Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Is Hotel Seks Zo Veel Beter Dan Thuis?

Waarom Is Hotel Seks Zo Veel Beter Dan Thuis?

Als je op zoek bent naar manieren om je seksleven te verbeteren en een frisse wind door je slaapkamer te laten waaien, denk je er misschien aan om het buiten je slaapkamer te doen.

Meer specifiek – denk aan het uitproberen van hotelseks.

Veel mensen zien hotel seks als veel heter en beter dan de gewone seks thuis, zelfs al is er technisch gezien niet veel anders behalve de locatie.

Satisfyer

Waarom Is Hotel seks Dan Zo Veel Beter?

Enkel de gedachte aan in een hotel zijn, maakt ons geil. We willen elkaars kleren afrukken en snel vieze hotel seks hebben die je hijgend en zwetend achterlaat.

Je denkt misschien dat porno kijken de reden is waarom je je zo voelt, maar er zit eigenlijk wetenschap achter waarom hotelseks veel heter is.

Reden #1: Je Bent Meer Ontspannen Als de Verantwoordelijkheden van Huis Ver Weg Lijken

Stress is kan op gebied van seks veel schade aanrichten. Als je aan het denken bent aan je verantwoordelijkheden, aan de volgende dag en aan wat er nog moet gebeuren thuis, is seks het laatste waar je aan denkt.

Maar als mensen in hotels verblijven, tijdens vakanties of gewoon een weekendje weg zijn, zijn ze ontspannen. Ze denken niet aan werk en verantwoordelijkheden in en rond het huis en ze moeten ’s morgens niet opstaan om alles snel te doen.

“Er is iets dat ons doet ontspannen en ons een gevoel geeft van interne vrijheid als we geen verantwoordelijkheden hebben en het gevoel hebben dat er voor ons gezorgd wordt, wat essentieel is voor seksuele prestaties,” zegt Alexandra Katehakis, klinische directeur voor het Centrum voor Gezonde Seks.

Reden #2: Een Nieuwe Plaats Maakt Je Enthousiast

Hotelseks is iets nieuws, het is iets dat je niet elke dag kan doen. Het is ook een nieuwe locatie, end at maakt mensen echt geiler en enthousiaster over seks en nieuwe dingen uitproberen.

Nieuw onderzoek toont aan dat als mensen nieuwe avonturen buiten hun dagelijkse routines uitproberen, het ook hun seksleven interessanter maakt.

“Vakanties kunnen koppels de mogelijkheid geven om hun blik te verruimen – nieuwe, spannende activiteiten uitproberen… Dit kan seksueel verlangen, seksuele activiteit en seksuele en relationele tevredenheid promoten,” zegt Amy Muise, een professor in het Psychologie Departement bij de Universiteit van York in Canada.

Als je in een nieuwe locatie bent, er even tussenuit, ver weg van huis, ben je enthousiaster om seks te hebben met je partner, nieuwe seksspeeltjes en kinks uit te proberen die je nog niet hebt uitgeprobeerd en dat gebeurt allemaal terwijl je in een hotel bent.

Reden #3: Je Krijgt De Privacy

Niet iedereen leeft zoals hij of zij wil, en hotelseks kan de enige manier zijn om wat privacy te krijgen van familie, kinderen, vrienden.

Vrouwen zijn meer gereserveerd over seks thuis hebben, ze willen de kinderen niet wakker maken met luide geluiden.

Sommige koppels leven misschien in een kangoeroewoning met hun ouders en andere familieleden, daardoor hebben ze ook niet veel privacy. Dat is waarom love hotels zo populair zijn in Japan, waar een koppel vaak bij familie woont.

Hotelseks geeft je het recht om je geen zorgen te hoeven maken over luid zijn, iemand anders die je hoor en het laat je toe om volledig te ontspannen en te genieten van je partner en jezelf.

Reden #4: Je Moet Aan Niks Anders Denken, Enkel Je Orgasme

Niet opruimen, geen andere lakens opleggen, je nachtkastje niet moeten opruimen en geen avondeten maken voor de familie. Je kan jezelf volledig in het hier en nu onderdompelen en hedonistische activiteiten doen.

Hotelseks laat je de verantwoordelijkheden voor thuis even vergeten en dat is eigenlijk een grotere turn-on voor de meeste mensen dan je zou denken.

Je hoeft enkel aan jezelf, je partner, verbazingwekkende orgasmes en te dure roomservice te denken.

Tips Voor Verbazingwekkende Hotel Seks

Hotelseks is vrij eenvoudig, zoals je welk kan denken.

Maar hier zijn een paar ideeën die je kan proberen om alles nog spannender te maken als je niet zeker bent hoe je eraan moet beginnen.

Tip #1: Breng Alle Basics Mee

Natuurlijk wil je je meest sexy lingerie, je favoriete seksspeeltjes, condooms en veel glijmiddel inpakken. Gooi daar nog wat handboeien en zelfs een seksmachine bij als je koffer groot genoeg is.

Maar buiten deze sexy dingen die je wil gebruiken tijdens je trip, vergeet niet de basis essentials zoals tandpasta, douchegel en extra comfortabele kledij als je niet de hele tijd sexy kant wil dragen.

Je weet nooit wat je nodig hebt en of er dingen in de hotelkamer zijn. En het laatste dat je wil is naar de lokale supermarkt gaan tijdens je sexy tripje omdat je handcrème vergeten bent.

Neem ook wat flessenwater mee in het geval dat je dorst krijgt en het hotel je geen extra water aanbiedt. En geloof mij – je zal dorst krijgen.

Tip #2: Kom Apart Aan

Als je nog een stap verder wil gaan en er een nacht om te herinneren van wil maken, kan je een beetje moeite doen en afspreken met je partner om apart aan te komen in het hotel.

Het zal enkel maar spannender worden. Je hebt de mogelijkheid om je partner te verrassen door je te verkleden en een sexy en verleidelijke outfit te dragen die je voor een speciale gelegenheid hebt bewaard.

Een klein detail zoals apart aankomen alsof je voor het eerst afspreekt, kan een groot verschil maken.

Tip #3: Start De Avond Buiten Je Slaapkamer

Voorspel start voor je in de slaapkamer bent – dat is het geheim van verbluffende hotelseks.

Ga naar de hotelbar, drink iets. Hotelbars zijn vaak ontworpen om donker en duister te zijn, met sexy lounge muziek op de achtergrond en sexy cocktails die geserveerd worden.

Zit dicht bij elkaar, flirt en laat jezelf de wereld vergeten. Speel misschien zelfs sexy vreemden voor elkaar?

Snelle tip – doe niet te gek met de drankjes en wees niet te zat voor je naar je kamer gaat.

Een beetje tipsy zijn kan goed doen voor je seks drive voor een hete hotel sekssessie, maar te veel drank kan al snel seks vernietigen omdat je gewoon te zat was om volledig van het plezier te genieten.

Tip #4: Probeer Alles Wat Je Hotelkamer In de Aanbieding Heeft

Eens je in je hotelkamer bent, is het tijd om wild te doen.

Heb seks in de douche, het bad, op de tafel, het bed, de stoel, voor het raam.

Elke hoek van je hotelkamer is een nieuwe mogelijkheid voor een verbluffend orgasme. Wees niet bang en geniet van jezelf.

Je hebt de privacy om echt alles uit te pakken en je seksspeeltjes te gebruiken zonder dat iemand op het foute moment binnenkomt. Probeer lichte BDSM, spanking en andere kinks die je altijd al hebt willen ontdekken maar die thuis niet mogelijk zijn.

Hotelseks moet vuil en wild zijn, dus laat alle remmen los.

Tip #5: Geniet Van Jezelf, Maar Wees Niet Onbeleefd

Veel mensen genieten van hotelseks omdat ze de exhibitionist in zichzelf dan los kunnen laten. Zo luid roepen dat de buren je kunnen horen of seks voor een raam hebben is heet.

Er is niks fout met jezelf een beetje los te laten, maar denk ook aan de andere gasten.

Als het hotelpersoneel klachten krijgt over jou, gaan ze er iets aan doen, en je wilt niet dat je nacht in het hotel slecht eindigt.

Condooms gaan ook in de vuilbak eens je ze gebruikt hebt en kom niet klaar op de meubels of het plafond. Probeer ten minste om het niet te veel te doen – soms kan je jezelf niet onder controle houden en dat is oké.

Loslaten en wild zijn is tenslotte het punt van hotelseks. Maar vergeet dan niet om het personeel een fooi te geven, want ze verdienen dat zeker en vast!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?