Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat is een Fleshlight?

Wat is een Fleshlight?

De Fleshlight (nee, het is geen flashlight!) is misschien wel het meest populaire speeltje dat er beschikbaar is voor de man. Het is makkelijk mee te nemen en discreet, goed gemaakt, duurzaam en de verwijderbare voering voelt echt aan tijdens gebruik.

Satisfyer

Er zijn zelfs verschillende ingangen beschikbaar – mond, vagina en anaal – voor het bevredigen van jouw specifieke behoeftes. De getextureerde binnenkant geeft je een geweldige sensatie en de verstelbare zuig opties voelen aan alsof je echt seks aan het hebben bent.

Hoewel je enorm opgewonden kan zijn en niet kunt wachten om met je nieuwe speeltje te spelen, zijn er wat dingen die je eerst moet doen voordat je gaat spelen om zo optimaal te kunnen genieten.

Stap 1: Uitpakken en checken

Wanneer je Fleshlight arriveert, moet je het eerst uitpakken en goed controleren of er geen scheurtjes of beschadigingen zitten aan de plastic buitenkant. Het zijn vrij sterke speeltjes, dus de kans op beschadigen is best laag, maar voor je eigen veiligheid is het altijd aan te raden om hierop te letten.

Stap 2: Het inzetstuk voorbereiden

Nu wil je jouw speeltje voorbereiden om zo lekker mee te kunnen spelen. De Fleshlight bestaat enkel uit twee delen – het interne superskin kanaalinzetstuk en de externe “Flashlight” behuizing. Je wilt eerst het interne kanaalinzetstuk verwijderen en deze laten weken in wat warm water.

Dit verwijdert alle stof of deeltjes die nog aan het kanaal vastzitten en zo warmt het ook op voor een realistischer gevoel. Je kunt de temperatuur opvoeren als je wilt dat het langer warm blijft tijdens het spelen met de Fleshlight. Neem het kanaalinzetstuk uit het water en schud alle druppels eraf.

Water blijft niet op het kanaal zitten dus het is vrij makkelijk droog te maken. Zorg ervoor dat het water ook uit de binnenkant van het inzetstuk geschud wordt.

Stap 3: Verwarm of verkoel je Fleshlight

Je kunt met verschillende temperaturen experimenteren als je dat wilt. Als je de warme sensatie lekker vindt, kan je een hogere watertemperatuur proberen. Of, als je dit wilt, kan je de Fleshlight in de koelkast of vriezer zetten voor het koudere werk.

Stap 4: Plaats het inzetstuk terug

Plaats het inzetstuk terug in de Fleshlight behuizing en zorg ervoor dat de opening voor penetratie (vagina, anaal, mond) zich aan de brede bovenkant bevindt. Dit is waar jij je penis inbrengt.

Stap 5: Gebruik glijmiddel

glijmiddel

Glijmiddel is noodzakelijk met dit speeltje en zorgt voor een veel realistischer gevoel. Het niet gebruiken van een glijmiddel geeft een onprettig gevoel van “weerstand” en kan ook schade toebrengen aan je penis en het kanaalinzetstuk.

Gebruik alleen een GLIJMIDDEL OP WATERBASIS omdat glijmiddelen gebaseerd op siliconen of olie het interne kanaal compleet beschadigen. Breng niet alleen glijmiddel aan op je penis, maar ook op de ingang en aan de binnenkant van het kanaal.

Gebruik je vingers om de ingang van de toy te voorzien van glijmiddel. Wees niet zuinig met het aanbrengen hiervan, maar je hoeft het niet rechtstreeks in het kanaal zelf te spuiten.

Opmerking 
Er zijn verwarmende en verkoelende glijmiddelen beschikbaar voor het gebruik met de Fleshlight, dus je kunt zelf experimenteren met de temperatuur die het beste bij je past.

Stap 6: En gaan met die banaan!

Voor penetratie heb je verschillende opties. Probeer de verschillende manieren uit om zo te ontdekken wat het meest bevredigende voor jou is:

Standaard Penetratie

Houd de speeltje in beide handen en plaats je penis voor de ingang. Druk hierna zo langzaam als je wilt je penis in de speeltje . Verspreid op deze manier het glijmiddel over de gehele binnenkant. Gebruik vervolgens je handen om de speeltje op en neer te bewegen en je penis zo diep als jij wilt in te brengen.

Hands-Free Play

Als je liever hands-free bezig bent, kan je experimenteren door de Fleshlight op verschillende plekken te plaatsen en zo hands-free bezig te zijn. Bijvoorbeeld, tussen de kussens van een bank, tussen een matras en de box spring of je kunt het zelfs in een schoen steken om je zo het gevoel van het standaard missionaris standje te geven.

In de Douche

De Fleshlight kan worden gebruikt met bevestigings-hulpstukken (deze worden los verkocht) die aan een douchemuur bevestigd kunnen worden zodat je kunt genieten van hands-free doucheplezier.

Stap 7: Experimenteer en geniet

Experimenteer met de zuigkracht. Aan het einde van de toy (niet de openingszijde) zit een draaidop. Wanneer je hieraan draait, creëer je verschillende niveaus qua interne zuigkracht. Experimenteer met de zuigkracht die het beste voor je werkt.

Stap 8: De rotzooi opkuisen

Fleshlight Reinigen

Na het klaarkomen wil je de speeltje schoonmaken en opbergen voor toekomstig gebruik. Laat de speeltje nooit liggen met je ejaculaat hier nog in omdat dit plakkerig wordt, gaat ruiken en een broedplaats wordt voor bacteriën. Je verwijderd simpelweg de binnenkant en maakt het schoon met warm, zepe

rig water. Hierna schud je het extra water eruit en laat je het drogen voordat je het weer in de behuizing plaatst om hier later weer mee te spelen. Overweeg ook om Fleshlight vernieuwingspoeder aan te schaffen. Deze helpt jou met het fris houden van je nieuwe Fleshlight en houdt deze in optimale conditie zodat je hier telkens weer van kunt genieten!

Vorig artikel Op Welke Plaatsen Kan Je Best Je Seksspeeltjes Verstoppen?
Volgend artikel Vinden Vrouwen Het Leuk om Mannen te Zien Masturberen?