Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Weet Je Of Ze Een Orgasme Heeft Gehad?

Hoe Weet Je Of Ze Een Orgasme Heeft Gehad?

Dit is advies dat specifiek gericht is aan jonge mannen die moeite hebben met het identificeren van de climax van hun partner, of het gebrek eraan. Het is belangrijk om te weten dat verschillende genders en seksuele identiteiten een orgasme anders ervaren. Het is ook belangrijk om te weten dat een orgasme niet het einddoel van seks is, en ook zo niet gezien moet worden.

Satisfyer

Ben je klaar gekomen?

Het is een vraag die de meesten onder ons al gevraagd hebben, of gehoord hebben. “Ben je gekomen?” Drie kleine worden, met een ondertoon en complex en terwijl we het wel menen als we die vragen stellen, we begrijpen ook dat er een onderbewust begrip is dat de vraag gesteld moet worden, het antwoord zou duidelijk moeten zijn.

Dit artikel zal op enkele tenen trappen en enkele over veralgemeningen maken. Vergeef me, ik zal zo gevoelig mogelijk zijn. Maar het is niet gemakkelijk om informatie te vinden over de persoon die niet weet of zijn partner een climax heeft gehad of niet, omdat, denk ik, er wat schaamte aan te pas komt. Wel, ik ben erg moeilijk te beschamen, dus neem ik dit onderwerp onder de loep: hoe weet je of je partner gekomen is. Laten we beginnen.

Faken Om Het Te Maken?

Het spectrum van fake orgasmes doet veel bij jonge mannen, die geloven dat de seksuele respons van hun partner directe reactie is op hun seksuele dapperheid. Dat is het niet. Denk toch niet met je penis, Jan, het gaat niet alleen over jou.

Onderzoek naar de invloed van fake orgasmes is alledaags, en varieert erg. Afhankelijk van de locatie en de leeftijdsgroep van de deelnemers, tussen één derde en twee derde van alle vrouwen hebben een orgasme gefaket, dus laten we een compromis sluiten en ongeveer de helft zeggen. Dat betekent dat de kans statistisch erg hoog is dat het jou ook overkomen is, of zal overkomen op een bepaald moment.

Redenen om een orgasme te faken vallen over het algemeen in drie categorieën:

1: Om je gevoelens niet te kwetsen, of je ego een boost te geven,

2: Om de seksuele ervaring te beëindigen,

3: Of omdat je partner veel moeite steekt om zichzelf beter te laten komen.

De laatste komt het minste voor maar is wel het meest intrigerend. Sommige vrouwen kunnen hun reacties op seksuele activiteiten gebruiken om jou aan te moedigen om haar op een bepaalde manier te stimuleren, of om henzelf te helpen om in een erg sensuele sfeer te komen waarin ze een beter orgasme kunnen krijgen. Het is op deze manier dat faken erg instructief kan zijn voor een onervaren partner.

Hoe Kan Je Het Weten?

Orgasmes zijn moeilijk te missen en als je je eigen fysieke processen een beetje kent, moet je dat van haar ook goed kunnen herkennen omdat ze vergelijkbaar zijn. De meeste beginnen met een versnelde ademhaling begeleid met naar adem happen of kreunen, gevolgd door verschillende seconden van een snelle, onvrijwillige spiersamentrekkingen rond de vulva en anus, vaak vergezeld met het schokken van de heupen en spanning in de buik. Gewoon hetzelfde als dat van jou.

Dit wordt over het algemeen gevolgd door een korte periode van afterglow, vaak met haar ogen gesloten en een glimlach, terwijl haar lichaam ontspant en endorfine en dopamine door haar lichaam gaan. Ze kan bijna onmiddellijk terug seksueel responsief zijn, of niet. Dat is hoogstpersoonlijk.

Hoe Verhoog Je De Kans Dat Ze Komt?

Geloof niet alles wat je in porno ziet: erg weinig vrouwen komen consistent met enkel penetratie – de meeste rapporten spreken van minder dan 25%, misschien zelfs maar 13%. Penis-in-vagina seks is vaak niet genoeg om een orgasme uit te lokken, als dat is waar je naar op zoek bent. Terwijl de clitoris een grote en ingewikkelde constructie is, zit het externe deel twee tot vier centimeter boven de vaginale opening en krijgt het daarom niet de nodige stimulatie van enkel penetratie.

Dus de clitoris heeft wat gevoelige aandacht nodig tijdens de penetratie – of seks om van ondersteboven te zijn, aangezien haar orgasme waarschijnlijk niet afhangt van penetratie – en dit kan op vele manieren bereikt worden. Het merk Partner biedt speeltjes voor koppels aan, bijvoorbeeld, die specifiek ontworpen werden voor het verbeteren van de stimulatie van de clitoris tijdens seks.

Als alternatief kan je posities uitproberen waarbij je gemakkelijker aan de clitoris kan, en gids haar eigen hand naar beneden om je te tonen waar ze aangeraakt wil worden of om zichzelf te kunnen laten komen samen met jou. De meeste vrouwen komen alleen klaar met een hand of vibrator, dus wees niet bang om haar de leiding te geven en jou te leren wat zij wil. Met een partner hebben 30% van de vrouwen het moeilijk om een orgasme te krijgen, dus je moet meedoen en niet alleen reageren op haar lichaam, maar ook op haar geest en je moet haar veilig en comfortabel genoeg laten voelen om je te vertellen wat zij wil zonder dat ze het zelf weet.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?