Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Welke Vitaminen Heb Je Nodig Voor Een Betere Erectie?

Welke Vitaminen Heb Je Nodig Voor Een Betere Erectie?

Erectiestoornissen zijn iets waarmee we, op een bepaald moment in ons leven, allemaal mee te maken krijgen maar dankzij onze natuurlijke erectiepillen hoeft dit geen probleem te zijn! . Zelfs buiten erectiestoornissen moet een man de algemene gezondheid van zijn penis en de kwaliteit van de erecties die hij kan bereiken in het oog houden.

Satisfyer

Het probleem kan een erectiestoornis genoemd worden als je ofwel geen erectie kan krijgen, ooit, of als je op sommige momenten een erectie kan krijgen maar niet voor seks. Het derde teken van erectiestoornissen is wanneer je een erectie kan krijgen, maar die niet hard genoeg is of niet lang genoeg zo blijft om seks te hebben.

Natuurlijk is er medicatie die genomen kan worden om een erectie te bereiken, maar er zijn verschillende dingen die niet besproken worden over de gezondheid van je penis. Er zijn veranderingen in levensstijl die je kan uitvoeren om je penis, en algemener, je bloedsomloop in een goede conditie te houden om gezondere, stevigere erecties te hebben.

Vitamine D

Ja, vitamine D is goed voor jouw D! Gebaseerd op onderzoek, hebben je testikels meer receptoren voor vitamine D dan ergens anders in je lichaam, wat aanduidt dat de vitamine essentieel is voor het goed functioneren. Niet alleen dat, maar bij mannen met een lage vitamine D niveau – een vitamine D tekort – bij meer dan 30% van hen was er een probleem met hun erecties dan bij mannen die voldoende vitamine D in hun systeem hadden.

Vitamine C

Vitamine C is niet alleen nuttig om ziektes zoals scheurbuik weg te houden, het is ook belangrijk voor je bloedvaten – dezelfde bloedvaten die door je penis gaan en hem hard maken. Vitamine C is erg rijk aan antioxidanten en antioxidanten verhogen de productie van chemicaliën zoals stikstofoxide en voorkomt dat het afbreekt in je lichaam. Stikstofoxide opent je bloedvaten en zorgt voor betere bloedsdoorstroming, op dezelfde manier dat Viagra doet wat het doet.

Dus hoewel vitamine C je niet hard zal krijgen (verwacht geen onmiddellijke erectie bij het ontbijt terwijl je je sinaasappelsap drinkt), helpt het de natuurlijke functies van je lichaam om het te doen. Gelukkig zit vitamine C in zo veel voeding dat je er reeds van geniet, maar als je het niveau wil versterken, zorg er dan voor dat je wat sinaasappelsap drinkt ’s ochtends, of een bessen smoothie maakt, of een koolsalade eet om je dagelijkse dosis te garanderen.

Vitamine B9

Als je een glas melk of sinaasappelsap drinkt, of een handje spinaziebladen in een salade of pasta gooit, verhoog je de hoeveelheid vitamine B9 in je lichaam. Vitamine B9 is rijk aan foliumzuur, wat de productie van nieuwe bloedcellen, alsook de productie van sperma stimuleert. In een klein onderzoek uit 2014 – een van de enige echte onderzoeken die een vitamine direct linkt aan het onderwerp dat we bespreken – werd er een correlatie gevonden tussen erectiestoornissen en foliumzuurtekort.

Supplementen nota

Voor de volledigheid is hier een lijst met supplementen die je kan nemen voor erectiegezondheid. Het wordt aangeraden om eerst met een gezondheidsprofessional te spreken of je bloed te laten testen om mogelijke tekorten op te sporen voor je ze probeert te verhelpen met supplementen aangezien te veel vitamines in je systeem even slecht kan zijn als te weinig vitamines.

Het was aangetoond in een meta-analyse van onderzoeken die uitgevoerd werden bij meer dan 2000 mannen dat rode ginseng “de erectiefunctie aanzienlijk verbetert” en “een efficiënte kruidenbehandeling voor erectiestoornissen kan zijn.”

Van arginine werd niet aangetoond dat het een factor speelt in erectiestoornissen bij diegenen die er een tekort aan hebben, toch is het een aminozuur dat de bloedsomloop verbetert. In plaats van een supplement te nemen met arginine (of L-arginine, of citrulline, zoals het ook genoemd wordt), kan je proberen om een beetje watermeloen te eten, dat daar rijk aan is – en wie houdt er nu niet van een beetje watermeloen?

Vorig artikel Hoe Gebruik Je Anal Beads?
Volgend artikel Waar Smaakt Vagina Naar?