Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wanneer Gaan Getrouwde Vrouwen Vreemd?

Wanneer Gaan Getrouwde Vrouwen Vreemd?

Je denk de vrouw van je leven gevonden te hebben en dan ontdek je dat ze achter jouw rug met een andere man naar bed is geweest. Het is de nachtmerrie van elke getrouwde man. De datingsite Victoria Milan waar getrouwde mannen en vrouwen elkaar kunnen vinden heeft een onderzoek gedaan.

Satisfyer

De cijfers

Na enkele jaren huwelijk gaan de meeste vrouwen vreemd en dat verschilt volgens Victoria Milan van land tot land. Mannen die met een Ierse vrouw getrouwd zijn lopen kans al na 3,6 jaar bedrogen te worden gevolgd door Zweedse & Engelse dames.

Heb je een Canadese aan de haak geslagen dan zit je ongeveer 6,7 jaar safe. De winnaars zijn Amerikaanse vrouwen die minstens 8,5 jaar met geen andere man in bed duiken! Nu hebben wij helaas geen cijfers gekregen van hoe trouw Belgische vrouwen zijn en dat horen wij graag van onze lezers!!

Ook zou volgens Victoria Milan de leeftijd een grote rol spelen want uit cijfers blijkt dat Engelse vrouwen al voor hun 29ste met andere kerel het bed in duiken. Wie met een oudere Spaanse vrouw getrouwd is moet zich zorgen gaan maken wanneer ze haar 40ste verjaardag bereikt!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?