Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?

Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?

De G-spot zorgt voor heel wat gezonde controverse, zelfs vandaag nog. Het internet zal je verzekeren dat iedereen een G-spot orgasme kan hebben. Patriarchale cultuur kan vaak mensen overtuigen dat G-spot orgasmes (vaginale orgasmes) op een of andere manier echter of waardevoller zijn dan clitoris orgasmes, en dat dit soort orgasmes moeten gebeuren tijdens penis-in-vagina seks. Toch, als je met echte mensen praat, blijft er veel verwarring rond het bestaan van de G-spot, waar je hem kan vinden en hoe het jou zou moeten laten voelen.

Een vagina-eigenaar met wie ik sprak, zei, “Van wat ik gehoord heb in mijn leven, zou de G-spot een ‘duidelijke’ plaats of gevoel moeten zijn als je hem ‘gevonden’ hebt. Ik denk dat ik weet waar de mijne is. Maar ik ben niet % zeker.”

Satisfyer

Een andere vrouw zei, “Het maakt mij zo verward! Ik heb soms wat ik denk dat G-spot stimulatie is gevoeld tijdens doggy-style seks, maar het geeft mij ook het gevoel dat ik moet urineren, wat niet plezierig was. Ik heb het nooit zelf gevonden.”

Als dit je bekend in de oren klinkt, ben je op de juiste plaats. Slechts 6% van de vrouwen komen klaar via vaginale penetratie tijdens seks. De meeste vrouwen hebben een soort van clitoris stimulatie nodig om een orgasme te hebben.

Waar kan ik mijn G-spot vinden?

Steek twee vingers in je vagina met je palm naar boven en naar jou toe. Ongeveer 2 inches in je vagina zou je een plekje moeten vinden waarvan het weefsel een beetje harder is dan de omliggende vaginale wand.

Je vindt het misschien gemakkelijker om deze plek te vinden als je al opgewonden bent. Begin door je favoriete fantasie met je hete collega (of iets anders dat het doet voor jou) af te spelen in je hoofd, en raak jezelf aan op een manier waarvan je reeds weet dat het goed voelt voor jou. Ga dan op zoek naar je G-spot. Gebruik glijmiddel als je dat nodig hebt.

Als je geen hard weefsel vindt, dat is oké! Elke vagina is anders. Voor sommige mensen kan de G-spot een echte, identificeerbare plaats zijn. Voor anderen is het een meer algemene plek aan de voorste wand.

Wat doe ik met mijn G-spot?

Start door de kussentjes van je vingers te gebruiken om op verschillende manieren je G-spot te strelen. Je kan sommige van dezelfde bewegingen gebruiken die je ook op je clitoris gebruikt; probeer cirkels of een “kom hier” beweging met je vingers.

Als je het gevoel hebt dat je moet plassen, dat is omdat de G-spot ook wat druk kan zetten op je blaas. Sommige mensen vinden dit plezierig, anderen niet. Beiden zijn oké!

Seksspeeltjes voor G-Spots

Veel mensen hebben extra druk nodig om een G-spot orgasme te kunnen bereiken, dus kan je misschien een vibrator of een dildo ontworpen voor het plekje uitproberen, wat meer intensiteit zal geven en je betere hoeken zal doen vinden.

Een vibrator kan je een goed ritme en verhoogde gevoelens geven die je vingers je niet kunnen geven. Dildo’s zijn handig als vibratie jou over-stimuleert.

Druk het platte, zachte hoofd van het seksspeeltje tegen het plekje dat je gevonden hebt. Je kan het erin laten en enkele bewegingen die je met je vingers deed nadoen, of je kan de vibrator of dildo erin en eruit bewegen, terwijl je de druk tegen de voorste wand van de vagina behoudt zodat het speeltje over je G-spot glijdt bij het in- en uitgaan.

Wees niet ontmoedigd. Het komt vaak voor dat je problemen hebt om een orgasme te bereiken met enkel interne stimulatie, toch is het mogelijk voor veel mensen. Als je G-spot stimulatie wil incorporeren in een groter orgasme, probeer dan je aandacht te focussen op je clitoris en je G-spot op hetzelfde moment. Vaak zal clitoris stimulatie je een orgasme geven terwijl G-spot stimulatie een extra intensiteit en diepte toevoegt aan de ervaring die het orgasme anders laat aanvoelen. Probeer om een clitorisvibrator zoals de Eva te gebruiken in combinatie met je nieuwe G-spot moves en zie wat je ontdekt.

Het kan je helpen om dieper in deze ervaring te gaan zonder dat je een orgasme verwacht. Jouw doel is om te ontspannen en te ontdekken wat plezierig voelt en wat niet. Net zoals het ontwikkelen van spiergeheugen, kan je je lichaam leren om de magische plaats te vinden en nieuwe manier vinden om je goed te voelen.

Oh – wil je een andere uitdaging eens je de G-spot gevonden hebt? Wat denk je van zoeken naar de A-spot?

Hierbij introduceren we de A-spot

De A-spot, of anterior fornix erogene zone, is een ander leuk punt dat dieper in de vagina ligt dan de G-spot; dat is toch wat veel onderzoekers geloven. Ze wijzen naar een baanbrekend experiment uit 1997 door een seksopvoeder met een PhD in seksuele geneeskunde, die zag dat twee derde van de vulva-eigenaars die waarbij de A-spot gestimuleerd werd, meer vaginale bevochtiging hadden en dat ongeveer 15% een climax kregen.

Sommige sekstherapeuten zeggen dat niet alle vulva-eigenaars een A-spot hebben, en anderen zeggen dat er nog steeds niet genoeg bewijs is dat het bestaat – maar ook dan, dat zeiden mensen ook over de G-spot.

Diegenen die de A-spot gevonden hebben zeggen dat het niet gemakkelijk is om tot een climax te komen door het gewoon te strelen, maar het aantal zenuweinden rond de A-spot maken het spel plezieriger en zelfs orgasmisch. En als je geluk hebt, ofwel bij masturbatie ofwel bij partnerspel, zal de ervaring langer duren en intenser zijn dan wat je gewoon bent. Eigenlijk geloven veel experten in seksuele gezondheid en wellness dat vulva-eigenaars die door diepe penetratie of anale seks klaarkomen “daar geraken” omdat hun A-spot gestimuleerd wordt.

Klinkt dat fascinerend? Je kan op zoek gaan naar de A-spot door eerst je G-spot te vinden en dan een paar inches dieper in de vagina te gaan, dichtbij de baarmoedermond. Het is niet dikker of harder dan de rest van de vaginale wand, zoals de G-spot. Maar als je erop duwt, kan het zacht of sponsachtig voelen. De zoektocht zal niet per se gemakkelijk zijn, maar het kan leuk zijn; als je een partner hebt die je helpt, kan het gezien worden als uitgebreid voorspel!

Partnerposities voor je G-spot

Als je partner een penis heeft, probeer seksposities waarbij je partner langs achteren naar binnen gaat zodat de tip van de penis meer druk zet op de voorste wand van de vagina. Denk aan doggy style en omgekeerde cowgirl. Opnieuw kan een handenvrije clitoris vibrator bij dit soort seksuele activiteit met je partner je ervaring intenser maken.

Als je met twee vagina’s werkt, zullen de vingers van je partner een grotere bewegingsvrijheid en behendigheid hebben dan jijzelf. Leer je partner welke bewegingen het beste werken voor jou. Daarbij komt dat dit een ideaal moment kan zijn om je partner jou te laten penetreren langs achter met een strap-on, of om een koppelvibrator of dildo in U-vorm te gebruiken die beide partners op hetzelfde moment kan penetreren. Veel seks speeltjes zijn specifiek ontworpen op druk te zetten op de G-spot.

Onze G-spots bestaan in een landschap van mythes – sommige nuttig en machtig, en jammer genoeg, sommige niet echt. Onthoud dat jouw lichaam zich het beste kent, dus wees niet bang om naar daar te gaan en het te ontdekken. Vergeet je glijmiddel niet.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?