Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Beste Seksspeeltjes Voor Onder Water

Beste Seksspeeltjes Voor Onder Water

Er zijn weinig betere self-care routines dan een lang, ontspannend bad nemen maar we kunnen aan een manier denken die sowieso je tijd in bad zal verbeteren… dat is een speeltje (of twee) meebrengen in het bad! Maar het juiste speeltje kopen is belangrijk, niet alleen omdat je er zeker van moet zijn dat het waterbestendig is.

Hier is onze ultieme gids om speetjes mee te brengen naar het bad.

Een paar veiligheidspunten

Glijd niet uit!

Wees altijd voorzichtig als je in bad speelt, zorg voor een goede positie van je voeten (als je staat) om te voorkomen dat je ongepland naar de spoedeisende hulp moet.

Vermijd blaasontstekingen en infecties!

Als je penetratie speeltjes gebruikt, zorg er dan voor dat ze altijd goed schoongemaakt zijn voor elk gebruik om pH-onbalans, bacteriële infecties of schimmelinfecties te vermijden. Maak je speeltjes altijd goed schoon na gebruik met een antibacterieel schoonmaakmiddel en/spray. Het feit dat het in badwater is geweest is niet genoeg om het goed schoon te maken.

Gebruik enkel speeltjes die waterbestendig zijn!

Speeltjes zullen op hun verpakking zeggen of ze waterdicht zijn en tot welke diepte. Als een speeltje niet specifiek zegt dat het waterbestendig is, neem het risico dan ook niet! En hopelijk is het duidelijk dat je nooit een speeltje dat in het stopcontact zit mag gebruiken in je badkamer.

Wat zijn dan de beste speeltjes?

Mini vibrators

Mini vibrators zijn een fantastisch beginnersspeeltje. Ze zijn klein en discreet, soms worden ze foutief als lipstick gezien (waardoor je ze in je badkamerkastje bij je make-up kan leggen). De meeste hebben verschillende intensiteitsinstellingen en komen met een wijde waaier aan prijzen. De algemene regel is hoe prijziger de bullet is, hoe meer intensiteitsinstellingen hij heeft en hoe hoger de intensiteit zal zijn. Sommigen hebben ook verschillende vibratieritmes waarmee je kan spelen.

Luchtdruk Vibrators

Deze zijn goed voor mensen die gemakkelijk over stimulatie van de clitoris ervaren alsook mensen die problemen hebben om de Grote O te ervaren.

Luchtdruk Vibrators die lucht gebruiken zijn anders dan vibrerende speeltjes omdat ze stimuleren zonder fysieke aanraking. In plaats daarvan creëren ze een ander soort stimulatie die kan gaan van erg zacht tot erg intens. Er is een wijde selectie beschikbaar. Sommigen combineren luchtdruk met vibratie in hetzelfde speeltje, wat een goede optie kan zijn als je weet dat je van vibrators houdt, maar nog nooit een luchtdrukspeeltje geprobeerd hebben. Ze zijn ook muisstil – ideaal als je je huis deelt met anderen.

Vinger Vibrators

Dit zijn kleine vibrators die over een vinger of deel van het hand passen. Ideaal voor mensen die genieten van wrijvende bewegingen alsook vibratie en goed om te gebruiken in de douche in plaats van in het bad. Hier zijn ook de prijzen erg verschillend, maar wel aan de lagere kant van de schaal, misschien fantastisch voor een leuke verrassing voor een partner.

Nog iets over glijmiddel

Dit lijkt contradictorisch, maar water is eigenlijk vrij uitdrogend voor je vagina. Dit komt omdat het al de natuurlijke sappen die je lichaam produceert, wegwast. Je kan dit tegengaan door een beetje glijmiddel te gebruiken. Toch is dit waar de dingen iets meer technisch worden.

Silicone glijmiddelen zijn meer waterbestendig, maar kan je niet gebruiken met silicone speeltjes! Als je speeltjes van silicone gemaakt zijn, blijf dan bij een glijmiddel op waterbasis (en je kan je misschien voorbereiden op het feit dat je iets droger zal zijn)

En wat je ook beslist om te proberen, zorg ervoor dat je ontspant en plezier maakt.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorig artikel Wat is een Orgasmische Geboorte?
Volgend artikel Vijf Verschillende Manieren Om Je Partner te Plezieren