Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Absurde Dingen Die Je Doet Als Je Zat Bent

Absurde Dingen Die Je Doet Als Je Zat Bent

Een avondje stappen. De alcohol vloeit rijkelijk. Je kan het aantal glazen dat je gedronken hebt al lang niet meer bijhouden door alle rum en wodka. En vreemd genoeg lijken de glazen alcohol en de shotjes ons talent om gek en onnozel te doen aan te wakkeren. Tching!

Satisfyer

De hoofdpijn op de volgende ochtend is niet de enige bijwerking van een zatte avond. Daarnaast zal je ook te maken krijgen met het niet zo subtiele gelach van je maten en zullen een paar van je vriendinnen niet zo’n frisse blik hebben aan de ontbijttafel.

Het is dan ongetwijfeld leuk om onvergetelijke herinneringen aan de vorige nacht op te halen. Hieronder vind je zes zattigheden die je gisteren ongetwijfeld wel ergens gezien zal hebben.

Lichtjes uit de maat zingen

Er zou echt eens een studie moeten komen over de link tussen drank en gezang. Drank lijkt onze liefde voor karaoke aan te wakkeren, sommigen onder ons geloven zelfs even dat ze echte componisten zijn.

En natuurlijk willen we ons talent met iedereen delen. Britney met een vleugje Johnny zingen voor 30 personen, waar gebeurt!

Geheimen vertellen… en zelfs die van anderen

Als de drank rijkelijk vloeit, wanen sommigen onder ons zich in een aflevering van Confessions Intimes (programma waar mensen hun diepste geheimen onthullen). En als we geen eigen schandalen hebben om op te biechten, delen we maar wat graag die van onze vriendinnen.

De meesten onder ons staan de volgende ochtend dan ook op met een serieus schuldgevoel. Soms ontstaan er zelfs ruzies die we nooit meer kunnen oplossen. “Je kan noooooooit raden met wie ze haar man bedrogen heeft!”

Om de haverklap je liefde aan iemand verklaren

We zien onze vrienden nooit zo graag als na drie glazen Martini of tequila. En we moeten hen dat absoluut meteen laten weten. We geven elkaar een dikke knuffel terwijl we ons op de shotjes storten.

En nadat we onze liefde aan elkaar verklaard hebben en beloofd hebben dat we onze nieren en zelfs een stuk van onze oren aan elkaar zouden afstaan, beginnen we elkaar complimentjes te geven. Want onze vrienden zijn mooier en magischer dan alle schitterende eenhoorns in het heelal!

Nog meer drinken

Bwa, eentje kan er nog wel bij. Wijn en champagne mag je niet mixen zeker he? Oh een roze cocktail! En wat heb jij genomen? Geef mij er zo eentje, geef me maar een dubbele, met een extraatje.

Een beetje luider praten

Alcohol heeft ook een effect op ons gehoor. Het bewijs, we voelen ons verplicht om te roepen zoals ons mamaatje die roept aan de telefoon om de afstand te overbruggen.

Maar tegelijkertijd houden we ook de meest intelligente en heldere gesprekken. Het zou toch spijtig zijn dat je die moet missen omdat je een beetje in de wind bent. Ken je die mop met Jantje al? Duuus…

Zich onweerstaanbaar (en spiritueel) voelen

Na enkele glazen hebben we eindelijk het zelfvertrouwen dat we altijd verdiend hebben. We vinden onszelf mooi, prachtig en ongelooflijk. We voelen ons als Gisèle Bundchen waar niemand zijn ogen van kan afhouden.

Ja zelfs de mannen in een relatie en de homo’s. En met onze charme en ongelooflijke stijl geven we onze ongezouten mening over alles. Van de situatie in Saudi-Arabië tot de nieuwe CD van Celine Dion.

Tussendoor hebben we het nog over het recept voor flantaart en quinoa. In werkelijkheid ligt ons haar in de war, is onze mascara uitgelopen en voeren we onsamenhangende gesprekken terwijl we op de schouder van onze dichtstbijzijnde vriendin steunen om niet te vallen. Maar wat maakt het uit, we staan hier ver boven.

Vorig artikel 6 Goede Redenen Om Te Trouwen In De Winter
Volgend artikel Dit Zijn De Gewoonten Van Vrouwen Die Mannen Haten