Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Klaarkomen Uitstellen: Hoe Minder Snel Klaarkomen?

Klaarkomen Uitstellen: Hoe Minder Snel Klaarkomen?

Zin in een marathon tussen de lakens?

Ontdek hoe je langer van de actie geniet!

Hé, ben je nu al klaar? Een snelle finish in bed is voor niemand leuk, maar het is volkomen normaal. Veel mannen, en niet te vergeten vrouwen, worstelen met vroegtijdige climaxen. Met onze gouden tips houd je het langer vol en verhoog je het plezier voor beide.

Oorzaken van een snelle finish variëren van ongezonde levensstijlen.

Rook je? Drink je veel? Dit kan een rol spelen. Ook spelen psychologische factoren zoals prestatiedruk of depressie een rol. Onzekerheid en zelfs hormonale onbalans kunnen van invloed zijn.

Volgens sommigen is dertien minuten de magische duur voor penetratie, maar realistischer is een tijdsspanne van drie tot zeven minuten. Dit gaat uitsluitend over de penetratie—voorspel kan natuurlijk uitgebreider zijn. Wil je langer? Hier volgen wat handige trucjes.

Gebruik hulpmiddelen

Overweeg het gebruik van orgasme vertragers of speciale condooms om het orgasme uit te stellen. Deze kunnen de gevoeligheid verminderen, waardoor je langer doorgaat. Je partner zal je dankbaar zijn. Een cockring kan ook wonderen doen, deze houdt de boel stevig waardoor je de liefdesdaad verlengt.

Satisfyer

Mindset reset

Het aanpassen van je mindset is cruciaal. Angst voor prestaties en onzekerheid kunnen vanuit onervarenheid komen. Neem de tijd om comfortabel te worden met jezelf en je partner. Ervaring doet ook wonderen. Ben je nieuw met seks of heb je een nieuwe partner? Geef het tijd. Stop met jezelf vergelijken met anderen, porno is geen realiteit.

Bouw conditie op

Je fysieke conditie verbeteren helpt niet alleen in de sportschool. Dagelijkse lichaamsbeweging kan je stamina verbeteren. Train je bekkenbodemspieren; dit is niet alleen goed voor de dames. Dit verbetert niet alleen de seksuele prestatie maar geeft je meer controle over je lichaam.

Technieken voor vertraging

Probeer mentale of fysieke afleidingstechnieken. Denk aan iets totaal niet-sexy of oefen tactieken zoals 'edging', waar je jezelf net niet tot een climax brengt. Dit bouwt uithoudingsvermogen op en intensifieert uiteindelijk je orgasme. Maar pas op, niet te ver afdwalen, je wilt wel genieten.

Neem de tijd

Langzaam en steady; minder diep stoten voor meer genot op lange termijn. Probeer langzamer te stoten om je climax uit te stellen.

Ademhaling in, adem uit

Beheers je ademhaling. Diepe, langzame ademhaling kan helpen de opwinding te beheersen. Pauzes tijdens de seks zijn ook een goede manier om het moment te rekken. Varieer met activiteiten zoals orale verwennerij tijdens pauzes.

Fun facts

- Wist je dat de gemiddelde tijd tot een mannelijke climax wereldwijd 5,4 minuten is?

- Het trainen van de bekkenbodemspieren is niet alleen voor vrouwen; mannen kunnen deze spieren ook trainen om de ejaculatie te vertragen en de erectiekwaliteit te verbeteren.

- De oudste bekende gids voor het verlengen van seksuele genoegens komt uit het oude India—de Kama Sutra bevat technieken die al eeuwen worden toegepast.

Dus, klaar om de tips in de praktijk te brengen? Onthoud: seks is meer dan alleen de climax. Het gaat om plezier, intimiteit en samen genieten.

Vorig artikel Wat Doet Een Cockring?
Volgend artikel Waar Zit De Clitoris?