Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
De Beste Dating Apps Van Het Moment

De Beste Dating Apps Van Het Moment

Je kent Tinder wel, he? Nu zijn er veel komieken en waarschijnlijk ook vaders die alle “rechts swipen” grappen uit hun hoofd kennen. Je hebt waarschijnlijk ook lang geleden Bumble gedownload en verwijderd en geploeterd in de meer intieme maar nog steeds flauwe dating app Hinge. Op naar groenere weilanden –niet zo groen als in een goede relatie zitten, maar nog steeds groener dan de vroegere dating app experimenten. En de nieuwste dating apps (of kenmerken) die je in momenteel kan vinden, proberen zeker kleurrijker te zijn.

Satisfyer

De volgende 10 dating apps zijn enkele van de beste, meest innovatieve opties die in het laatste jaar gelanceerd werden of snel gelanceerd zullen worden. Ze zetten de wereld van daten niet op zijn kop en maken het ineens gemakkelijk of automatisch vervullend, maar ze veranderen wel de regels. Misschien zullen de nieuwste en beeste apps je wel aantrekken. Maar als dat niet het geval is, zijn er nog altijd de standaard go-to dating apps, die je hier kan vinden.

Facebook Dating

Hoe sta jij tegenover Facebook alle controle geven over je liefdesleven? Goed? Dan is het fantastisch, gebruik Facebook maar om te daten. Je maakt een apart dating profiel aan binnen je echt profiel en het algoritme neemt info over je evenementen actieve groepen en interesses op Facebook om je aan enkele matches te binden – geen enkele van deze zijn je huidige vrienden, behalve als je voor de Secret Crush optie kiest. Schattig. Het succes van deze nieuwere optie op het uitgebreide sociale media platform hangt af van hoe actief je bent op het platform. Sommigen zijn dat heel erg, anderen hebben het in maanden nog niet aangeraakt.

Facebook Dating Voor Android
Facebook Dating Voor IOS

Lex

Lex, een dating app voor ongeveer iedereen die niet hetero en/of cis is, bestond eerst als een Instagram account voor persoonlijke reclame geïnspireerd door het verleden. Van daaruit groeide het uit tot een app gemaakt via crowdfunding genaamd Personals, die al snel als Lex werd herdoopt, waar meer de nadruk gelegd wordt op tekstreclame dan op profielen met meer afbeeldingen. Daarop kan je filteren en zoeken gebaseerd op je datingvoorkeuren, je eigen advertentie posten, koppelen met Instagram (als je dat wil), en andere gebruikers van de app een bericht sturen. Het komt dicht bij het maken van homoseksuele persoonlijke reclame en de gemiste connecties van de ‘80s en ‘90s op een modern platform.

Lex Dating Voor Android
Lex Dating Voor IOS

League Live

The League, een dating app voor mensen met indrukwekkende LinkedInaccounts en financieel inzicht, is al even op de markt. Maar een nieuwe optie is het speeddaten, League Live, dat het spel verandert, je krijgt zes minuten om met drie veelbelovende onbekenden te praten via video. Je kan gewoon wat praten, snel flirten of gewoon een betere vibe krijgen van hen dan een overbewerkte, gefilterde profielfoto kan overbrengen. Erg ongemakkelijk? Ja. Tijdsefficiënt? Ook ja.

League Live Dating Voor Android
League Live Dating Voor IOS

Blindlee

Blindlee is een andere dating app die gebruik maakt van videochatten. Maar hier zijn de gezichten van jou en de persoon waarmee je videochat wazig gemaakt. Je praat ongeveer drie minuten zonder elkaars gezicht te zien en wordt daarbij geholpen door conversatiemakers, en dan kan de vrouw beslissen of ze het beeld gewoon wil maken of niet. De app is enkel beschikbaar in sommige steden wereldwijd, waaronder 18 grootsteden in de VS.

Blindlee Dating Voor Android
Blindlee Dating Voor IOS

Ship

Ship geeft de leiding aan je vrienden. Op de app kan je een netwerk van vrienden opbouwen en hen de moeilijke keuze van de matches laten doen, door profielen gaan en peilen hoe goed je het zou doen met een potentiële match. Als je verlegen bent maar je vrienden niet, is deze app een goede optie om eens te bekijken.

Ship Dating Voor Android
Ship Dating Voor IOS

Vorig artikel Hoe Kan Je Een Betere Partner Worden?
Volgend artikel Naast WC Papier Wordt Er Ook Gehamsterd Op Seksspeeltjes & Condooms