Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Grappige Mannen Zorgen Voor Meer Orgasmes

Grappige Mannen Zorgen Voor Meer Orgasmes

Hahahahahaha!

Dat is al beter. Eens goed lachen doet toch deugd, niet? Het is het beste medicijn, zeggen ze. Maar werkt het ook als je wat seksuele genezing nodig hebt?

Een gevoel voor humor is sexy, en onderzoek wijst consistent uit dat grappige mensen aantrekkelijk zijn als partner en dat ze meer succes ervaren bij het daten. We weten dat intuïtief allemaal, maar waarom is dat waar? Dat komt omdat een gevoel voor humor een bepaalde hoeveelheid informatie over een persoon meegeeft. Het toont een potentiële partner dat de persoon intelligent is, en omdat intelligentie ons vooral definieert ons in leven hield tijdens onze evolutie.

Om dat relevanter te maken voor de dag van vandaag, een gevoel voor humor betekent ook dat de persoon een betere job en een hogere status kan krijgen dankzij hun intelligentie. Grappige mensen zijn, over het algemeen, betere dienstverleners.

Maar hoe zit dat dan op vlak van plezier?

Een simpel nieuw onderzoek heeft aangetoond dat er een correlatie is tussen iemands gevoel voor humor en het aantal orgasmes dat ze geven. Vergelijkbare onderzoeken in het verleden hebben aangetoond dat diegenen met partners die meer symmetrische gezichten hebben als meer aantrekkelijk gezien worden, meer rijkdom hebben, of meer spiermassa hebben, meer orgasmes krijgen. Dit nieuw onderzoekt focust op humor, wat minder tastbaar is en een meer subjectieve karaktertrek is.

De resultaten waren niet verrassend aangezien je al de titel van dit artikel gelezen hebt. Ze tonen dat de beste voorspellers van het aantal en de intensiteit van de orgasmes waren hoe tevreden iemand was met hun nieuwe partner, hoe aangetrokken ze waren tot hen, hun inkomen en hun zelfvertrouwen. (Het onderzoek vond ook dat, als bijproduct, hoe meer orgasmes een persoon had, hoe intenser ze hen scoorden, in een vicieuze cirkel)

Andere interessante bevindingen waren dat iemands seksueel plezier vaak gelinkt werd aan de leeftijd waarop ze eerst seks hadden – hoe jonger ze waren, hoe meer orgasmes ze nu hebben. Het aantal seksuele partners was ook een factor – meer partners staat gelijk aan meer plezier. De intelligentie, motivatie, vastberadenheid en mogelijkheid om te concentreren van hun partner waren ook indicators van de tevredenheid van hun partner.

Maar boven alles was een goed gevoel voor humor een sterke indicator voor seksuele tevredenheid. Hoe grappiger de partner werd beoordeeld, hoe meer orgasmes ze gaven. De deelnemers die het gevoel voor humor van hun partner hoog inschatten, hadden meer orgasmes – en sterkere orgasmes ook. Mensen gaven ook aan dat grappige partners populairder waren bij hun leeftijdsgenoten, intelligenter en creatiever waren en meer seks hadden en dat grappige mensen veiligheid en betrokkenheid boden.

Het is dus allemaal rozengeur en maneschijn voor grappige mensen. Ze hadden blijkbaar de beste – en het meeste – seks van iedereen, en omdat ze grappig zijn, stoefen ze er niet mee bij iedereen. Humor geeft veel waardevolle relatievaardigheden aan die hen niet alleen gewild maken in de slaapkamer, maar er ook buiten. En terwijl het onderzoek aantoonde dat er een correlatie was, in plaats van causaliteit, is het veilig om te zeggen dat diegenen met een sterk gevoel voor humor over het algemeen betere partners zijn, wat hun geslacht of seksualiteit ook is.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorig artikel Hoe herstel je een Seksloze relatie?
Volgend artikel 3 Tips Voor Een Succesvol Triootje