Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
5 Tekenen Dat Hij Van Je Houdt

5 Tekenen Dat Hij Van Je Houdt

Hij houdt wel van me, hij houdt niet van me, hij houdt... wel van me! Gelukkig is het niet zo moeilijk om erachter te komen of hij gek op je is. Je hoeft er helemaal niet de blaadjes van een bloem voor te plukken.

Zelfs al spreekt hij het niet uit, wil dat niet zeggen dat hij niet van je houdt. Er kunnen tal van tekenen zijn die betekenen dat hij net zo gek op jou is als jij op hem. Misschien merk je het gewoon niet! Bekijk daarom deze lijst met 5 tekenen dat hij van je houdt.

Satisfyer

Geen woorden maar daden

Wanneer hij de volgende 5 tekenen vertoont, houdt hij van jou.

  1. Jij bent altijd zijn prioriteit

Als hij jou onderdeel heeft gemaakt van zijn dagelijks leven, is dat al een aardig goed teken dat hij liefde voor je voelt. Als hij iedere dag de tijd neemt om even met je bij te praten, af en toe quality time voor jullie tweetjes regelt en attent is, is het duidelijk dat jij een prioriteit bent in zijn leven.

  1. Jouw geluk is belangrijk voor hem

Wanneer je echt van iemand houdt, is zijn of haar geluk jouw geluk. Dit geldt des te meer van een man - hij wil zijn vrouw gelukkig maken. Hij zal er alles aan doen om jou niets dan geluk te bezorgen en zal proberen om geen dingen te doen die jou ongelukkig maken. Kortom: hij houdt rekening met je. En waarom? Omdat je belangrijk voor hem bent!

  1. Hij geeft niet op

Hij stopt veel moeite in de relatie en probeert ervoor te zorgen dat het werkt. Wanneer je van iemand houdt, stop je natuurlijk niet zonder alles te geven wat je hebt. Zelfs als jullie ruzie hebben gehad, doet hij moeite om het weer goed te maken. Vergeven en vergeten - hij gaat door met jou en doet moeite om de relatie te laten slagen.

  1. Hij stelt je voor aan familie

Het ontmoeten van zijn familie is niet zomaar iets! Als hij jou meeneemt naar zijn ouders, of nog beter, op bezoek bij zijn grootouders, kun je er zeker van zijn dat hij serieuze plannen met jou heeft. Sterker nog, de meeste mannen stellen hun partner niet voor aan hun familie tenzij ze serieuze toekomstplannen hebben met haar.

  1. Hij praat met jou over de toekomst

Misschien wel het belangrijkste teken dat hij van je houdt. Wanneer we over de toekomst nadenken en praten, houden we altijd rekening met degenen waar we veel om geven. Dus wanneer jouw partner met je praat over zijn toekomstdromen en plannen, is er grote kans dat jij inderdaad een van die personen bent waar hij van houdt!

Zelf wanneer er nog geen duidelijke plannen zijn gemaakt en alles alleen nog maar hypothetisch is, is het een belangrijk teken dat hij jou als blijvend onderdeel ziet van zijn leven.

Conclusie

Als deze 5 tekenen jou opvallen bij jouw partner, dan kun je er eigenlijk donder op zeggen dat hij van je houdt. Wees er zuinig o

Vorig artikel Naast WC Papier Wordt Er Ook Gehamsterd Op Seksspeeltjes & Condooms
Volgend artikel 5 Manieren Om Elke Discussie Te Winnen