Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Fleshlight?

Hoe Gebruik Je Een Fleshlight?

De beste Fleshlight is één van de, zo niet HET, meest populaire mannelijke masturbatie toestel op de markt. Het is draagbaar en discreet (het ziet eruit als een zaklamp), goed gemaakt, duurzaam, en de uitneembare voering voelt verbazingwekkend levensecht bij gebruik. Er zijn zelfs verschillende variëteiten van “ingangen” mogelijk – mond, vaginaal, anaal – om aan je specifieke behoeftes te voldoen.

De textuur aan de binnenkant biedt jou een fantastisch gevoel en de aanpasbare zuigkracht zal je echt het gevoel geven alsof je echt met seks bezig bent. Je zal waarschijnlijk erg enthousiast en opgewonden zijn om met je nieuwe vriend te spelen, er zijn wel een paar dingen die je moet doen voor je begint te spelen om je een uitstekende ervaring te geven.

Satisfyer

Stap 1

Als je Fleshlight aankomt is het eerst ding dat je moet doen de verpakking verwijderen en kijken of er geen scheuren of barsten in de externe plastieken huls zijn. Dit zijn erg stevige speeltjes, dus de kans is vrij klein, maar voor de veiligheid is het altijd goed om het even na te kijken.

Stap 2

Daarna wil je het speeltje klaarmaken om mee te spelen. Er zijn slechts twee delen aan een Fleshlight – de interne superskin® kanaal voering en de externe “zaklamp” huls. Verwijder het interne kanaal (sleeve) en laat die in wat warm water weken. Dit zal stof en andere deeltjes die in het kanaal zitten verwijderen alsook het een beetje opwarmen voor een meer realistisch gevoel. Je kan de temperatuur van het water warmer maken als je graag de warmte voelt tijdens het spel.

Stap 3

Haal het kanaal uit het water en schud alle extra waterdruppels ervan. Water dringt niet door in het kanaal waardoor die gemakkelijk te drogen is. Zorg ervoor dat je het water ook uit de binnenkant van de inzet schudt.

Stap 4

Je kan met verschillende temperaturen experimenteren als je dat wilt. Als je van het warme gevoel houdt, kan je een warmere watertemperatuur uitproberen. Of, als je dat leuker vindt, kan je jouw Fleshlight in de koelkast of diepvries leggen voor het koudere spel.

Stap 5

Steek het kanaal terug in de Fleshlight huls terwijl je ervoor zorgt dat de penetratie opening (vagina, anaal, mond) aan het brede einde van het artikel zit. Dit is waar je jouw penis in steekt.

Stap 6

Het is tijd voor het glijmiddel! Smeren is erg belangrijk bij dit artikel en zorgt ervoor dat je een realistischer gevoel krijgt. Geen glijmiddel gebruiken zal voor een meer “slepend” gevoel zorgen en kan je penis en het kanaal beschadigen. Je mag enkel GLIJMIDDEL OP WATERBASIS gebruiken, aangezien glijmiddel op basis van siliconen of olie het interne kanaal zal vernielen. Doe niet enkel glijmiddel op je penis, maar ook op de ingang en een beetje in het interne kanaal. Gebruik je vingers om de ingang van het speeltje van glijmiddel te voorzien. Wees niet bang om een grote hoeveelheid te gebruiken, maar je moet het niet in het kanaal zelf spuiten.

*Nota* Er zijn verwarmende en verkoelende glijmiddelen op de markt om met de Fleshlight te gebruiken zodat je met de temperatuur die het beste voor jou werkt kan experimenteren.

Stap 7

Voor penetratie zijn er verschillende opties. Probeer verschillende manieren uit om die ene te vinden die voor jou het meest bevredigend voelt:

* Standaard Penetratie: Neem het speeltje in beide handen en houd je penis aan de opening. Steek hem zo traag als je wil in het speeltje. Laat het glijmiddel het interne kanaal volledig satureren. Gebruik dan je handen om het speeltje zo diep als jij wil op en neer op je schacht te laten bewegen.

* Handenvrij Spel: Als je liever je handen vrij hebt tijdens het spelen kan je experimenteren door je Flashlight op verschillende plaatsen te zetten en handenvrij erin te gaan. Dat kan bijvoorbeeld tussen zetelkussens, tussen de matras en de boxspring of zelfs in een schoen voor een standaard missionaris gevoel.

* Douche Spel: De Fleshlight heeft verschillende opzetstukken (apart verkrijgbaar) die je aan een douche muur kan vastmaken zodat je handenvrij doucheplezier kan beleven.

Stap 8

Experimenteer met de zuigkracht. Op het einde van het speeltje (niet de opening) zit een draaibare knop. Als je aan deze knop draait, krijg je verschillende niveaus van interne zuigkracht. Experimenteer met de zuigkracht die het beste werkt voor jou.

Stap 9

Na de climax maak je je speeltje schoon om het op te bergen voor toekomstig gebruik. Laat nooit je ejaculatie gewoon erin zitten, dit zal kleverig worden, beginnen stinken en bacteriën aantrekken. Je moet gewoon het kanaal eruit halen en schoonmaken met warm water en zeep. Schud dan al het extra water eruit en laat het drogen voor je het terug in de huls plaatst voor toekomstig gebruik. Je kan ook investeren in het Fleshlight vernieuwingspoeder dat je nieuwe Fleshlight fris en in de best mogelijke conditie houdt voor herhaaldelijk spel.
Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?