Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Maak Je Indruk Op Je Partner In Bed?

Hoe Maak Je Indruk Op Je Partner In Bed?

Mannen willen het allemaal horen - "OH MIJN GOD, je bent GEWELDIG in bed!" Niemand wil een zo-zo minnaar zijn: we willen indruk maken en onze minnaar of minnares van hun sokken (of slipjes) blazen, toch? Nou, als je de beste wilt zijn die hij of zij ooit heeft gehad, dan zijn er zeker enkele trucs die je kunnen helpen om je innerlijke beest los te laten. Hier zijn 5 tips om je op weg te helpen!

Satisfyer

Vertrouwen is de sleutel

Dit geldt zowel voor mannen en vrouwen - als je zelfverzekerd en jezelf goed in je vel voelt, kom je UBER SEXY over! Vertrouwen is een ENORME turn-on, vooral in bed. Zelfs als er iets is waar je niet echt zeker van bent, zal zelfvertrouwen je 'beter' doen lijken dan je in werkelijkheid bent. Dit betekent niet dat je arrogant moet zijn tot op het punt dat het onaangenaam is. Niemand houdt van een show off. De subtiele sfeer van je zelfvertrouwen zal je een heel eind op weg helpen om een indrukwekkende minnaar te worden!

Ken hun knopjes

We hebben allemaal plekken op ons lichaam die onze 'knopjes' zijn. Misschien de oorlel, de achterkant van de nek, de navel, de tepels, de binnenkant van de dijen - je snapt het wel. We hebben allemaal plaatsen waar we als geen ander opgewonden van geraken. Ontdek de knopjes van jouw geliefde. Gebruik ze verstandig (niet te veel, maar juist) en houd ze altijd in een staat van extreme, seksuele opwinding. Weten hoe je die speciale zones van je geliefde seksueel kunt stimuleren, zal niet alleen indruk op ze maken, maar hen waarschijnlijk ook tonen dat je let op wat ze leuk vinden in bed.

Wees oraal vakkundig

Ik heb nog nooit een van mijn mannelijke of vrouwelijke vrienden horen praten over hoe ze onder de indruk waren van een partner in bed die geen orale seks wou - en het goed deed! Hoe kun je een indrukwekkende minnaar zijn als je de kneepjes van orale seks niet beheerst? Dat kan niet! Orale seks is een belangrijk en intiem onderdeel van de seksuele ervaring en weten hoe je hem of haar kunt plezieren is essentieel om een geweldige minnaar te worden! Dit betekent trots zijn op je orale ovaties en weten wat je geliefde echt doet trillen! Wil je indruk maken? Slaag dan voor die mondelinge examens!

Enthousiasme

Geloof het of niet: goede seks wordt niet bepaald door de daad zelf, maar de moeite die je erin steekt en hoe enthousiast je bent! Als je de keuze hebt tussen een minnaar die expressief en reactief is, iemand die praat, kreunt, wiebelt en deelneemt OF een minnaar die daar ligt als een ongeïnteresseerde slak die gewoon wil dat het voorbij is – met wie wil je liever in bed liggen? Ja, ik ook! Het is eigenlijk gezond verstand want we willen onze energie niet verspillen aan iemand die het niet naar zijn zin heeft. Een actieve en enthousiaste deelnemer zijn is absoluut een geweldige manier om indrukwekkend te zijn in bed.

Sta open om te experimenteren

Praat niet alleen over de fantasieën - VERVUL DE FANTASIEËN! We hebben allemaal die kleine geheime fantasieën die ons opwinden! Dingen waarmee we tussen de lakens willen experimenteren. Hoewel ik niet zou aanraden om ALLES te doen wat je geliefde wil, als die dingen je ongemakkelijk maken, zou ik zeggen dat je in ieder geval open staan voor het bespreken en uitproberen van bepaalde activiteiten. Dit zal zonder twijfel een goede indruk achterlaten bij je geliefde. Een open en experimentele minnaar is absoluut iemand die wil behagen en geeft om de lust van zijn minnaar. Wat is er indrukwekkender dan dat?

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?