Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Een Penisring In Huis Halen?

Waarom Een Penisring In Huis Halen?

Een penisring (of cockring) is één van de meest veelzijdige sextoys die je kan kopen. Geweldig voor iedereen. Ze geven je een heerlijke stimulatie onafhankelijk van hoe jij in elkaar zit. Geloof je ons niet? Hier zijn onze top 5 redenen waarom jij een cockring zou moeten hebben, plus vele tips en trucs zodat jij alles eruit kan halen wat erin zit.

Voor hem: Ze Geven Jou een Grotere Erectie

Dacht je dat een cockring alleen voor koppels was om te gebruiken? Nope! Het dragen van een ring rondom je penis, ballen of allebei kan ervoor zorgen dat jij een sterkere en langer durende erectie hebt en ook nog eens een heftiger orgasme krijgt, dus cockrings zijn ook super voor solo-play.

Voor haar: Het Zijn Geweldige Clitorale (en Tepel) Vibrators

Ondanks zijn naam, hoeven jij of je partner geen penis te hebben om te kunnen genieten van een cockring. Een rekbare cockring zoals de BASICS Vibrating Love Ring kan dienen als een lekkere clitorale vibrator.

Wikkel het om twee of drie vingers en voeg zo een spannende extra dimensie toe aan je solo-sessies of trakteer je partner op een heerlijke clit-stimulerende ervaring.

Voor Iedereen: Ze Voegen Iets Geweldigs Toe Aan Jullie Seksleven

Niet-realistische en niet-intimiderende, vibrerende cockringen zijn geweldig voor beginners en een fantastische eerste aankoop voor stelletjes die samen op ontdekkingstocht zijn als het aankomt op seksspeeltjes.

Ze helpen niet alleen met het verbeteren van zijn grootte en hardheid, het verbeteren van zijn uithoudingsvermogen en met het toevoegen van een ongelooflijke spannende ervaring voor beide partners. De meeste vibrerende cockrings hebben ook een getextureerde clit-stimulator.

Een cockring kan hem ook helpen als het aankomt op langer door kunnen gaan en met haar sneller doen klaarkomen, je kunt misschien wel tegelijk klaarkomen!

Ze Zijn Reisvriendelijk

Deze fantastische kleine apparaatjes passen met gemak in een weekendtas, koffer of zakje, perfect voor het gebruik als speeltjes voor onderweg en wanneer je op reis bent.

En ze zijn Goedkoop!

Je kan een vibrerende cockring krijgen voor minder dan vijf euro, dus je kan ze met gemak uitproberen zonder hier te veel aan uit te geven.

De goedkopere cockrings zijn vaak voor enkel gebruik, maar je krijgt er best veel voor terug – de BASICS Vibrating Love Ring voorziet je van 30 minuten genot van single-speed vibraties.

Omdat ze op batterij werken of met een USB-oplader, hoeven jij en je vakantievrienden niet te vechten over een reisadapter.
Vorig artikel Is Mijn Penis Normaal?