Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoeveel Knuffels Hebben Wij Per Dag Nodig?

Hoeveel Knuffels Hebben Wij Per Dag Nodig?

Knuffelen kan veel voordelen geven voor jou en je geliefden. Als je het doet met je partner, kan het zelfs leiden tot de liefde bedrijven en “speciale knuffels” voor de ouders onder ons!

Satisfyer

Waarom Knuffelen Mensen?

Knuffels kunnen een krachtige manier zijn om ondersteuning en comfort uit te drukken. Niet alleen heeft dat mentale voordelen, maar ze verbeteren ook fysieke aspecten van je gezondheid, aangezien mentale en fysieke gezondheid direct aan elkaar gelinkt zijn. Knuffels hebben het potentieel om dingen te doen zoals:

❤ Het immuunsysteem boosten

❤ Lagere bloeddruk

❤ Depressie verminderen

❤ Oxytocine en serotonine

❤ Verbetert relatiebanden

❤ Verbetert zelfvertrouwen

Hoeveel knuffels heb je nodig?

Aangezien knuffels een onmiddellijke invloed hebben op je gezondheid, is het niet raar dat de meeste mensen hen vaak nodig hebben. Dus, hoeveel is genoeg? Familietherapeut Virginia Satir zegt “We hebben 4 knuffels per dag nodig om te overleven. We hebben 8 knuffels per dag nodig voor onderhoud. We hebben 12 knuffels per dag nodig om te groeien.”

En aangezien het laatste jaar erg vreemd was, moeten we er een paar extra bij doen. Maar, zorg er, zoals altijd, voor dat het consensueel is voor je je armen rond iemand gooit. Er zijn veel manieren om iemand te ondersteunen in een tijd van nood!

Wat is een “Speciale Knuffel”?

Een “speciale knuffel” verwijst naar de term die ouders vaak gebruiken met hun kinderen als ze hen betrappen tijdens seks. Dit is omdat seks vaak dezelfde bewegingen gebruikt als een knuffel, vooral in de missionarispositie. Als je kinderen je ooit betrappen, zijn er een paar tips om in het achterhoofd te houden, zoals eerlijk zijn en rekening houden met hun leeftijd. Er is geen perfecte tijd om met je kinderen “het gesprek” te houden, maar speciale knuffels gebeuren en kunnen een geschikt moment zijn om dat te doen.

Hoeveel “Speciale Knuffels” Hebben We Nodig (aka Hoeveel Seks Hebben We Nodig)?

Het antwoord is, natuurlijk, dat dat ervan afhangt. Er zijn zo veel factoren die een invloed hebben op ons seksleven, zoals ons persoonlijk geloof, leeftijd, verlangens, trauma uit het verleden… de lijst gaat maar door. De mensen met een leeftijd tussen 20 en 30 jaar lijken het meest seks te hebben, maar het is logisch dat onderzoek aantoont dat hoe meer we te doen hebben, zoals werk, kinderen en het huwelijk, hoe meer er een rem gezet wordt op ons seksleven. Hoe dan ook is één keer per week seks hebben de standaard meting (hoewel seks elke dag hebben nog steeds gezond is!).

Vorig artikel 3 Tips Voor Een Succesvol Triootje
Volgend artikel Kun je verslaafd zijn aan liefde?