Sla stap over

Verzending

Verzendingskosten

GRATIS verzending vanaf €50!
€0 - €19,99: €7,90
€20 - €49,99: €5.90

Je pakje zelf ophalen (MOMENTEEL NIET MOGELIJK DOOR COVID-19)

Haal je pakje zelf op in een DHL afhaalpunt of in een 24/7 DHL Locker in je buurt wanneer het jou uitkomt, het is handig want je loopt geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakje klaarligt, ontvang je een berichtje via email of sms. Je hebt nu 7 werkdagen om je pakje op te halen.

Discrete thuislevering

Wij verzenden jouw pakje in een neutrale doos met DHL naar jouw thuis of kantoor. Niet thuis? Geen probleem!  Je kan je pakje de volgende dag afhalen in een een DHL afhaalpunt in jouw buurt. 

Leveringstermijnen

Na het plaatsen van je bestelling zal jouw pakje binnen de 1-2 werkdagen* thuis geleverd worden of kan het afgehaald worden in het DHL afhaalpunt of in de DHL locker dat jij gekozen hebt.

DHL thuislevering: 1 werkdag
DHL afhaalpunt: 1-2 werkdagen
DHL locker: 1-2 werkdagen

*Deze termijnen kunnen afwijken als: 
- Er stakingen zijn
- Slechte weersomstandigheden
- Vertraging Sorteercentra's

Je pakje volgen

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je pakje is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Na het plaatsen van je bestelling zal je van ons een mail met track en trace link ontvangen.

DHL Parcelstation: dag en nacht pakketten ophalen

Je pakje ophalen via een DHL Parcelstation (DHL Locker) in de buurt is superhandig. Je kunt er dag en nacht terecht, en hoeft nooit meer te wachten op een bezorger. Je hebt zelfs een week om je pakje op te pikken. Alle tijd van de wereld dus.

Zodra de DHL bezorger je pakket in een DHL parcelstation heeft bezorgd, krijg jij een afhaalcode via e-mail of sms. Vanaf nu heb je een week om het pakje op te halen. Dag en nacht. Ben je zover? Dan tik je de code in op het display van de DHL parcelstation, en de buit is binnen.

Versturen jullie naar België?

Ja, maar je moet je bestelling plaatsen in onze Belgische webshop: www.erovibes.be