Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Masseer Je De Prostaat Van Een Man?

Hoe Masseer Je De Prostaat Van Een Man?

Je kan de prostaat van een man langs buiten of in zijn lichaam masseren. En, ja, we spreken hier over zijn achterwerk.

Satisfyer

Waarom wil je dit doen?

De prostaat is de klier die het meeste van de ejaculaire vloeistof van een man produceert. De testikels produceren een klein beetje vloeistof, het zaad. De prostaat creëert de vloeistof die het zaad beschermt tegen de zuurtegraad van de vagina van een vrouw (in een voortplantingssituatie) en geeft het zaad mobiliteit.

Als je de prostaat masseert, geef je een langer, dieper orgasme aan je man. En het is goed voor zijn gezondheid, aangezien onderzoek heeft aangetoond dat het het risico op prostaatkanker verlaagd.

1: Om het te kunnen doen, heb je eerst een partner nodig die het wilt. Als hij het niet wil, doe het dan ook niet. Je hebt ook kwaliteitsglijmiddel, een latex handschoen of een condoom nodig om over je vinger(s) te dragen. Je kan ook een gebogen prostaat speeltje uitproberen.

2: Zelfs met een handschoen of condoom rond je vinger, moet je ervoor zorgen dat je nagels getrimd en glad zijn. Je zal in contact komen met erg gevoelig weefsel.

3: Warm hem op en maak hem hard op je favoriete manieren.

4: Vind een comfortabele positie voor hem. De meeste mannen vinden het leuk om op hun rug te liggen met hun partner tussen hun benen.

5: Doe glijmiddel op je vingers. Wrijf ze samen om ze op te warmen voor je hem aanraakt.

6: Gebruik de tip van twee of drie vingers om druk uit te oefenen op zijn perineum. Dat is de zone tussen zijn ballen en zijn sluitspier. Er zijn acht spieren die op deze plek samenkomen. Aan de andere kant van de spieren zit het begin van zijn erectie. Ja, die zit zo diep in zijn lichaam! En, aan de andere kant daarvan, zit zijn prostaat. Gebruik een goede cirkelbeweging met wat lichte druk naar de binnenkant van zijn lichaam en je bent zijn prostaat langs de buitenkant van zijn lichaam aan het masseren.

7: Als hij klaar is voor meer, neem dan het glijmiddel en masseer eerst licht de buitenkant van zijn sluitspier. Er bestaat niet iets als te veel glijmiddel op vlak van anaal spel.

8: Als je klaar bent om dieper te gaan, druk dan niet recht in zijn lichaam. Dit zal zijn spieren laten tegenwerken. Gebruik in plaats daarvan één vinger om zachtjes aan de sluitspier in de richting van zijn rug te trekken. Deze kleine tip zal gemakkelijke toegang verzekeren.

9: Buig je vinger of beweeg de kromming van het prostaatspeeltje naar zijn navel. Tik zachtjes met je vinger of beweeg het speeltje, opnieuw, naar zijn navel.

10: Begin traag en zacht en verhoog het gevoel als hij naar meer vraagt. Hij heeft misschien weinig druk nodig of hij wil het misschien liever wat harder. Speel met hem. Bekijk zijn reactie. Vraag hem of wat je doet goed aanvoelt. Verken zijn reactie.

Proficiat! Je hebt net zijn prostaat gemasseerd!

Vorig artikel Waarom Willen Vrouwen Enkel Sperma Met Een Hoog IQ?