Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Vaak Moeten Koppels De Liefde Bedrijven?

Hoe Vaak Moeten Koppels De Liefde Bedrijven?

Wat de Hollywood-films ons ook proberen te verkopen, het perfecte seksleven bestaat niet. Zelfs toegewijde, gelukkige koppeltjes kunnen hun problemen in de slaapkamer hebben.

Satisfyer

Normale hindernissen zijn onder meer het vastlopen van het lichaam, faalangst, trauma uit het verleden en angst voor intimiteit - maar misschien wel de meest voorkomende zorg is de zorg dat we gewoon niet genoeg seks hebben.

Als je merkt dat je jezelf constant met anderen vergelijkt en je zorgen maakt dat je seksleven niet zo gezond is als het zou moeten zijn, ben je zeker niet de enige.

Hoe vaak heeft de gemiddelde persoon seks?

In september voerde ons team een ​​onderzoek uit onder meer dan 1.000 mensen die zich verdiepten in de seksuele gewoonten. Van de ondervraagden.

▶ 52% zei één keer per week seks te hebben

▶ 16% zei één keer per maand seks te hebben

▶ 12% zei dat ze elke dag seks hebben

Met andere woorden, de meeste stellen hebben ongeveer een keer per week seks. Maar onthoud: hoewel dit misschien het gemiddelde is, betekent dit niet dat wekelijkse seks geschikt is voor elk stel.

In feite is er geen goed of fout antwoord op de vraag "Hoe vaak moeten koppels seks hebben?"

Uiteindelijk is elke relatie uniek, en wat voor het ene stel misschien te veel seks is, is misschien precies goed voor het andere. Als je je tevreden, geliefd en gelukkig voelt met je partner, dan is de kans groot dat je de juiste hoeveelheid seks hebt. Aan de andere kant, ongelukkig voelen in een relatie wordt niet automatisch opgelost door meer seks te hebben.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn seksleven?

Problemen in een relatie zijn niet altijd gemakkelijk op te lossen, maar de eerste stap moet altijd communicatie zijn.

Gewoon openlijk met je partner praten over je zorgen kan al voldoende zijn om een ​​positieve verandering in je relatie teweeg te brengen. Volgens onze recente enquête zei 41% van de mensen dat ze niet de neiging hebben om hun partner feedback te geven na seks.

Dit kan zeker een ongemakkelijk gespreksonderwerp zijn, maar het is een geweldige manier om je voorkeuren, antipathieën en verlangens te communiceren en om intiemer met elkaar te worden.

Communiceren met je partner geeft je ook de mogelijkheid om enkele veranderingen aan te brengen in je seksuele routine en gewoonten. Of je nu tijd maakt voor een wekelijkse "date night" of een nieuw seksspeeltje uitprobeert, het starten van iets nieuws kan een goede manier zijn om de boel op te schudden en de vonk weer aan te wakkeren.

Wat moet ik doen als ik mijn zin in seks ben kwijtgeraakt?

Je zin in seks verliezen komt vaker voor dan je zou denken. Het kan zowel mannen als vrouwen overkomen, en in de meest ernstige vorm staat het bekend als hypoactieve seksuele luststoornis (HSDD).

Verlies van zin in seks kan door veel verschillende dingen worden veroorzaakt, waaronder problemen met relaties, geslacht of lichaamsbeeld, geestelijke gezondheidsproblemen zoals depressie of angst, lichamelijke gezondheidsproblemen, hormonale problemen en bepaalde medicijnen.

Voor mannen kunnen erectiestoornissen of voortijdige ejaculatie gevoelens van angst en stress rond seks veroorzaken. Vrouwen kunnen hun interesse verliezen omdat niet aan hun behoeften wordt voldaan, of omdat seks ongemakkelijk, saai of pijnlijk is.

Hormonale veranderingen zoals zwangerschap, bevalling of menopauze kunnen ook het seksuele verlangen verminderen.

Als je je zin in seks kwijt bent en het problemen in je relatie veroorzaakt, schaam je dan niet om hulp te zoeken. Uw arts kan een geweldige plek zijn om te beginnen - zij kunnen medicijnen voorschrijven of u doorverwijzen naar een hulpverlener of seksspecialist.

Vorig artikel Vinden Vrouwen Het Leuk om Mannen te Zien Masturberen?
Volgend artikel Wat Moet Je Doen Als Je Condoom Breekt?