Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Is Het Normaal Om Te Kokhalzen Als Je Een Pijpbeurt Geeft?

Is Het Normaal Om Te Kokhalzen Als Je Een Pijpbeurt Geeft?

Voor de dag ermee, je kokhalsreflex is er enkel om jou te helpen.

Het menselijk lichaam heeft een groot aantal kleine veiligheidsmechanismes en reacties die ervoor zorgen dat jij blijft leven. Je kokhalsreflex zorgt er vooral voor dat er geen dingen in je keel terecht komen die te groot zijn om in te slikken of goed te verteren. Als je het nodig hebt, is dat fantastisch (vooral omdat het je in leven houdt), maar er zijn momenten waarop het een beetje vervelend wordt, laten we zeggen tijdens bezoeken aan de tandarts of als je iemand een blowjob geeft.

Zoals de mensen bij Live Science uitleggen, wordt de kokhalsreflex geactiveerd door “een object dat de bovenkant van je mond, de achterkant van je tong, de zone rond je amandelen, of de achterkant van je keel aanraakt.” Dat klinkt bekend, niet?

Satisfyer

Kokhalzen terwijl je een blowjob geeft is een normaal ding dat bij bijna iedereen soms gebeurt, dat maakt het natuurlijk niet plezieriger als het bij jou gebeurt. Dus hier zijn enkele manieren om orale seks te blijven geven aan je (zonder twijfel) dankbare partner, terwijl je je natuurlijke reflex onder controle houdt.

Je hoeft niet diep te gaan.

 Orale seks hoeft niet de knikkende, uitpuilende ader-op-het-hoofd activiteit te zijn die je in porno ziet. Als een seksuele handeling, moet een blowjob niet enkel gefocust zijn op het plezier van de persoon die het ontvangt, maar eerder van de twee personen die eraan deelnemen.

 Pas je blowjobtechniek aan zodat je niet volledig hun penis in je mond neemt. Maak gebruik van je handen om de schacht te strelen terwijl je de eikel met je tong en mond bevredigd. Zelfs als je de Schacht niet streelt, houd je best een hand rond de basis van de penis zodat je in controle bent over de diepte en het tempo.

 Voor lezers met een kleine mond en een partner met een grote penis, je handen gebruiken om plaatsen van zijn penis aan te raken waar je mond niet kan komen, kan al heel veel doen. Pro tip: bij het zuigen en likken van de penis, kan je wat speeksel laten druppelen om je handwerk op de schacht meer vocht te geven.

 Vergeet niet om naar lucht te happen.

 Terwijl je pijpt, moet je proberen om door je neus te ademen als hij in je mond zit – dit lijkt het meest logische advies, maar je bewust zijn van je ademhaling zal ervoor zorgen dat je minder angstig bent en daardoor minder zal kokhalzen. Terwijl ademen door je neus je een ononderbroken ritme geeft, is er niks mis met even stoppen om bij te komen of om je mond en kaak af en toe een pauze te geven. Zoals hiervoor vermeld, is het belangrijk om ook je handen te gebruiken om al het zware werk niet alleen aan je mond over te laten.

 Nu dat je deze bovenstaande tips hebt gelezen en je denkt “ja MAAR ik wil nog steeds een enthousiaste blowjob geven waarvan ik heeeeeel misschien ga kokhalzen, wat kan ik doen?” Dan hebben we ook voor jou wat advies:

 Vind je ‘kokhalszone’.

 Ontdek zelf waar je kokhals reflex start voor je het ontdekt in het midden van een blowjob. Je kan dit doen door je tong te poetsen tijdens het tandenpoetsen en te kijken hoe ver je tandenborstel geraakt voor je een kokhalsreflex krijgt. De zone het dichtst bij het puntje van je tong waar je kokhalsreflex begint, kan dan gezien worden als je ‘kokhalslimiet’.

Train je kokhalsreflex.

 Als je een overactieve of erg gevoelige kokhalsrespons hebt, kan je proberen om er meer aan blootgesteld te worden om je kokhalsrespons te verminderen. Tandartsen met patiënten die een gevoelige kokhalsreflex hebben, geloven dat je je kokhalsreflex kan trainen door het opzettelijk te activeren. Dit betekent dat je je kokhalsreflex meerdere keren aanwakkert door je tong te poetsen. Dit enkele avonden of ochtenden op rij doen zou – zou! – je kokhalsrespons moeten verminderen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?