Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
The Eagle

The Eagle

"The Eagle", ook wel bekend als "De Adelaar", is een spannende en intieme sekspositie die bekend staat om zijn sensuele en bevrijdende ervaring.

In deze houding ligt de ontvanger op hun rug, met de benen wijd gespreid, alsof ze de vleugels van een adelaar uitstrekken. De naam komt voort uit deze kenmerkende positie van de benen, die doet denken aan de majestueuze vleugels van een adelaar in volle vlucht.

Stap-voor-stap Beschrijving van The Eagle:

 1. Voorbereiding: De ontvanger gaat comfortabel op hun rug liggen. Dit kan op het bed, op een zachte mat of zelfs op de vloer met kussens ter ondersteuning.

 2. Benen Spreiden: De ontvanger spreidt hun benen wijd, waardoor de heupen volledig worden geopend. Dit biedt de actieve partner volledige toegang en een diepere penetratie. De benen kunnen naar buiten gericht zijn of omhoog gehouden worden, afhankelijk van de flexibiliteit en voorkeur.

 3. Ondersteuning: De actieve partner positioneert zich tussen de benen van de ontvanger. Ze kunnen de benen van de ontvanger vasthouden of op hun schouders leggen voor extra stabiliteit en controle. Deze houding zorgt voor een diepe en directe penetratie.

 4. Beweging en Ritme: De actieve partner kan beginnen met langzame, gecontroleerde bewegingen om de juiste hoek en diepte te vinden. De positie maakt het mogelijk om gemakkelijk van ritme te veranderen, van zachte, langzame bewegingen tot meer intense stoten.

 5. Communicatie: Zoals bij elke seksuele activiteit, is communicatie de sleutel. Het is belangrijk om te bespreken wat goed voelt en waar eventueel aanpassingen nodig zijn om maximaal genot te garanderen.

Voordelen van The Eagle:

 • Diepe Penetratie: Deze positie staat bekend om het bevorderen van diepe penetratie, wat intens plezier kan geven voor beide partners.
 • Intens Contact: Door de open houding van de ontvanger is er veel visueel contact mogelijk, wat de intimiteit en verbinding tussen partners versterkt.
 • Flexibiliteit: The Eagle biedt verschillende variaties en kan worden aangepast aan het comfort en de flexibiliteit van de ontvanger. Het kan gecombineerd worden met verschillende ondersteuningen zoals kussens onder de heupen voor extra lift en variatie in de hoeken.

Tips voor Extra Genot:

 • Speel met Snelheid en Diepte: Varieer de snelheid en diepte van de penetratie om nieuwe sensaties te ontdekken.
 • Gebruik Ondersteuningen: Kussens of een bolster onder de heupen van de ontvanger kunnen helpen om de juiste hoek te vinden voor beide partners.
 • Focus op Comfort: Zorg ervoor dat beide partners comfortabel zijn en plezier hebben. Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken in de ervaring.

The Eagle is een prachtige positie voor koppels die op zoek zijn naar een mix van diepe verbinding en sensuele exploratie. Probeer het uit en ervaar de vrijheid en passie die deze houding te bieden heeft!

Vorig artikel The Visitor
Volgend artikel The Rider