Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Vijf Verschillende Manieren Om Je Partner te Plezieren

Vijf Verschillende Manieren Om Je Partner te Plezieren

Toen Dr. Gary Chapman zijn boek De Vijf Talen van de Liefde schreef meer dan 30 jaar geleden, dacht hij waarschijnlijk niet dat het een essentieel deel van het leven van elk koppel zou worden.

Echt, jouw en je partners liefdestaal leren is de beste manier om raakvlakken te vinden en je noden binnen de relatie te communiceren.

Gary Chapman beschreef vijf belangrijke talen van de liefde:

✔ Bemoedigende woorden

✔ Hulpvaardigheid

✔ Het geven van onze beste tijd

✔ Lichamelijke aanraking

✔ Cadeaus krijgen

 Weten wat je liefdestaal is, kan niet alleen een impact hebben op jouw relatie en communicatie maar ook op je seksleven. Terwijl seks niet echt als een liefdestaal telt, ondank dat sommige mensen geloven dat dat wel moet, speelt het wel een heel belangrijke rol in het leven van elke persoon.

Als je dus geïnteresseerd bent in het vinden van een manier waarop je je partner kan plezieren gebaseerd op hun liefdestaal, lees verder.

Bemoedigende Woorden

Mensen die bemoedigende woorden als liefdestaal hebben, houden van verbale uitdrukkingen van liefde en affectie. Ze willen misschien altijd “Ik houd van jou”, complimenten alsook verbale aanmoediging horen in alle momenten van hun leven.

Als de liefdestaal van je partner bemoedigende woorden is, kan je je seksleven verbeteren en hen aanmoedigen door je woorden te gebruiken in bed, van je noden duidelijk aangeven en hen vragen wat ze van jou willen tot er altijd voor zorgen dat je hen complimenten geeft tijdens de seks en hen laat weten hoe fantastisch ze wel zijn.

Mensen van wie de liefdestaal bemoedigende woorden is, vinden ‘dirty talk’ ook wel leuk in bed, dus als je het nog niet geprobeerd hebt, kan je dat doen. Het is een fantastische manier om de dingen wat spannender te maken.

Als je niet weet waar je moet beginnen, zijn hier enkele veilige startzinnen ter referentie:

“Je bent zo lekker. Ik kan niet genoeg krijgen van de smaak van je pik/kutje.”

“Heb ik je al verteld dat je er zo sexy uitziet tussen mijn benen, als je zo ligt?”

“Niks voelt zo goed als jou in mij/jouw pik mij voelen opvullen.”

Wees niet bang om woorden te gebruiken in de slaapkamer. Je partner zal dat appreciëren.

Hulpvaardigheid

Als de liefdestaal van je partner hulpvaardigheid is, gaan ze graag dat stapje verder om jouw leven leuker of beter te maken. Het gaat dan over activiteiten zoals naar de winkel gaan of koffie maken ’s morgens, en zelfs de kleine details doen ertoe.

Een manier om je partner te tonen dat je van hen houdt door de hulpvaardigheid liefdestaal is door hun seksueel plezier af en toe boven dat van jou te plaatsen.

Terwijl seks over het plezier van de beide partijen gaat, kan je soms je geliefde verrassen door spontane orale seks in het midden van de dag, of wanneer ze het het minst verwachten. Of, misschien kan je een nacht volledig aan hun plezier wijden, in een licht dominant/onderdanig rollenspel.

Veel mensen geven toe dat ze van BDSM houden omdat je je dan volledig aan je partner toegeeft en hen alles laat doen, jij kan gewoon liggen en ontspannen, volledig van de seks en je lichaam genieten.

Dus als je partner van experimenteren in bed houdt, kan dit de beste manier zijn om hen je liefde te tonen. Communiceer gewoon op voorhand bij welke activiteiten je comfortabel voelt.

Het Geven van onze Beste Tijd

Mensen waarvan de liefdestaal het geven van de beste tijd is waarderen de onverdeelde aandacht en tijd die hun partner spendeert met hen het meest. Ze willen tijd met je doorbrengen wanneer je niet op je telefoon of computer bezig bent en ze jouw volledige aandacht hebben zonder dat je afgeleid bent.

Als dit de liefdestaal van voorkeurs van je partner is, kan je gewoon wat tijd doorbrengen voor je seks hebt. Als jullie beiden een drukke agenda hebben en niet veel tijd hebben om volledig samen te zijn, plan een date avond in.

Maak het speciaal door een paar uren van je verantwoordelijkheden weg te zijn en met je partner een wandeling te maken of een etentje te organiseren of zelfs naar de film te gaan (eens het terug veilig is natuurlijk), waar je tijd spendeert zonder te denken aan de hond uitlaten of om boodschappen te gaan naar de winkel.

Zet je telefoon af, of toch de meldingen en geef jezelf helemaal over aan je partner, luister goed naar wat ze zeggen en deel je eigen gevoelens en emoties.

Nadat je wat tijd hebt gehad voor je naar de slaapkamer gaat, zal je partner veel meer geïnteresseerd zijn in seks hebben, maar stop daar niet. Zelfs tijdens seks kan je dingen proberen die tellen als tijd met elkaar delen en intimiteit bouwen tussen jou en je partner.

Waarom probeer je geen langer voorspel, waar je jouw partner en hun lichaam traag verkent. Of misschien wil je zelfs tantrische of trage seks proberen, waar je focust op het heden en alle verschillende gevoelens die je ervaart.

Lichamelijke Aanraking

Mensen met lichamelijke aanraking als liefdestaal tonen en krijgen het liefst affectie in de vorm van, wat dacht je – lichamelijke aanraking. Dat kan gebeuren op de manier van handjes vasthouden, kussen, knuffelen en dicht bij je partner zijn als je samen bent.

Als je partner deze taal van de liefde als hun dominante taal heeft, is seks waarschijnlijk hun favoriete manier om affectie te krijgen. In dit geval kan je verschillende seksuele activiteiten proberen in de slaapkamer om hen je affectie te tonen.

Onderzoek verschillende posities waarvan je denkt dat hij/zij ze leuk vindt of probeer verschillende manieren om seks te hebben, zoals hotel seks, bespreek de opties om te zien waar je beiden geïnteresseerd in bent om te ontdekken.

Nieuwe ervaringen zijn het wel niet volledig – mensen die houden van lichamelijke aanraking, willen hun partner aanraken, dus het is belangrijk om dat zo veel mogelijk te introduceren tijdens seks.

Knuffels, lang voorspel en kus- en knuffelsessies kunnen een goede manier zijn om jouw partner je affectie op hun manier van voorkeur te tonen.

Cadeaus Krijgen

Deze liefdestaal is de meest voorkomende manier van hoe we liefde tonen omdat cadeaus gezien worden als een manier om mensen te verrassen of te vieren, wat de gelegenheid ook is.

Mensen met deze liefdestaal houden ervan als je hen je affectie toont door cadeaus te geven. En nee, de waarde van het cadeau doet er niet toe – het is het sentiment en het gedacht dat telt.

Als dit de liefdestaal van je partner is, kan je je seksleven verbeteren door hen cadeaus te geven dat hun seksleven beter maakt of hen enorm veel plezier brengt.

Enkele sexy cadeau ideeën kunnen de volgende zijn:

Seksspeeltjes waar ze van kunnen genieten.

Sexy lingerie die ze niet op regelmatige basis kopen.

Massage oliën, glijmiddel met smaak en andere dingen die je kan gebruiken tijdens seks.

Erotische boeken als je partner graag leest.

Een ticket naar een seks gerelateerd evenement zoals een burlesque show of een seks workshop die je samen wil bijwonen.

Maak het een gewoonte, of het nu eens per maand of een keer om de twee weken om je partner te verrassen met iets speciaals.

Nogmaals, de prijs van het cadeau doet er niet veel toe voor de mensen met deze liefdestaal, het is het gedacht dat je tijd uit jouw dag nam om voor hen een cadeau uit te kiezen dat hen toont dat je hen graag ziet, dat belangrijk is.

Er zijn verschillende manieren om betere cadeaus te geven en het erg spannend te maken voor je partner. Wie zou het nu niet leuk vinden om elke maand een sexy cadeau te krijgen van hun partner?

Het is een zekere manier om ervoor te zorgen dat de passie in de slaapkamer nooit stopt.

Toon Hen Ook Liefde Buiten de Slaapkamer

De liefdestaal van jou en je partner kennen, kan je relatie en seksleven veel voordelen geven. Toch is het belangrijk om te weten dat alleen seksuele liefdesdaden je partner niet volledig zullen bevredigen.

Je kan denken dat als de liefdestaal van je partner lichamelijke aanraking is, je hen wat liefde kan tonen door hen orale seks te geven of altijd seksuele activiteiten aan te bieden om je band te versterken.

Terwijl seks belangrijk is in elke relatie, alleen, is het niet genoeg om je liefde te tonen en de liefdesnoden van je partner te bevredigen. Zowel seksuele als niet seksuele activiteiten mengen is het beste recept voor een gezonde relatie.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorig artikel Beste Seksspeeltjes Voor Onder Water
Volgend artikel Verrassende Feiten Over Seks