Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Is Een Man Met Blauwe Ballen?

Wat Is Een Man Met Blauwe Ballen?

Het is geen medische term maar blauwe ballen verwijzen naar de pijn die een man voelt in zijn scrotum van langdurige seksuele opwinding zonder ejaculatie. Kortom, als de man niet een climax bereikt, kan dit een pijnlijke sensatie in zijn ballen veroorzaken. Maar maak je geen zorgen, hij zal er niet dood van gaan! Blauwe ballen zijn niet gevaarlijk en veroorzaken geen langdurige schade. (Hoewel het bekend is dat het ernstige en zeer irritante klachten veroorzaakt.)

Satisfyer

Hoe Ontstaan ze?

De manier waarop blauwe ballen ontstaan is dat een man opgewonden raakt en bloed in zijn penis en testikels stroomt, waardoor zwelling ontstaat. Dan begint de druk op te lopen en omdat deze niet vrijkomt, kan dit een oncomfortabel gevoel tot gevolg hebben. Uiteindelijk verdwijnt het ongemak als het bloed wegvloeit en de geslachtsdelen weer normaal worden.

James Kashanian, een uroloog in het New York Presbyterian Hospital Cornell, zegt: "Er zijn minimale wetenschappelijke gegevens die het als een klinisch scenario behandelen maar het is iets waarvan de meeste mensen hebben gehoord", zegt hij. "Er is geen risico op onomkeerbare schade." Gelukkig heeft het geen gevolgen voor een man op lange termijn, behalve misschien zijn ego. Een gemakkelijke oplossing voor die blauwe ballen Een snelle handjob!

De Kleur Blauw

Voor zover de kleur "blauw" in de naam staat, zegt dr. Kashanian: "De kleur blauw lijkt te zijn voortgekomen uit het idee dat het scrotum na een lange periode van seksuele opwinding een blauwachtige tint lijkt te hebben, hoewel dit is nooit onderbouwd in de medische literatuur. Hoe dan ook, de testikels van een man zouden nooit in een kleur moeten veranderen. Moest dit toch het geval zijn ga dan aub onmiddellijk naar het ziekenhuis!!!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?