Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Vinden Vrouwen Het Leuk om Mannen te Zien Masturberen?

Vinden Vrouwen Het Leuk om Mannen te Zien Masturberen?

Afhankelijk van je voorkeuren, kan het idee om een andere persoon te zien masturberen alles van een erotische fantasie tot een complete afknapper zijn.

Mannen vinden vaak dat hun masturbatiesessies beter zijn als ze bekeken worden door hun partners, terwijl anderen zo gefocust zijn op hun plezier dat ze geen fan zijn van het idee dat iemand anders meekijkt.

Maar hoe zit het met vrouwen? Vinden vrouwen het leuk om mannen te zien masturberen met of zonder sextoys? Het antwoord is uiteraard niet zo gemakkelijk als je denkt. Het is een onderwerp dat erg polariserend is bij mensen. Sommige meisjes zien hun vriend graag masturberen, terwijl anderen dat liever niet hebben.

Maar wat aan mannelijke masturbatie zorgt ervoor dat sommige vrouwen nat worden van het gedacht dat een man zichzelf pleziert, en anderen dan weer helemaal niet? Dit artikel geeft je in detail het antwoord op die vraag, dus lees maar verder! 

Satisfyer

Vinden vrouwen het geil om mannen te zien masturberen?

Het korte antwoord is ja, maar dat hangt ervan af! Veel vrouwen zien mannen graag masturberen. Sommigen hebben er gemengde gevoelens rond, terwijl anderen het helemaal niet leuk vinden. Er spelen veel factoren mee bij het feit dat een vrouw graag kijkt naar haar partner die zichzelf aanraakt.

De beste manier om het zeker te weten is door het haar zelf te vragen! Als je fantasieën wil bespreken, bouwt alles open en duidelijk met je partner communiceren vertrouwen op – en communicatie (en vertrouwen) is vitaal in elke relatie.

Als ze nee zegt, begrijpen jullie beiden waar jullie staan en kunnen jullie vervolgens verder gaan. Zo lang dat beide partijen zich comfortabel voelen met het aanraken van zichzelf in het bijzijn van de ander, ga er dan voor!

Waarom vinden sommige vrouwen het leuk om mannen te zien masturberen?

Waarom vinden sommige vrouwen het leuk om mannen te zien masturberen?

Er zijn veel redenen waarom een vrouw het leuk vindt om haar vriend te zien masturberen. Dit doen is misschien zelfs populairder dan je denkt – als je partner je ooit heeft gevraagd om je af te trekken voor haar, of omgekeerd, is het een vrij standaard seksuele activiteit waar de meeste mensen niet over praten.

Plezier

Je man zichzelf zien plezieren kan heel opwindend zijn, soms zelfs meer dan gewoon seks hebben! De meeste vrouwen houden ervan dat hun partner zo opgewonden wordt door aan hen te denken dat hij zichzelf begint aan te raken.

En als het tijd is om klaar te komen, worden ze ook opgewonden van het gedacht dat het goed voelt voor hem!

Een vrouw wordt vaak opgewonden door een man hard te zien worden en te horen kreunen van plezier.

Door hem dan een orgasme te zien hebben, krijgt ze ook een beter idee van wat hij seksueel leuk vindt, waardoor het voor haar gemakkelijker is om hem beter af te trekken en te plezieren in bed. Daarom kan dat haar ook wat bijleren!

Sommige vrouwen vinden het ook leuk om hun partner te zien masturberen omdat het seksuele spanning opbouwt voor wanneer ze eindelijk samen zijn; seks is zo veel beter als iemand op voorhand opgewonden is!

Verbeterde Intimiteit

We weten allemaal hoe geliefd we ons voelen als onze partners zichzelf plezieren voor ons. Als ze dit dan ook bekijken, creëert dat een andere dimensie van intimiteit en verbinding tussen de partners.

Veel vrouwen vinden het leuk om deel uit te maken van de seksuele ervaring van hun man aangezien dat betekent dat hij exclusief op haar focust; hij is niet afgeleid of fantaseert niet over iets anders. Het zijn nu alleen twee mensen die samen intimiteit ervaren.

Dit kan ook een goede manier zijn voor koppels om hun liefdesleven wat spannender te maken en nieuwe leuke dingen uit te testen in de slaapkamer!

Emancipatie

Veel vrouwen die hun partner of echtgenoot zien aftrekken zeggen dat ze zich geëmancipeerd voelen nadat ze de spanning van hun man gezien hebben terwijl ze aan hen denken of terwijl ze daarvoor seks in bed hebben gehad.

Het kan een vrouw een nieuw gevoel van zelfvertrouwen geven waardoor ze hem zo geil maakt dat hij zichzelf moet verlossen, wat voor velen tot nog hetere seks later leidt!

Een ander aspect waar je rekening mee moet houden is dat iemand anders zien masturberen ook een vorm van onderdanigheid is voor velen, en de ervaring wordt intiemer. Het mysterie rond wat er door de gedachten van een man gaan kan een vrouw zo nieuwsgierig maken dat ze wil zien wat er volgt.

De controle op deze manier opgeven en jezelf verliezen in plezier kan bedwelmend zijn, wat leidt tot meer opwinding als het gekoppeld wordt aan seksuele dominantie.

Consensueel Voyeurisme

Consensueel Voyeurisme

Mannen vinden dat open seksuele vrouwen erg aantrekkelijk tijdens intieme momenten. Er is geen betere manier om mannen op hun meest kwetsbare moment te bekijken dan wanneer ze privé aan een van hun kleine pleziertjes doen: zelfliefde.

Vrouwen die mannelijke masturbatie willen zien, willen dat niet per se omdat ze willen zien hoe mannen er naakt uitzien. Natuurlijk kan een blik werpen op hem terwijl hij volledig naakt is, leuk zijn – maar het kan ook extreem heet (en opwindend) zijn als ze hem betrapt terwijl hij zichzelf aan het plezieren is.

Is Het een Fetisj?

Seksuele opwinding door het bekijken van het seksueel gedrag en de fysieke reacties van iemand anders is natuurlijk.

Wat de meeste mensen ‘masturberen’ noemen, valt in die categorie. Iemand die het kijken naar een andere person die masturbeert opwindend vindt, is niet per se opgewonden door masturbatie; in plaats daarvan wordt hij of zij opgewonden door te zien dat de andere persoon een orgasme krijgt – of hij of zij nu direct dat orgasme veroorzaakt of niet maakt niet uit bij het bepalen of die opwinding een fetisj is.

Er zijn wel meer mensen die enkel opgewonden raken wanneer ze zichzelf stimuleren (in plaats van andere mensen), en voor die mensen kan masturberen voor anderen als fetisj gezien worden.

Verder kan masturberen voor anderen veel vormen aannemen: Soms betekent dat wederzijdse masturbatie zonder handen tussen twee mensen; soms is er een persoon bij betrokken die zichzelf aanraakt terwijl er een of meer andere mensen kijken. En soms – vrij frequent, hangt wat kwalificeert als een fetisj volledig af van diegene waaraan je het vraagt.

Maar als je opgewonden bent door het idee dat je meisje je bekijkt terwijl je masturbeert of als je genitale stimulatie ervaart door iemand anders te zien masturberen, moet je jezelf als normaal zien!

Zorg er gewoon voor dat jij of je partner niet onder de lakens kijkt ’s nachts… want we zijn er vrij zeker van dat dat niet normaal is… en zeker niet kinky!

De Voordelen van Kijken

Je partner zien masturberen kan ongelofelijk heet zijn. Het biedt goed inzicht in wat hij leuk en niet leuk vindt – en dat kennis macht is!

Veel koppels vinden dat elkaar bekijken tijdens het masturberen leidt tot een grotere intimiteit in hun seksleven en relatie. Een man zien masturberen kan enorm opwindend zijn voor sommige vrouwen.

Wat je geslacht ook is, masturbatie (en seks) heeft veel voordelen, waaronder het verminderen van het stressniveau, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het vrijgeven van endorfines (wat er allemaal voor kan zorgen dat je je meer verbonden voelt). Maar waarom doet het ertoe als een vrouw een man graag ziet masturberen?

Als zij kijkt, betekent dat dat ze een man graag zichzelf ziet plezieren, terwijl hij enkel focust op haar zonder afleiding!

Wat moet je doen als je vrouw je wil zien aftrekken?

Als je vriendin klaar is om jou jezelf te zien plezieren, betekent dat dat ze klaar is voor een meer open, eerlijke en gezonde relatie in bed. Ze verbergt haar noden en verlangens niet meer

Voor jou; ze is klaar voor een diepere connectie met jou die niks te maken heeft met wat moet of niet moet gebeuren.

Wil ze dat je een hand of beide handen gebruikt? Moet je andere hand je ergens anders aanraken op je lichaam terwijl je jezelf aftrekt? Wat wil ze dat je zegt tijdens het masturberen? En windt een bepaalde soort porno haar op als ze jou ziet masturberen voor enkel haar plezier?

Het is tijd voor open communicatie – en als alles goed gaat, zal praten niet echt nodig zijn.

Hoe vraag je aan je partner om je te bekijken tijdens het masturberen?

Hoe vraag je aan je partner om je te bekijken tijdens het masturberen?

Hoe snijd je het onderwerp aan met je lange termijn partner? Hier zijn drie manieren:

Wees Direct

Er is wat directheid nodig; vraag haar direct of ze geïnteresseerd is om te kijken terwijl jij jezelf pleziert. Als ze nee zegt, is dat oké! Het was de poging waard. Het is het waard om uit te leggen dat je het graag eens wil proberen, en probeer het op een ander moment misschien eens opnieuw.

Zorg voor comfort

Het is een goed idee om te praten over masturbatie als iets normaals en natuurlijks. Je kan iets zeggen zoals “Ik las een interessant feit vandaag: de helft van de mensen geven toe dat ze gemiddeld een keer per week masturberen. Waarom proberen we het niet eens samen?” Op die manier haal je de shock factor weg die misschien kan ontstaan als je je partner vraagt of zij je wil zien spelen met jezelf.

Bekijk haar reacties

Het derde is subtieler dan haar gewoon vragen of zij wil meedoen aan je masturbatie ervaring – je kan haar terloops hints geven tot ze oppikt wat je eigenlijk bedoelt.

Hoe weet je of ze het leuk vindt op je te zien masturberen?

Als je niet zeker weet of je vriendin je graag ziet masturberen, let dan op haar lichaamstaal. Als ze aan haar lippen likt, op haar lip bijt of zichzelf aanraakt terwijl ze je bekijkt als je jezelf aan het plezieren bent, is ze zeker en vast in wederzijdse masturbatie – en het is altijd een goed teken als je partner graag mee wil doen.

Ze kan zichzelf misschien in een positie zetten waarbij ze elk detail van je handwerk kan zien alsook de verschillende hoeken. Ze kan bijvoorbeeld naast je zitten op het bed met haar hoofd opzij of ze kan achter je zitten zodat ze mee kan kijken van achter je schouder.

Maak oogcontact met haar en communiceer zowel verbaal als non-verbaal hoe het voelt; vraag haar of er iets specifieks is dat ze wil zien, probeer een nieuwe techniek op elkaar uit als het goed voelt voor jullie beiden.

Conclusie

Dat was het dan! Nu weet je waarom veel vrouwen graag kijken naar hun masturberende vriendjes. Het kan erg plezierig, intiem en krachtig zijn – waardoor je volledig op elkaar en op je plezier focust.

Op het einde van de rit – koppels die samen spelen, blijven samen! Het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer. Natuurlijk praat ik over consensuele en gezonde nieuwe seksuele ervaringen.

Het is het belangrijkst dat je niet het gevoel hebt dat je verplicht bent om iets te doen dat je niet wil doen. Doe waarbij je je comfortabel voelt. Onthoud dat als je het leuk vindt en je partner het ook leuk vindt, ga er dan vooral voor, en geniet van jezelf en van elkaar!

Vorig artikel Wat is een Fleshlight?
Volgend artikel Hoe Vaak Moeten Koppels De Liefde Bedrijven?