Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Kamasutra Beurs Utrecht 2024

Wanneer is het de Kamasutra Beurs Utrecht 2024?

Op 20, 21, 22 & 23 maart 2024 is het weer zover!

De Kamasutra Beurs Utrecht is  de meest erotische, spraakmakende beurs van het jaar in Nederland! Bestel hier jouw tickets!

Wat vindt je op de Kamasutra Beurs?

Op de Kamasutra Beurs vind je een breed scala aan producten en diensten voor elke smaak en voorkeur. Van verleidelijke lingerie en sensuele massage-oliën tot BDSM Toys en sextoys voor haar & hem, er is voor elk wat wils.

Maar het gaat niet alleen om de sextoys. De kamasutra beurs is ook een plek waar mensen samen kunnen komen om te leren, contact te maken en hun seksualiteit te verkennen in een veilige en gastvrije omgeving. Er zijn workshops, lezingen en demonstraties over uiteenlopende onderwerpen, van BDSM en kink tot tantra en sekspositieve cultuur.

Al met al is een erotische beurs een ongelooflijk bevrijdende en empowerende ervaring. Het is een kans om remmingen van je af te schudden en je seksualiteit te omarmen in een ondersteunende en niet-oordelende ruimte. Als je nieuwsgierig bent naar het ontdekken van je erotische kant, raad ik je ten zeerste aan om er een uit te proberen!

Mainstage

Meer dan 50 optredens op het splinternieuwe Kamasutra hoofdpodium.

Doolhof

Misschien wel de beroemdste erotische attractie van de Europese erotiekbeurzen ! Bijna 1000 M2 vol met spanning en uiteraard met Gloryholes, durf jij ? Aparte entree voor stellen en singles.

Ladiesclub

Oehlala, de knapste strippers, Ladies only !

Voyeur

Meekijken naar ondeugende stellen.

Bioscoop

Onze eigen Kamasutra sexbios, 5 verschillende ruimtes met 2-zits bankjes waar je met je eigen partner naar hele spannende films kan kijken.

Swingerscafé

Het geheel vernieuwde en veel grotere KamaSutrA swingerscafe. Met o.a. een discotheek gedeelte in een mega opblaaskerk, gerund door Secret Underground. Kom binnen en laat je verrassen. Entree alleen voor stellen.

Sextheater

Internationaal geroemde Kamasutra live shows bekijken.

Kinkyworld

Bdsm shows op het 2e podium, gratis toegankelijk !

Kamasutra academy

Volg leuke workshops!

Club de Paris

Even lekker bijkomen en genieten van een drankje tijdens het bekijken van opwindende burlesque shows, soul muziek, Drag queens en veel meer. Gratis toegang.

Carwash

Altijd al eens willen zien hoe 2 sexy dames een Rolls Royse wassen, hier is je kans, gratis.

Rodeobed

Zoals gezien bij Chantals Pyjama Party.

BDSM playroom

Uniek in Europa, 300 M2 met de meest luxe BDSM speel toestellen.

Piemelpimpen

Tijdens deze workshop ga je een mega gipsen piemel van maar liefst 21 cm, helemaal naar eigen inzicht pimpen tot een echt kunstwerk.

Kamasutra Beurs Utrecht