Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe gebruik je een vibrator?

Hoe gebruik je een Vibrator?

Een vibrator brengt geluk en orgasmes naar vrouwen over de hele wereld. Een vibrator is een apparaat dat trilt en wordt gebruikt voor seksuele bevrediging.

Vibrators zijn er in talloze variaties, van de standaardloze franjes, één snelheid, soepele fallische stijl, tot dubbele acties (interne stimulatie en stimulatie van de clitoris), tot rabbit vibrators , zelfs tot drievoudige actieversies (interne, clitorale en anale stimulatie). Al deze items hebben één heel belangrijk ding gemeen: ze vibreren en zorgen voor een leuke, bruisende actie voor je meest heilige ruimtes.

Hoe vaak een vibrator ook is, er zijn meerdere manieren om er een te gebruiken. Dus, of je nu een nieuw type vibrator gebruikt, of een paar in je speelgoedkist hebt, hier zijn de basisprincipes voor het gebruik van een vibrator.

Basisbeginselen van Vibrator Spelen

Standaard vibrators worden vaak gebruikt voor clitorale stimulatie omdat het de zekerste manier is om dat orgasme te bereiken. Ook al wil je meer dan alleen je clitoris verkennen (zoals hierboven vermeld), je moet weten hoe je dit moet aanpakken. De meeste standaard vibraties hebben hun vibraties meestal aan het uiteinde of uiteinde van het speeltje. Dit betekent dat het richten van het uiteinde van de vibrator op de clitoris de beste manier is om een orgasme te bereiken. Draai het naar een snelheid die je prettig vindt, werk dan langzaam rond je clitoris en neem er misschien kleine pasjes over als je jezelf opwarmt. Zodra je het orgasme gebouw voelt plaats je de vibrators tip direct op je clitoris en houd je het stil of beweeg je het iets (je voorkeur) en laat je je orgasme bouwen.

Meer ontdekken dan uw clitoris

De meeste vrouwen neigen naar de hotspot, hun clitoris, omdat dat de snelste manier is om tot een orgasme te komen. Wanneer je echter de tijd neemt om meer dan alleen dat gebied te verkennen, zul je ontdekken dat je tepels, binnenkant van de dijen, buik, schaamlippen of zelfs anale opening zeer positief zullen reageren op stimulatie van de vibrator. Probeer jezelf te plagen voordat je naar de roos gaat en je zult merken dat je meer opgewonden bent.

Extern versus intern

Een van de meest aansprekende dingen over een vibrator is dat je hem extern kunt gebruiken (stimulatie van de clitoris of andere lichaamsdelen) of intern (penetratie in de vagina). Sommige vrouwen geven de voorkeur aan alleen externe stimulatie en verwaarlozen de interne stimulatie volledig. Ik zeg, geef een kans. Heen en weer gaan tussen interne en externe stimulatie kan arousal opbouwen en een intenser orgasme geven. Hoewel sommige vibrators beide stimulaties simultaan (duale acties) zullen bieden, kun je een vergelijkbaar resultaat krijgen door de vibrator te kantelen zodat deze je clitoris plaagt tijdens interne stimulatie. De onderstaande video helpt je om dit in actie te zien!

Ga voor meer Orgasmes!

Vibrators verhogen vaak de kans dat een vrouw meer dan één orgasme heeft vanwege hun krachtige en directe vibraties. Hoewel het een beetje ongemakkelijk kan zijn om de stimulatie direct na het eerste orgasme voort te zetten, kunt u de stimulatie opnieuw richten naar gebieden grenzend aan de clitoris. Dit zal helpen om de opwinding in stand te houden terwijl de gevoeligheid van de clitoris minder intens wordt. Begin dan opnieuw met de directe stimulatie en bouw het volgende orgasme.

Voor de meer gevorderde vibrator gebruiker is randbewerking het dicht benaderen van een orgasme, dan een beetje terugduwen van de stimulatie om terug te komen van een dreigend orgasme, dan de stimulatie opnieuw te hervatten en het proces te herhalen totdat je het orgasme eenvoudigweg niet langer kunt uitstellen. Dit resulteert uiteindelijk in een extreem krachtig orgasme en kan helpen om meerdere orgasmen op de weg te bereiken. De kunst is om precies op het juiste moment te stoppen. Te vroeg en je krijgt niet dezelfde opbouw en te laat en je bent al aan het orgasme en stoppen zou het hele orgasme teniet doen. Experimenteer hiermee.

Voordat je een vibrator gebruikt

* Reinig je speeltje - Of je nu een nieuw speeltje hebt of een favoriet van de bank haalt, het is erg belangrijk dat je je vibrator voor elke sessie wast. Gebruik warm water en een standaardzeep en zorg ervoor dat u alle externe oppervlakken wast die rekening houden met de kap waar de batterijen zijn geplaatst. Als het speelgoed waterdicht is, kunt u het onderdompelen in een sopje. Maak postspeling opnieuw schoon. Hoe beter u voor uw vibrator zorgt, hoe langer hij zal duren.

* Prepping - Maak kennis met de functies van je nieuwe vibrator. Heeft het maar één snelheid of veel? Hoe werk je aan de kenmerken (vibratie, snelheid, pulseren, gyratie)? Wat voor soort materiaal is het - voor smeeroliefuncties. U gebruikt nooit glijmiddel met siliconen, gelei of echt huidspeelgoed. Zorg ervoor dat uw batterijen zijn geplaatst en niet eroderen (dit gebeurt wanneer u ze achterlaat). Trek je dan op je gemak, steek wat kaarsen aan en maak je klaar om te spelen.

Inspiratie nodig? Zoek niet verder!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?