Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Beïnvloedt de Winter je Seksleven?

Beïnvloedt de Winter je Seksleven?

Ah, de koude, gezellige winteravonden. Je weet wel waarover we spreken, wanneer het enige wat je wil doen, jezelf in een groot deken wikkelen is en ontspannen voor de haard – en seks hebben.

Toch volgens een aantal onderzoeken met betrekking tot het effect van het seizoen op sensualiteit; winter is wanneer we het allemaal een beetje warm onder de kraag (van onze dikke winterjas) beginnen te krijgen. Toch lijkt de meerderheid ook akkoord te gaan me deze getallen (het is dan ook cuffing season!) Dus laten we kijken naar hoe je seksleven er echt uitziet in de winter!

Laten we een kijken naar de Cijfers

 Wist je dat de meest voorkomende verjaardag 16 september is? Dit betekent dat de meeste baby’s in december verwekt worden (augustus is wanneer de minste baby’s verwekt worden).

Dat alleen bewijst niet dat de winter het seizoen is waarin we de meeste seksuele ervaringen hebben, maar ondanks de verhoging in concepties, zijn de feestdagen ook de periode waarin er meer condooms verkocht worden. Twee keer zo veel worden er verkocht in de week voor Kerstmis dan in de week erna, wat nog meer aantoont dat de meesten inderdaad erg leuke feestdagen beleven!

En meisjes, winter is wanneer je je echt sexy kan voelen, aangezien een Pools onderzoek heeft aangetoond dat mannen vrouwen aantrekkelijker vinden in de winter dan in de zomermaanden. Is het de verhoogde bedekking van huid die tijdens de winter de verbeelding alle kanten laat opgaan?

Seizoen Specifieke Onderdrukkers van de Seksdrang

 Natuurlijk zijn er een paar winter specifieke situaties die niet per se geschikt zijn voor uitgebreide sessies onder de maretak. Stress van de feestdagen, familiebezoek, kan je hetere passies zeker verkoelen. Wat kan je eraan doen als je de seksuele spanning voelt tijdens het koude klimaat? Je weet dat we een paar ideetjes hebben!

De koudere avonden zijn de perfecte tijd om closer te worden met je partner door middel van een sensuele massage met massageolie kaarsen. Als dingen te heet worden om verder te gaan, kan je het plezierig maken met een draagbare vibrator voor koppels die de sensaties overbrengt – laat het maar sneeuwen!

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorig artikel Onderzoek toon aan Dat Mannen Meer Seks Willen In De Winter!
Volgend artikel Hoe Behoud je een Gezond Seksleven als Ouder?