Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Op Welke Plaatsen Kan Je Best Je Seksspeeltjes Verstoppen?

Op Welke Plaatsen Kan Je Best Je Seksspeeltjes Verstoppen?

Heb je een collectie seksspeeltjes maar weet je niet waar je ze moet verstoppen? Misschien komen je kinderen, familieleden of vrienden regelmatig naar je huis en wil je niet dat ze jouw geheime spulletjes vinden. We hebben een lijst gemaakt met perfecte plaatsen waar je je seksspeeltjes kan verstoppen zodat jouw privécollectie een geheim kan blijven!

De beste plaatsen om een seksspeeltje te verbergen zijn in een koffer, kluisje, postertube, lade met valse bodem, saaie doos, handtas of in een kledinghoes met rits. Al deze locaties zijn discreet, waardoor ze perfecte verstopplaatsen voor seksobjecten zijn.

Dit artikel zal in detail deze geheime locaties bespreken. Dan zal ik enkele andere dingen bespreken waar je ook rekening mee moet houden als je jouw seksobjecten verstopt!

Satisfyer

In een Koffer

Meestal kijken je familieleden enkel naar je koffers als je op reis vertrekt. Dus is een koffer het grootste deel van het jaar dé plek om je seksspeeltjes te verstoppen! Koffers zijn een uitstekende optie als je seksspeeltjescollectie aan de grotere kant is aangezien je er een grotere hoeveelheid dingen in kan steken.

Ik raad aan om je speciale koffer dichtbij te houden, zoals in je kast of onder je bed, om er gemakkelijk aan te kunnen. Indien mogelijk kan je hem op de hoogste plank in je kleerkast leggen of er een slot op doen zodat je kinderen of andere personen er niet in kunnen kijken. Als er dan curieuze neuzen vragen waarom de koffer op slot is, kan je gewoon zeggen dat je er een slot op doet om je spullen veilig te bewaren als je aan het reizen bent. Dat zou hen minder nieuwsgierig moeten maken!

 

In een Kluisje

Als je geen enkel risico wil nemen dat iemand je seksspeeltjes vindt, is een kluisje de manier die je moet proberen. Ze maken tegenwoordig kluisjes in alle groottes en vormen dus moet je er zeker een vinden dat past bij jouw collectie.  Je kan zelfs opslagdozen komen die specifiek ontworpen zijn voor seksspeeltjes die je kan gebruiken voor je intieme producten!

Je kan het in je kleerkast op de hoogste plank, onderaan je linnenkast, onder je bed of op elke andere discrete locatie waar het niet veel aandacht zal trekken zetten.

Als iemand het dan tegenkomt, zal die persoon waarschijnlijk vermoeden dat het waardevolle artikels zijn zoals papierwerk, juwelen, geld etc. Technisch gezien hebben ze gelijk aangezien het iets wat de moeite waard bevat, alleen niet wat ze verwachten!

Al iemand iets te nieuwsgierig wordt en vraagt wat er in het kluisje zit, kan je zeggen dat het de hiervoor genoemde objecten zijn of gewoon zeggen dat dat privé is. Iedereen heeft recht op een beetje privacy!

In een Postertube

Als de meerderheid van je seksspeeltjes lang en smal is, zoals dildo’s of vibrators, is een postertube een fantastische verstopplaats! Postertubes zijn die lange stugge tubes waarin posters of belangrijke documenten komen. Ze zijn de perfecte plaats om je seksspeeltjes in te verstoppen aangezien ze verschrikkelijk saai zijn. De meeste mensen zullen weinig tot geen interesse hebben om te kijken wat erin zit.

Als je geen postertube hebt, kan je naar de winkel gaan en een schattige poster kopen. Je aankoop zal je een uitstekend klein decorartikel voor je huis en een supergeheime verstopplaats voor je persoonlijke toestellen geven. Dat klinkt als een win-win voor mij!

Joyboxx

In een Lade met Valse Bodem

Dit is een erg innovatieve techniek om je seksspeeltjes te verstoppen. Om deze methode uit te voeren, moet je eerst een lade uitkiezen. Hoe dieper de lade is, hoe meer dingen erin kunnen zitten, houdt dat in het achterhoofd als je je keuze maakt. Als je wilt dat je artikels een beetje veiliger zijn, kies je best een lade waar andere mensen bijna niet in kijken, zoals je ondergoedkast.

Daarna moet je een valse bodem voor je lade maken. Om dit te doen:

Snij een stuk dun hout volgens de dimensies van de lade.

Lijm wijnkurken of even grote objecten aan de vier hoeken van het hout. Deze zullen de bodem van de valse lade ondersteunen.

Leg je seksspeeltjes onderaan de lade.

Leg je valse bodem in de lade en leg daarbovenop oninteressante objecten.

Als nu iemand de lade opendoet, zullen ze enkel afleidingsartikelen zien liggen. Enkel jij weet dat je de valse lade moet verwijderen om daaronder de schatten terug te vinden!

In Saaie Dozen

Heb je oude schoendozen of tampondozen liggen? Indien ja, heb je net een uitstekende verstopplaats voor seksspeeltjes gevonden!

Schoendozen zijn vrij saai. Kinderen vinden ze meestal niet interessant behalve als ze hen nodig hebben voor een schoolproject, waarvoor je kan plannen. Daarom zijn ze de perfecte plaats om je seksspeeltjes te verstoppen! Probeer om je schoendozen boven in je kast te leggen waar je kinderen moeilijk aan kunnen.

Tampondozen zijn ook een goede optie. De helft van de bevolking heeft geen tampons nodig, dus jouw voorraad is veilig voor de jongens in het huis. Om je privécollectie te verbergen voor vrouwen, kan je de tampondoos in een kamer leggen die niets met de badkamer te maken heeft, zoals je kast of onder je bed. Leg dan tampons en maandverband in je gastenbadkamer zodat je vrouwelijke bezoekers niet moeten gaan zoeken om er te vinden.

In een Handtas

Als je een grote handtascollectie hebt, kan je ze goed gebruiken om enkele seksobjecten in te verstoppen? Veel handtassen komen met verstopte zakjes waar je geld, tampons en ja, zelfs seksobjecten kan verstoppen!

Als je veel speeltjes hebt om te verstoppen, kan je ze in handtassen met ritsen of in rugzakken steken. Op die manier kan je het grootste compartiment gebruiken. Rits de tas gewoon dicht en niemand zal weten welke schatten erin zitten.

Zorg ervoor dat je je speeltjes in handtassen steekt die je niet vaak gebruikt. Als je van tas verandert, moet je eerst kijken of er geen smokkelwaar in zit. Je wil niet per ongeluk naar je werk gaan met een dildo in je handtas. Dat zou wel eens voor vervelende situaties kunnen zorgen!

In een Kledinghoes met Rits

Kledinghoezen met rits zijn de perfecte plaats om jouw seksspeeltjes stiekem weg te steken. Om deze methode te doen, moet je gewoon de kledinghoes opendoen, je seksspeeltjes erin leggen en het dichtritsen. Zorg ervoor dat je een zwarte kledinghoes gebruikt, aangezien een witte misschien iets te veel prijsgeeft.

Om deze verstopplaats nog discreter te maken, kan je een kledingstuk in de kledinghoes bewaren om je speeltjes te verbergen, zoals een lange jurk. Hang de kledinghoes ook in het midden van je kleerkast zodat andere kledij hem verbergt. Als je te veel seksspeeltjes hebt om in een kledinghoes te passen, koop dan meerdere tassen en verspreid ze over je kast.

Door deze maatregelen, is het heel onwaarschijnlijk dat iemand je voorraad tegen zal komen (zelfs als ze in je kast moeten zijn om een of andere reden)!

Joyboxx

Dingen Waar je Rekening Mee Moet Houden Bij Het Opbergen Van Je Seksspeeltjes 

Voor je je seksspeeltjes verbergt, moet je rekening houden met enkele factoren. We bespreken dit in detail hieronder.

Kies Een Saaie/Ongebruikte Plaats

Jouw motto moet zijn “hoe saaier, hoe beter.” Verstop je speeltjes op plaatsen waar je kinderen en gasten geen interesse in zullen tonen. De locaties die hierboven vermeld worden zijn allemaal fantastisch aangezien ze echt dom zijn!

Daarbij komt dat als je je seksspeeltjes verstopt in iets dat je familie weinig gebruikt. Als je dochter bijvoorbeeld graag je handtassen leent, is het verstoppen van je speeltjes in je handtascollectie een no-go. Of als je familie veel reist, moet je je dildo’s niet in je koffer steken.

De meest saaie, ongebruikte plaatsen in je huis selecteren, is de veiligste manier om de perfecte verstopplaats te vinden!

Kies Een Kamer Waar Er Geen Gasten Komen

Leg je speeltjes niet in de kamer van je kinderen, de woonkamer, de gastenkamer, de gastenbadkamer of elke andere kamer die andere mensen vaak gebruiken. Zelfs als je niet denkt dat je gasten gaan rondkijken, het is beter om het op veilig te spelen!

Meestal is de beste kamer om je speeltjes in te bewaren je slaapkamer, zeker in je persoonlijke badkamer of kast. Meestal zullen je kinderen en huisgasten niet in je slaapkamer komen, waardoor het een veilige plaats wordt voor je seksobjecten.

Vergeet Niet Waar Je Ze Hebt Verstopt

Je seksspeeltjes op een plaats bewaren, is veel gemakkelijker om te onthouden dan ze op willekeurige plaatsen in je kamer te leggen. Als je ze op te veel plaatsen verstopt, kan je vergeten waar je ze gelegd hebt, wat spijtige consequenties kan hebben.

Daarom moet je proberen om ze allemaal samen op een verstopplaats te leggen waarvan je zal onthouden waar ze zijn. Plus, ze zullen gemakkelijker toegankelijk zijn als je niet telkens als je ze wil gebruiken een zoektocht moet houden!

Laatste Woorden

Door je seksspeeltjes op een saaie, onopvallende locatie te leggen, zal je voorkomen dat ze gevonden worden. Om te herhalen, enkele van de beste plaatsen om ze te verbergen zijn:

✅ Steek ze in een koffer.

✅ Houd ze in een kluisje.

✅ Prop ze in een postertube.

✅ Plaats ze in een lade met valse bodem.

✅ Verpak ze in saaie dozen.

✅ Steek ze in een handtas.

✅ Hang ze in een kledinghoes met rits.

Vorig artikel Zit jouw partner op Tinder?
Volgend artikel Wat is een Fleshlight?