Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe gebruik je Anal Beads?

Hoe gebruik je Anal Beads?

Anale Beads (Anale Parels) worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen en worden beschouwd als een goede kennismaking met de geneugten van anale stimulatie.

Bekijk onze collectie Anal Beads

Anale parels kunnen ook een vormsel zijn van geleiparels op een gelei product. Anale parels kunnen van een schaalverdeling worden voorzien, wat betekent dat ze van kleine tot grote kralen aan de snaar gaan.

Anale parels zijn het beste voor beginners omdat het de anus geleidelijk traint met kralen van verschillende groottes. ervaren anale kralenliefhebbers geven meestal de voorkeur aan gegradueerde kralen vanwege de slanke sensatie. Om anale parels te gebruiken, smeert u elke kraal met een anaal glijmiddel en brengt u deze één voor één in de anus. U kunt op water gebaseerd persoonlijk glijmiddel gebruiken, maar anaal glijmiddel is een dikkere formule die het oppervlak bedekt en voor een comfortabelere ervaring zorgt.

Steek de anale kralen één voor één in de anus. Ga verder met je masturbatie of geslachtsgemeenschap. Op het moment van het orgasme, trek de anale kralen gestaag en langzaam uit de anus! Sommige mensen willen dat de anale kralen snel worden uitgetrokken, anderen vinden het langzaam. Anale parels kunnen ook in het voorspel worden verwerkt door een paar kralen eruit te trekken en ze weer terug te trekken of voorzichtig aan het koord te trekken, terwijl ze de kralen in de anus schudden.

Anale parels zijn een goede anale seksspeeltje omdat ze uit de weg blijven tot de tijd komt om ze te gebruiken! Een variatie van anale kralen is vibrerende anale kralen. De manier waarop ze zijn ontworpen, is om de trillingen door het materiaal te laten weerklinken. Sommige vibrerende anale parels hebben een extra hoge pitch vibrerende tip en sommige hebben een vibrerend ei aan het eind die vibraties in de kralenstreng veroorzaken.

Anale kraal Tips die u moet weten: Het is erg belangrijk om glijmiddel te gebruiken omdat de anus niet zichzelf smeert zoals de vagina. Probeer nooit om uw eigen anale kralen te maken of iets in de anus te steken waarvan u denkt dat die in de plaats zou kunnen komen van anale kralen. De anale kralen gemaakt door volwassen speelgoedfabrikanten zijn van zware kwaliteit en van goede kwaliteit, ontworpen voor hun specifieke doel.

Als de steek ooit breekt of de parels afvallen van zelfgemaakte anale parels, kan dat resulteren in een gênante reis naar de spoed! Gebruik een seksspeeltje of milde zeep en water om je anale parels schoon te maken. Schuim het goed, vooral de snaar en laat ze drogen voordat je ze wegzet.

Overweeg de aanschaf van siliconen anale kralen die hygiënisch superieur, vrijwel niet poreus en gemakkelijk te reinigen zijn. Deze zijn hypoallergeen, veilig in gebruik en geven een glad, glad gevoel wanneer ze worden ingebracht en uit de anus worden getrokken. Met de juiste reiniging zullen anale parels u jarenlang hygiënisch anaal plezier bezorgen!

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Sextoys Voor Vrouwen
Sextoys Voor Mannen
Sextoys Voor Koppels
Lingerie
Vorig artikel Zijn Sociale Media Schadelijk Voor Je Relatie?
Volgend artikel Welke vitaminen heb je nodig voor een betere erectie?