Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Doe Je Een Preservatief Aan

Hoe Doe Je Een Preservatief Aan?

Het lijkt heel makkelijk maar dat wil nog niet zeggen dat je niks fout kan doen. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten om lekken van je preservatieven te vermijden. Ik ga jou 5 eenvoudige en snelle stappen geven. Volg ook ons kanaal voor meer interessante video’s over seksualiteit.

Stap 1

Het eerste wat je moet doen voordat je een preservatief gaat gebruiken, is controleren of de houdbaarheidsdatum niet is verstreken.

Stap 2

Open heel voorzichtig de verpakking. Duw het preservatief zachtjes naar één kant van de verpakking en scheur het hoekje van de andere kant. Zo voorkom je dat het preservatief beschadigd raakt of scheurt. Let op dat je het preservatief niet vastpakt met je scherpe nagels om hem niet te beschadigen.

Stap 3

Controleer dat de preservatief in de goede richting ligt: het uiteinde van het speentje moet naar boven zijn gericht. Houd het speentje vast met je wijsvinger en duim. Als je het preservatief per ongeluk verkeerd omdoet, gooi hem dan weg en neem een nieuwe want onder je voorhuid kan sperma zitten.

Stap 4

Zorg er eerst voor dat je willie heel stijf is. Laat wat extra ruimte van ongeveer een halve duim aan het uiteinde van het preservatief vrij en zorg ervoor dat hier geen lucht meer in zit door hem tussen je duim en wijsvinger te houden.

Stap 5

Nu hoef je alleen nog maar het preservatief af te rollen tot aan de onderkant van de willie terwijl je de luchtbelletjes rondom gladstrijkt.

Je bent er helemaal klaar voor!

Bestel nu discreet jouw preservatieven in onze webshop.

Vorig artikel Kamasutra Beurs Utrecht 2024
Volgend artikel Wat Is Het Beste Natuurlijke Erectiemiddel?