Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
The Toad

The Toad

The Toad: Een Spel van Evenwicht en Genot

Bij het ontdekken van spannende standjes draait alles om speelsheid en avontuur. The Toad is geen uitzondering! Dit standje, geïnspireerd door de sierlijke sprongkracht van een kikker, biedt een leuke, uitdagende twist voor avontuurlijke koppels.

Hoe werkt het?

In The Toad zit de onderste partner op handen en knieën, alsof hij of zij zich klaarmaakt voor een sprongetje. De bovenste partner positioneert zich rechtop achter hen, knielt of zit, en gebruikt hun handen om balans te vinden. Het is een dynamisch standje waar zowel kracht als coördinatie in het spel komt. Bovendien zorgt het voor intense sensaties doordat je samen ritme en balans moet vinden.

Waarom kiezen voor The Toad?

  • Speels en uitdagend: Het brengt een speelse dynamiek in de slaapkamer en vraagt om teamwork.
  • Intens contact: De hoeken zorgen voor diepe penetratie en meer intensiteit, waardoor dit een intense ervaring kan zijn.
  • Kikkerkracht!: Het vraagt om kracht en flexibiliteit, maar het resultaat is ernaar. Ideaal voor wie houdt van een klein beetje uitdaging in het liefdesspel.

Pro-tip voor The Toad

Zorg dat je elkaar goed vasthoudt en met elkaar in sync bent! Dit standje draait niet alleen om fysieke balans, maar ook om het vinden van jullie gezamenlijke ritme.

Vorig artikel The Crossed Keys