Sla stap over
6-handige tips om een orgasme te bereiken

6-handige tips om een orgasme te bereiken

Waarom tevreden zijn met een iets beter dan gewoonlijk orgasme als je de zevende hemel  kan bereiken? Met deze tips van de seksuoloog Kaat Bollen, kunt u streven naar de maan!

Test een vibrator

Probeer de vibrator-ervaring als u deze nog nooit hebt geprobeerd. Persoonlijk vinden wij dat de Erovibes Deborah Mini Vibrator uitstekend is: het is heel zacht, zeer vrouwelijk en de gevolgen ervan zijn zowel zeer subtiel en zeer intens.

Neem de nodige tijd

Zelfs als je u masturbeert, neem gewoon tijd voor het voorspel. Als je een orgasme krijgt, wordt de opgebouwde spanning losgelaten: hoe meer u deze spanning verhoogt, hoe sterker het orgasme zal zijn... Pakt dus de nodige tijd in plaats van je naar de finale te haasten.

We starten met de erotische literatuur

Extra prikkels kunnen de ervaring nog spannender maken. Probeer eens een goed erotisch boek te lezen of bekijk eens kwaliteitsporno: dit zal u helpen om uw zorgen te vergeten en zich concentreren op het huidige moment.

We vergeten de clitoris niet

Vergeet nooit dat je clitoris ook zijn aandeel van stimulatie moet hebben! Vier vrouwen op vijf hebben dit nodig om een orgasme te bereiken. "Aarzel niet om verschillende posities uit te testen: de cowgirl, doggie stijl, of de lepelpositie.

We testen de vibrator voor twee

Test de vibrator voor twee. Dit klein speeltje is ideaal voor een goed potje vrijen: het biedt extra stimulatie aan je clitoris. In deze categorie zijn de vibrators voor koppels van het merk Partner de beste opties. Deze vibrators blijven goed op hun plaats, zodat zij u niet lastig vallen tijdens het vrijen. En uw handen zullen vrij blijven.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorige artikel 1 op 5 werknemers flirt op de werkvloer
Volgende artikel 9 tekenen dat hij voor altijd van jou zal houden