Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Weet je Of Een Vrouw Je Leuk Vindt?

Hoe Weet je Of Een Vrouw Je Leuk Vindt?

Ben je op zoek naar subtiele hints van vrouwen dat ze je leuk vinden? Welkom bij de club! Mensen zijn overweldigend complex zodat de helft van de tijd het erg moeilijk is om uit te vissen hoe wij ons voelen, laat staan onze vriend, partner, familielid of collega. We kunnen denken dat we alle antwoorden hebben, maar eerlijk gezegd, het vergt een beetje onderzoek op vlak van menselijk gedrag om te weten hoe iemand zich voelt, wat in hun gedachten speelt en waarom ze zijn zoals ze zijn.

Satisfyer

Subtiele hints van vrouwen

Gelukkig hebben wij dat onderzoek voor jou gedaan! Hier zal je over 10 tekenen leren die jou vertellen dat ze je leuk vindt zodat jij de gelukkigste man op aarde kan worden (of mogelijk ook de droevigste – in dat geval spijt het ons op voorhand al).

Niet-Verbale Aanwijzingen

Niet-verbale lichaamstaal speelt een grote rol in het leren kennen van een persoon, wat ze leuk vinden en wat niet. Het heeft de mogelijkheid om je tips te geven over iemand, zowel mannen en als vrouwen, en wat ze voelen.

Oogcontact

Als we iets zien dat we leuk vinden, willen we ernaar kijken, toch? Hetzelfde geldt voor een vrouw. Dus één van de tekenen dat ze jou leuk vindt, is als ze oogcontact met je maakt en houdt.

Niet alleen dat, maar als ze leuk vindt wat ze ziet, zal het hormoon oxytocine naar boven komen en haar pupillen laten vergroten, dus kijk daar zeker naar.

Aanraking

Je zal waarschijnlijk in verschillende romcoms gezien hebben dat als een vrouw een man leuk vindt, ze een blos op haar wangen krijgt, ze met haar haar speelt en zijn biceps aanraakt. En dat is ook waar! Wanneer een meisje lichtjes je arm aanraakt of misschien zelfs een wimper verwijdert van je wang, is het een vrij duidelijk teken dat ze je leuk vindt.

Nauw Contact

Ons lichaam beweegt naar iets of iemand die we leuk vinden. Dus als zij lichtjes naar jou leunt als ze praat of luistert, is dat altijd een goed teken. Hoe dichter ze leunt, hoe meer je overtuigd mag zijn dat ze je leuk vindt.

Spiegelen

Spiegelen is een erg interessant concept dat zegt dat als iemand je leuk vindt, ze je lichaamsbewegingen zullen nabootsen. Dit komt omdat, als je een meisje leuk vindt en je de manier waarop ze zit of de manier waarop ze haar armen kruist kopieert, het een onbewust bericht stuurt naar haar dat je haar leuk vindt. Dit verhoogt op zijn beurt dan weer de kansen dat zij jou ook leuk vindt.

Een manier om deze theorie te testen is om haar lichaamstaal te spiegelen maar dan na een paar minuten van positie te veranderen en te zien of zij hetzelfde doet.

Obstakels

Hoe een meisje haar dingen organiseert als ze bij jou is, is een andere manier om te zien of ze je leuk vindt of niet. Bijvoorbeeld, als ze haar handtas op haar schoot heeft, waardoor er een barrière tussen jullie twee staat, heeft ze nog niet echt een vertrouwensband opgebouwd.

Een ander voorbeeld zou zijn dat als je samen op restaurant koffie aan het drinken bent en ze haar koffiekopje vlak voor haar zet, dat creëert ook een barrière. Als ze haar kopje aan de zijkant plaatst tussen, laat ze een barrièrevrije plaats tussen jullie. Dat kan betekenen dat ze je leuk vindt.

Haar Vrienden

Meisjes praten vaak met hun vriendinnen over jongens en diegene die ze leuk vinden. Dus als je bij haar vriendinnen bent, kijk dan ook naar hun lichaamstaal. Zitten ze allemaal samen, fluisteren ze, giechelen ze en/of kijken ze in jouw richting? Dat is vaak een duidelijk teken dat ze je leuk vindt.

Verbale Aanwijzingen

Net zo belangrijk als niet-verbale aanwijzingen, de dingen die ze onmiddellijk zegt tegen jou of via subtiele hints zijn goede manieren om te ontcijferen of ze je leuk vindt of niet.

Plagen

Net zoals kinderen in de kleuterschool, zal een meisje je meer plagen en speels zijn als ze je leuk vindt.

Ze kan iets zeggen over je verschrikkelijk modegevoel, of dat ze denkt dat je een loser bent – op een grappende manier (als ze het op een ernstige manier zegt, dan is het waarschijnlijk wel een echt teken dat ze je niet leuk vindt).

Ze Stelt Vragen

Over het algemeen vragen we allemaal dezelfde monotone vragen – “Hoe gaat het met jou? Hoe was je dag?”. Maar als ze dieper graaft door vragen te stellen over jou, je vrienden en familie, jouw interesses, alsook over koetjes en kalfjes praat, dan kan ze gevoelens hebben voor jou.

Ze Praat Over Jou

Als je iemand leuk vindt, willen we de hele tijd over hen praten. Dus als je vindt dat ze veel (positief) praat over jou tegen vrienden, familie, en/of collega’s, is dit over het algemeen een goed teken. Probeer om uit te zoeken of ze over haar favoriete karaktertrekken van jou praat.

Ze Volgt Jou

Heeft ze jou toegevoegd op Facebook? Volgt ze jou op Instagram en vindt ze je foto’s leuk of reageert ze erop? Vind je dat ze veel met jou in contact staat via sociale media, sms en telefoontjes? Dit zijn allemaal mogelijke tekenen dat ze jou leuk vindt, als een vriend of misschien meer dan een vriend.

Nu je al deze tips hebt gelezen, denk je dat ze jouw oogappel is? Wel, wij duimen voor jou!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?