Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe kan ik squirten?

Hoe kan ik squirten?

Het is altijd leuk om een seksuele vaardigheid te leren waarvan je niet wist dat je het kon – het is alsof je een schat van plezier ontdekt. En voor veel mensen is squirten een van die dingen die een hele nieuwe wereld kunnen openen voor jou eens je het leert. 2 Handige attributen om te squirten zijn een G-spot Vibrator of een Wand Massager!

Satisfyer

Het fenomeen dat squirten heet, gebeurt als er vocht – alles van een paar druppels tot meerdere tassen – onvrijwillig wordt uitgestoten door de urinebuis van iemand met een vulva tijdens seksuele activiteit, legt klinisch seksuoloog Sarah Melancon uit. “Squirten is een ander fysiologisch proces dan een orgasme. Voor sommigen gebeurt dat op hetzelfde moment, terwijl voor anderen deze apart gebeuren.”

Er is veel variatie in of, wanneer en hoe mensen squirten, en dat is allemaal normaal. “Voor sommige mensen met een vagina, gebeurt squirten natuurlijk tijdens seks of seksuele stimulatie,” zegt sekstherapeut Tatyana Dyachenko. “Voor anderen, kan het door specifieke stimulatie gebeuren, en sommige mensen ervaren het nooit.”

Met dat in het achterhoofd, hier is een stap-voor-stap gids over hoe je squirten zelf kan proberen.

  1. Ontspan je lichaam en geest

Squirten heeft vaak een diepe relaxatie nodig. “De sleutel is om te ontspannen – als je dat niet doet, zal het lichaam zich opspannen en zal je niks bereiken.” Zegt Dyachenko. Klinische seksuoloog Diana Nadim raadt aan om voor je begint kaarsjes aan te steken, naar sexy muziek te luisteren, jezelf te masseren of een partner je laten masseren. Je bereikt de beste resultaten als je een seksuele toets geeft aan een stressvrije zone.

Het zal je ook helpen om een handdoek op je bed te leggen, voegt Dyachenko toe, zodat je elke bezorgdheid over rommel uit je hoofd kan zetten. Voor nog meer bescherming, kan je een speciaal squirtdeken of puppy pads of incontinentiepads gebruiken, zegt Melancon.

  1. Plaag jezelf

“Als je de ‘niet-seksuele’ delen van het lichaam begint aan te raken en stimuleren en je zo een weg baant naar je borsten en genitaliën, helpt het je zenuwstelsel om in een optimale status te zijn voor seksuele activiteit, wat het plezier en de opwinding verhoogt.” Zegt Melancon. Ze raadt aan dat je de buitenkant van je borsten in een circulaire beweging aanraakt en dan naar je tepels gaat, dan de binnenkant van je dijen, buitenste schaamlippen en binnenste schaamlippen aanraakt voor je jouw genitaliën aanraakt.

Elke keer dat je het gevoel hebt om een nieuw deel van je lichaam aan te raken, probeer dan nog een beetje langer erbij te blijven voor je jezelf (of voor je partner je) geeft wat je wil. Seksueel verlangen werkt “net zoals honger, als we meer naar iets verlangen en het eindelijk krijgen om op te eten,” zegt Melancon. Hoe meer je het wil – en hoe meer je het proeft – hoe lekkerder het zal zijn.

  1. Geef je clit wat liefde

Je zal meer intern kunnen voelen (en elk ongemak met overagressieve penetratie vermijden) als je al opgewonden bent, focus dus eerst op externe genitale stimulatie. Clitorisstimulatie “helpt om het bloed naar je schaamregio te sturen en je in de mood te brengen,” zegt Dyachenko.

Probeer zo traag mogelijk te gaan, warm jezelf idealiter 20-45 minuten op voor je probeert om penetratie te hebben. “Het is ideaal als je voelt dat je lichaam penetratie wil voor je naar binnen gaat,” zegt Melancon. “Bij het spelen met je vulva en clitoris, laat je aandacht dan vooral naar je vagina gaan en voel of die ‘vraagt’ naar interne aanraking.”

  1. Vind de G-spot

Squirten vraagt meestal stimulatie van de G-spot een gevoelige zone die ongeveer twee inches in je vagina ligt, zegt Melancon. Als jij of je partner een vinger in je vagina steekt, zal de G-spot voelen als een kleine bump op de bovenste wand. “Deze zone bevat weefsel dat rond de urinebuis loopt,” zegt Dyachenko. “Dit is waar je op wil focussen bij het stimuleren.”

  1. Stimuleer de G-spot

Eens je weet waar de G-spot is, kan je verschillende manieren van duwen en wrijven uitproberen op deze zone. Veel mensen vinden het leuk als hun G-spot gestimuleerd wordt door een kom-hier beweging – daarmee bedoelen we dat je je vinger (of twee of drie- lichtjes gebogen houdt in de vagina en hem op en neer beweegt. Andere dingen die je kan doen zijn “drukken op de zone (met vingers/speeltjes/penis die stil blijft) voor extra druk, tikken of pulseren op de zone of in een cirkel masseren (wijzerzin of tegenwijzerzin),” zegt Melancon.

Je kan ook een speeltje zoals Arc gebruiken dat ontworpen is om de G-spot te stimuleren, waardoor je handen of die van je partner vrij zijn voor stimulatie van de clitoris.

  1. Laat je hele lichaam meewerken

Probeer veel kussen (als je met een partner bent), tepelspel, clitorisstimulatie, en wat je ook maar opwindt erin te verwerken terwijl je G-spot ook aandacht krijgt. Dit zal je helpen om genoeg in je lichaam te blijven om al het plezier dat beschikbaar is voor jou te voelen. “Het is niet gewoon seks dat je laat squirten maar alle dingen die meedoen aan dit proces,” zegt Nadim.

  1. Wees geduldig

Je zal misschien de eerste paar keren dat je het probeert niet squirten, end at is perfect normaal. “Wees geduldig,” zegt Dyachenko. “Als het niet werkt de eerste keer, probeer dan een andere dag opnieuw.” Geef ook niet op na slechts enkele minute – je zal een tijdje je G-spot moeten stimuleren. En als je het gevoel krijgt dat je moet gaan plassen, laat je dat niet stoppen: het is eigenlijk een teken dat je er bijna bent, zegt Nadim. Als je daar niet voorbij geraakt, kan het wel een teken zijn dat je niet genoeg opgewonden bent en meer moet opwarmen, zegt Melancon.

Als je te hard probeert om te squirten in plaats van de ontspannen en van het moment te genieten, kan dat zich tegen je keren. “Het is belangrijk om te begrijpen dat de G-spot niet gewoon een knop is die je 500 keer indrukt tot je de prijs wint,” zegt Melancon. “De ironie is dat squirten een onvrijwillige fysieke reactie is, dus hoe meer je ‘probeert’ om te squirten, hoe minder het zal gebeuren. Geniet van het plezierige gevoel zonder je zorgen te maken of je echt zal squirten. Als je squirt, fantastisch! Indien niet, er is altijd morgen nog.”

  1. Beoordeel de ervaring niet

Squirten wordt soms afgebeeld als een teken dat iemand net het beste orgasme van zijn of haar leven heeft gehad – en voor sommigen is dat zo. Maar anderen hebben helemaal geen orgasme als ze squirten. “Velen voelen een hoge druk als het vocht losgelaten wordt, hoewel sommigen niet eens doorhebben dat ze gesquirt hebben totdat ze de lakens later zien,” zegt Melancon. “Als je een orgasme krijgt van clitoris stimulatie zonder penetratie (zoals tijdens orale seks), zullen je orgasme en squirtervaring niet in één lijn staan. Er is geen juist of fout, zo lang het maar goed voelt!”

Tot slot het allerbelangrijkste, als je niet squirt, betekent dat niet dat diegenen die dat wel doen betere seks hebben dan jij. Verschillende mensen hebben verschillende ervaringen met squirten – sommigen vinden het leuk, anderen niet – en wat het ook is, het is één van de vele fantastische dingen die je lichaam kan doen.

Vorig artikel Wat Is Een Vibrator Afstraffing?
Volgend artikel Ben Ik Aan Het Squirten of Plassen?