ook meer alcohol. Rebecca zegt dat ze een plek weet waar bijna geen engerts zijn en waar ze geweldige muziek hebben. Dat klinkt perfect; laten we daar naartoe gaan, maar na dit nummer.

6. Zullen we een shotje nemen?
Je kan je letterlijk niet meer herinneren wanneer je voor het laatst een shot hebt gehad, maar je hebt nu echt het gevoel dat je echt nu shots wilt drinken, weet je? Shots! Shots! Okay, deze shots zijn smerig. Misschien kan je jouw glas leeggieten wanneer niemand kijkt. “Heb je die echt opgedronken?! BAH! Shots!”

7. Ik heb hem net gezoend
Is hij leuk? Ik weet het zelf niet.” Misschien ziet hij er een beetje leuk uit? Ziet hij er misschien een beetje uit zoals Justin Timberlake in 2001? Of zoals Justin Timberlake nu? Het enige dat je zelf weet is dat hij in je telefoon staat als JT VAN DE CLUB. “Echt, Rebecca, kan je misschien een minuut opletten? Ik heb hulp nodig!”

8. Heb ik er een zooitje van gemaakt?
Als Rebecca echt jouw vriend was, zou ze je eerlijk vertellen als je een zooitje van je leven, je kleren of je dronken staat had gemaakt. “Nee? Weet je het zeker? Damn, wacht, denk je dat ik er uitzie zoals Rihanna in haar strakke gescheurde spijkerbroek? Ik fucking hou van je Rebecca!”

9. Waarom ben je single?
Je bent zo geweldig. Je hebt serieus de meest geweldige vrienden en baan en appartement in de hele wereld en je bent zelf echt super. “Waarom ben je single? Rebecca, je bent geweldig. Er zijn zoveel mannen die jou willen. Nee, jij bent geweldiger.” Je bent ijverig de voor en nadelen aan het discussiëren van het single zijn als vrouw.

10. Ik heb nog nooit zo nodig in mijn leven moeten plassen
De rij is zo lang. Waar ga je plassen? Waar ga je plassen? Je kan hier niet plassen, zo smerig. Denk je dat we naar die enge tent aan de overkant moeten gaan? Ok, je kan het nog een minuut inhouden en dat is het dan ook echt. OK, we moeten nu gaan. Je hebt het gered, net. Best lastig om door de knieen te gaan terwijl Rebecca en Ashley met jou in het hokje zitten, maar je doet het toch.

11. Tijdens het plassen
Heb je er ooit aan gedacht om overal mee te stoppen en een restaurant te openen? Weet je, ik ben echt goed geworden in het maken van foto’s van elke maaltijd en ik denk dat er echt een vraag is op de markt voor een echt “instagram moment” restaurant weet je? Dat klinkt ook echt beter dan alles wat we nu aan het doen zijn. Rebecca, je kan mijn sous-chef zijn! Of zoiets… “

12. Nog steeds plassende
“Wacht, kan ik jullie een geheim vertellen?” Je hebt op het juiste moment gewacht om dit te delen en dit voelt als het juiste moment: “Ik heb het serieus nog aan niemand verteld, maar ik wil eigenlijk echt een restaurant openen, ik maak geen grapje. Ik noem het “iFood” of “InstaFood”. Ik denk nog na over de naam maar vertel mijn levensdoel nog aan niemand door.”

13. Ik hou van je
Ik hou zo fucking veel van je, ik wil gewoon dat je weet dat je mijn beste vriend bent. Ik weet dat ik shots aan het drinken was en dat ik de halve nacht met Rebecca heb gedanst, maar Ashley, je bent mijn BFF en ik hou van je. Ik hou meer van jou dan van mijn moeder. Laten we nooit meer met Rebecca uitgaan. Beloof me dat niets veranderd. Nee, ik hou meer van jou, ik hou het meest van jou.”

14. Hebben ze hier pizza?
Waar is de dichtstbijzijnde pizza? Piiiiizzzzaaaaaaaa. Ik hou meer van pizza dan van jou, Ashley.

Vorig artikel 5 Manieren Om Elke Discussie Te Winnen
Volgend artikel 4 Redenen Waarom Jij Geen Vriend Vind