Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
The Tominagi

The Tominagi

Wat is The Tominagi?

Ben je klaar voor iets nieuws en spannends in de slaapkamer? Maak kennis met The Tominagi! Dit is niet zomaar een standje; het is een acrobatisch avontuur dat je zeker niet snel zult vergeten. The Tominagi, ook wel bekend als de ‘Tominagi-werf’, is een gewaagd en intensief seksstandje dat zijn oorsprong vindt in de Japanse kamasutra. Durf jij het aan?

Hoe voer je The Tominagi uit?

Geen paniek, je hoeft geen professionele acrobaat te zijn om dit standje onder de knie te krijgen. Hier is een stapsgewijze handleiding om je op weg te helpen:

  1. Voorbereiding: Begin met de vrouw liggend op haar rug, terwijl de man voor haar knielt. Zorg voor een stevige grip en een comfortabele ondergrond.
  2. De Lift: De man pakt de vrouw bij haar heupen en tilt haar omhoog, waarbij zij haar benen om zijn middel slaat.
  3. De Duw en Trek: Terwijl de man de vrouw ondersteunt, leunt hij lichtjes achterover en beweegt hij haar heen en weer, alsof hij een schommel in gang zet. De vrouw kan zichzelf ook vasthouden aan zijn schouders voor extra stabiliteit.

Vergeet niet om te communiceren en te lachen – het gaat om het plezier en de ervaring samen!

Waarom zou je The Tominagi proberen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om spanning en avontuur aan je liefdesleven toe te voegen, is The Tominagi precies wat je nodig hebt. Dit standje zorgt voor een unieke combinatie van fysieke uitdaging en sensuele verbinding. Het versterkt niet alleen je lichaam, maar ook je band met je partner.

Bovendien, wie houdt er nou niet van een beetje avontuur? Dus ga ervoor, probeer The Tominagi en ontdek nieuwe hoogtes van plezier en opwinding!

Onthoud: Veiligheid en wederzijdse instemming zijn altijd het belangrijkst. Veel plezier en geniet van de reis!

Vorig artikel The Seated Ball
Volgend artikel The Clasp