Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Grappige Mannen Zorgen Voor Meer Orgasmes

Grappige Mannen Zorgen Voor Meer Orgasmes

Hahaha, wie had dat gedacht?

Lachen is niet alleen goed voor je buikspieren, maar blijkbaar ook voor je bedavonturen. Het is geen wonder dat men zegt dat humor het beste medicijn is, maar nu lijkt het erop dat het ook hét middel is voor een bevredigend seksleven. Ja, je leest het goed. Grappige mannen zorgen voor meer orgasmes. Dus, heren (en dames) met een goed gevoel voor humor, houd je vast, want de wetenschap heeft jullie net een superkracht gegeven!

Satisfyer

Waarom is Humor zo Seks(y)?

We wisten allemaal al wel dat een goeie mop je hart sneller doet kloppen (en je koffie uit je neus doet spuiten). Maar waarom vinden we humor zo aantrekkelijk? Wel, humor toont dat iemand slim is, en slim zijn betekent overlevingskansen. Dus eigenlijk, als je iemand aan het lachen maakt, zeg je stiekem: "Kijk hoe goed ik ben in het vermijden van sabeltandtijgers en belastingaangiftes!"

In onze moderne tijden vertaalt dat zich naar een betere baan en een hogere status. Grappige mensen kunnen nu eenmaal beter onderhandelen, of dat nu is voor een loonsverhoging of voor de laatste donut op kantoor. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet iemand die je zowel aan het lachen kan maken als kan voorzien van die zoete deegwaren?

De Humor-Orgasme Connectie

Goed, tijd om het wat pikanter te maken. Een recent onderzoek toont aan dat er een verband is tussen iemand die grappig is en het aantal orgasmes dat hun partner krijgt. Ja, je leest het goed – grappige mensen geven meer plezier in bed! (Dus heren, tijd om die slechte mopjes op te poetsen.)

In het verleden lieten studies zien dat mensen met symmetrische gezichten, gespierde lichamen en dikke portemonnees meer orgasmes gaven. Maar dit nieuwe onderzoek werpt een licht op humor, dat minder meetbaar is, tenzij je natuurlijk meet hoeveel keer iemand "hahaha" sms't.

De resultaten waren niet verrassend, gezien de titel van dit artikel. De belangrijkste voorspellers voor het aantal en de intensiteit van orgasmes waren hoe tevreden iemand was met hun partner, hoe aantrekkelijk ze hen vonden, hun inkomen (altijd handig) en hun zelfvertrouwen. En als kers op de taart: hoe meer orgasmes iemand had, hoe beter ze hen beoordeelden – een win-winsituatie!

Meer Dan Alleen Gelach

Andere sappige ontdekkingen uit het onderzoek: mensen die vroeg begonnen met seks, hadden nu meer plezier, en wie meer bedpartners had, kreeg ook meer lol. Intelligent, vastberaden en gefocust zijn, bleek ook belangrijk voor het genot van hun partner – wat weer bewijst dat niet alleen het lichaam, maar ook de geest in vorm moet zijn.

Maar het belangrijkste: een goed gevoel voor humor was de topindicator voor seksuele tevredenheid. Hoe grappiger de partner, hoe meer – en betere – orgasmes ze gaven. Mensen vonden grappige partners ook aantrekkelijker, creatiever en populairder. En nee, we hebben het hier niet over een paar flauwe dad jokes, maar echte, buikpijn-van-het-lachen humor.

Dus, als je dacht dat een goede mop je alleen een schouderklopje zou opleveren, denk dan nog eens na. Het blijkt dat humor de sleutel is tot een bloeiend seksleven. Grappige mensen, ga door met waar je mee bezig bent – de wereld heeft je niet alleen nodig voor de lach, maar ook voor... nou ja, je weet wel.

Vorig artikel Hoe herstel je een Seksloze relatie?
Volgend artikel 3 Tips Voor Een Succesvol Triootje