Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Dragen Mannen Penis Kooien?

Waarom Dragen Mannen Penis Kooien?

Mannelijke kuisheid – de daad waarbij mannen hun seksuele verlangens vermijden of verhinderen met een peniskooi – is een grote turn-on voor mannen die onderdanig zijn of willen opbouwen naar een grotere explosieve verlossing later in het spel. Als je denkt aan iets zoals ‘No Fap November’, waarin mannen een hele maand niet masturberen (of op zijn minst proberen), kom je nog niet eens in de buurt.

Satisfyer

No Fap November wordt meestal gedaan door mannen die denken dat niet ‘toegeven’ aan masturbatie hun mentale vaardigheden zal aanscherpen of hen helpt zelfcontrole in het leven te hebben. Dat is niet zo met mannelijke kuisheid. Mannelijke kuisheid maakt deel uit van hun verlangens en is in sommige gevallen de volledige seksuele ervaring.

Mannelijke kuisheid kan zo simpel zijn als niet willen, of niet mogen, klaarkomen tot het juiste moment om dat te doen. Dat juiste moment kan beslist worden door iemand die de gelofte van kuisheid heeft gezworen, of in veel gevallen door hun partner die verantwoordelijk is voor de onthouding. En terwijl beslissen om niet klaar te komen tot een bepaald moment een beetje uitdagend klinkt voor sommigen, is dat nog gemakkelijk tegenover de uitgebreide kuisheidsregels waarin de man zelfs geen erectie mag krijgen tot hun partner dat zegt.

En hoe kan een man ervoor zorgen dat hij langere tijd geen erectie krijgt? Dat is waar een cock cage in het spel komt.

Wat is nu eigenlijk een penis kooi?

Een penis kooi is exact wat het lijkt – een kooi die je over je penis draagt. De kooi heeft een metalen kader voor de schacht en het hoofd van de penis, en vaak een ring aan de basis waar je penis en ballen doorgaan en die, als het gesloten wordt, de kooi op zijn plaats houdt.

Maar waarom dragen mannen nu in hemelsnaam cock cages?

Heel gemakkelijk, om het onmogelijk te maken om een erectie te krijgen, en daardoor alle plezier weg te nemen tot hun partner het hen toelaat. De partner is in dit geval de dominante persoon, de Sleutelhouder, omdat ze letterlijk de sleutels hebben die de cock cage kan openen.

Sommige dragers kunnen zelfs maanden aan een stuk er een dragen, terwijl ze de kooi enkel afnemen als hun dom hen dat zegt. In de tussentijd, terwijl hun penis in de kooi zit, zal de drager de kooi constant voelen, waardoor het wel heel lang duurt voor de uiteindelijke verlossing. Oh, en een cock cage dragen betekent vaak dat de drager moet neerzitten om te plassen terwijl hij hem aanheeft.

Oké, hoe begin ik eraan?

Erg traag! Voor je je zuurverdiende centjes uitgeeft aan een echte cock cage begin gewoon met niet te masturberen. Als je door een hele No Fap November geraakt bent zonder jezelf aan te raken, ben je klaar om te experimenteren met het echte ding. Kijk naar de cock cages voor beginners en zie dewelke bij je unieke maat passen. Probeer er dan één te dragen voor een hele dag, draag hem ’s nachts en onder je normale kledij om eraan te wennen.

Voor je de sleutels overdraagt aan de Sleutelhouder, zorg ervoor dat je enkele basisregels hebt over de maximumtijd waarin je de cock cage wil dragen en laat de Sleuteldrager binnen die tijdsperiode werken. Spreek een safe word af in het geval dat je echt de kooi moet verwijderen, maar nog belangrijker is dat er veel vertrouwen en communicatie in je relatie moet zijn voor je hem opsluit!

Vorig artikel Hebben Mannen Meer Zin In Seks Dan Vrouwen?