Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wanneer gaan koppels uit elkaar?

Wanneer Gaan Koppels Uit Elkaar?

Volgens een enquête, die afgelegd is bij 2.000 mensen, gaat 1 koppel op 10 uit elkaar als ze terugkomen uit vakantie. Bent u deze zomer niet naar de zon vertrokken?  Dan was dat hoogstwaarschijnlijk een wijze zet.

Satisfyer

Verbazingwekkend, nietwaar?

Onder de geïnterviewde mensen gemeld in de Daily Mail, zei 18% dat te veel tijd doorbrengen met elkaar een paar problemen kan veroorzaken, 40 % van de koppels hebben minstens eenmaal per dag ruzie gehad. De studie toont ook aan dat de eerste ruzie in de eerste 24u. voorkomt. #gloups. Zelfs de zon, de mojito's en de palmbomen kunnen ruzies niet voorkomen. Verbazingwekkend, nietwaar?

Het einde van het dagelijks leven, het begin van de oorlog

Maar vanwaar komen al deze meningsverschillen? Volgens de studie zou een keuze maken met twee zich vermenigvuldigen in het buitenland. "Dagje zwembad of wandelen?" Naar welk restaurant gaan we vanavond?" Zo vermenigvuldigen zich de risico's op ruzies.

De meest voorkomende onderwerpen van onenigheid? Het budget, alcohol misbruik en de keuzes tijdens de maaltijden. De ondervraagde koppels vertelden dat de ruzies al bij de voorbereidingen begonnen:

- 33% had al ruzie in de auto,
- 24% bij het inpakken van de koffers
- 12% in de wachtrij bij de luchthaven.

Awel! een vakantie onder onze grijze lucht is misschien niet zo'n slecht idee, niet?

Vorig artikel Hebben Mannen Meer Zin In Seks Dan Vrouwen?