Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Kan Je Een Betere Partner Worden?

Hoe Kan Je Een Betere Partner Worden?

Speeltjes voor koppels helpt sowieso je relatie! 

Laten we eerlijk zijn: op vlak van relaties, kan lange termijn moeilijk zijn. Volgens Statista, was het huwelijkscijfer per duizend mensen in de V.S. in 2019 6.9, een grote val van 9.8 in de jaren ’90. Je denkt misschien, “Okay, dat is omdat mensen het drukker hebben, slimmer zijn, en er minder maatschappelijke of familiale druk is om te trouwen.” Dit kan waar zijn, maar laten we ook even kijken naar de scheidingscijfers kijken.

Satisfyer

Een vaak gedachte misvatting is dat de scheidingscijfers in de V.S. aan het stijgen zijn. De waarheid ligt daar weer ver van – de scheidingscijfers nemen eigenlijk af sinds de jaren ’80. Bij die succesfactoren hoort het herkennen van hoe je een betere partner kan krijgen.

Als je ooit met iemand hebt gewoond, weet je dat het nooit altijd rozengeur en maneschijn is. Terwijl jij en je gekozen partner samen door het leven gaan, gaat het leven ook verder; kinderen, lening, stress op het werk, carrièreladder, een gelukkig seksleven (gewoon een heel LEVEN?!?!) en je kan ondertussen ook een slechte dag hebben die dan uitdraait in een slechte week die dan weer in een aantal slechte jaren van je relatie kan uitdraaien.

Om een huwelijk of relatie op lange termijn te laten werken, moet je eraan werken. Als mensen praten over het zijn van een toegewijde partner, praten ze niet gewoon over toegewijd zijn aan je partner; het is een toewijding aan de relatie en een toewijding aan het harde werk dat je er moet insteken zodat het verder blijft gaan. Op sommige momenten, kan een relatie voelen als een echte taak, en het zal het extra werk en de extra moeite waard zijn om het moment dat je er niet voor hoeft te zwoegen. Het gaat allemaal over water bij de wijn doen.

Blijf Nieuwsgierig 

Ze zeggen dat een geest die niet nieuwsgierig is, een geest is zonder leven en vitaliteit. Als je jezelf geen vragen meer stelt en niet meer nieuwsgierig bent naar je partner, betekent dat niet dat je alles over hen weet – het tegenovergestelde zelf. Kan je ooit alles weten over een andere persoon? Zeker niet.

Natuurlijk is het verschrikkelijk om met een vriend om te gaan die je nooit vragen stelt over wat je denkt en erger zelfs – er niet om geeft. Toen je elkaar net leerde kennen, wou je alles weten van je partner, weet je nog? Hoe zeer je ook denkt dat je de ander kent, blijf vragen stellen en naar de antwoorden luisteren. Je zal verrast zijn over hoeveel je nog kan leren over elkaar.

Blijf Consistent

Zeker en vast, een groot gebaar op Valentijnsdag of het herinneren en vieren van verjaardagen en jubilea is altijd wel goed, maar wat met de tijd daartussen? Niemand verwacht dat je er 100% bent dag in en dag uit, maar houdt af en toe de noden van je partner in de gaten in plaats van enkel op die grote dagen van romantiek en liefde. Laat hun auto eens wassen, koop hun favoriete magazine of trakteer hen op iets extra om gewoon te tonen dat je aan hen en hun noden/wensen denkt.

Blijf Romantisch

Zorg ervoor dat je je niet te veel over de kleine dingen zorgen maakt zodat je af en toe een romantisch gebaar kan doen. En nee, we hebben het niet over bloemen en dinertjes bij kaarslicht; jij weet waarvoor je partner in zwijm valt dus gebruik enkele van die methodes die je gebruikt hebt om haar voor jou te winnen in de eerste plaats.

Een ding dat je zeker moet meenemen van al deze regels is dat een groot deel van een goede partner zijn, je dingen moet doen waarin jij geen voordeel hebt, maar waarbij je gewoon op je partner focust. Het is geen goede analogie, maar zie het alsof je voor een job die je al hebt solliciteert; laat je partner steeds weten waarom jij de juiste persoon voor zijn/haar affectie bent.

Bekijk dit: 5 Oefeningen voor Koppels om Intimiteit te Verhogen en Romantiek terug aan te Wakkeren

Blijf Seksueel

Je zou denken dat dit gemakkelijk is, maar als het dat was, zou er geen volledige markt zijn voor zelfhulp literatuur en koppeltherapie die daaraan toegewijd is. Veel van de seksuele relaties doven langzaam uit, allemaal omdat één of beide partners het beter vonden om niks te doen in plaats van eerlijk te zijn en om mogelijk ongemak te vermijden. Maar om een schijn van je gedeelde seksleven levend te houden, moeten jullie allebei in een serieuze seksuele discussie gaan samen. Als je niet communiceert als koppel, welke kans heb je dan in de eerste plaats?

Neem de seksuele noden van je partner serieus, en die moeten beantwoord worden. En vergeet niet dat een beetje gezonde variatie altijd wat extra broodnodige verrassing toevoegt die het interessant houdt. Seksspeeltjes zijn een absolute must in een relatie op lange termijn, niet alleen als die hierboven genoemde verandering, maar ook als hulpje om je partner te laten klaarkomen. En als het neerkomt op seksspeeltjes speciaal gemaakt voor koppels om samen te gebruiken, is er meer dan genoeg variatie om alles very steamy te houden!

Blijf Open

Open zijn is niet per se hetzelfde als eerlijk zijn. Eerlijkheid als iemand je confronteert en je de waarheid moet vertellen is allemaal goed en wel, maar openheid is de mogelijkheid om te delen wat je voelt en denkt met je partner zonder dat je daartoe wordt aangezet. Voor mannen, kan dit iets moelijker zijn aangezien er aan jonge mannen geleerd wordt dat ze niet kwetsbaar mogen zijn, hoewel dit een gedrag is dat overkomen kan worden, en eigenlijk voor het doel van een echte relatie moet zijn.

Blijf Kalm

Vaak hebben we het meeste spijt van de momenten waarin we overreageerden en dingen zeiden waarvan we wisten dat we ze niet terug konden nemen, zelfs als we ze niet meenden. We zijn mensen en soms weten we hoe we iemand kunnen raken als we ons aangevallen voelen. Als een argument met je partner op de spits gedreven wordt, neem diep adem en neem een stap terug. Je hebt die momenten nodig om terug op je positieven te komen en je gedachten terug in de realiteit te krijgen. Een belangrijke levensvaardigheid is het opbiechten van gedrag dat je onder controle kan houden en het erkennen van het gedrag waarbij je dat niet kan.

Blijf Positief

We moeten er geen doekjes omwinden, relaties hebben vele ups en downs en gaan van verliezen naar winnen is psychologisch moeilijk. Een analyse door UC Davis zei dat in het algemeen, van verliezen naar winnen gaan 30% moeilijker is dan van winnen naar verliezen gaan. Onze fundamentele blik op de wereld gaat automatisch ui van het negatieve, dus moeten we werken naar het tegenovergestelde. Een gemakkelijke oefening om te doen, is het bespreken van dingen waar je dankbaar voor bent of goed nieuws vertellen aan je partner. Je partner zou je steun en toeverlaat moeten zijn, vermijd hen als een uitlaatklep te gebruiken omdat het ons vaak de positieve dingen laat vergeten.

Een onderzoek toont ook aan dat complimenten geven niet alleen het zelfvertrouwen van je partner een boost geeft, maar ook dat van jezelf. Hoe? Het vervult onze nood om ons belangrijk en geliefd te voelen. Gemeende complimenten geven zorgt ervoor dat je partner je leuker vindt, wat betekent dat jij ook van de voordelen van leuk gevonden te worden kan genieten, zoals vergiffenis en steun.

Blijf Vrijgevig

Dan gaat het niet over het betalen van het etentje of de tickets voor welke film of show jij en je partner gaan kijken (ook al is dat geen slechte start), het is een verschillende soort vrijgevigheid die wij bedoelen. Een ding dat veel groter in vraag is dan geld, is tijd, en dat is zelfs meer waard omdat je het niet terug kan krijgen. Natuurlijk is er altijd een tekort van, maar als je in plaats van door je sociale media te scrollen of nog een spelletje Fortnite speelt, je tijd spendeert aan je partner, betekent dat zo veel meer voor hen.

Blijf een Kleeeiiin Beetje Egoïstisch

Deze lijst bespreekt een uitgebreid aantal manieren om je tijd en moeite die je moet spenderen aan je partner, toch zullen sommige aspecten van je relatie hun voordeel halen uit het feit dat jij gelukkig bent. Je moet zorgdragen voor jezelf om de persoon te zijn die je partner verdient. De dingen die je wil doen, zoals door sociale media scrollen of Fortnite spelen met je vrienden zoals hierboven genoemd, zullen je het juiste gevoel geven zodat je je niet overweldigd voelt. Jouw passies zijn net zo belangrijk als die van hen en moeten ook doorgezet worden. Als je jouw partner ondersteunt in hun geluk, zullen zij op hun beurt ook begripvol zijn voor jou.

Vorig artikel 3 Manieren Om Te Zien Of Je Nieuwe Partner Jou Zal Bedriegen
Volgend artikel De Beste Dating Apps Van Het Moment