Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Is Een Handenvrije Masturbator Voor Mannen?

Wat Is Een Handenvrije Masturbator Voor Mannen?

Het handenvrije orgasme is zeker iets dat je al gezien hebt op je favoriete porno stream site, en als concept moet je toegeven dat het vrij intrigerend is. Een climax krijgen zonder gebruik te maken van iemands handen?

Voor mannen zijn er veel manieren dat te bereiken (vooral door prostaatmassage), maar er zijn andere manieren die misschien als valsspelen gezien kunnen worden, zoals het gebruik van een masturbator met motor of een masturbatie sleeve.

Sommige mannen willen aftrekken met een toestel in plaats van hun handen wel eens proberen en zien het als een handenvrij orgasme omdat ze technisch gezien hun penis niet “aanraken”. Toch is een echt handenvrij orgasme er eentje waar jij (en bij uitbreiding, elk toestel), niet eens de penis aanraken om te stimuleren.

Satisfyer

Stimulatie van Je Prostaat

De soorten handenvrije mannelijke seksspeeltjes die een echte handenvrije climax geven zijn diegenen die je kan gebruiken om je prostaat te masseren. In het geval dat je het niet weet, je prostaat is een klier ter grootte van een ping pong bal die in je lies, tussen de basis van je penis en je rectum ligt.

Als de prostaat gestimuleerd wordt met massage kan het een intense climax geven over het hele lichaam die heel anders is dan de climax die je krijgt bij het strelen van de penis. Je kan jezelf een externe prostaatmassage geven door opwaartse druk te zetten op het perineum, en de zone achter je testikels. Toch is de meest efficiënte manier om het intern aan te raken, in je anus.

Als je een van die mannen bent die preuts wordt bij het gedacht aan iets in je achterdeur, dan mis je een erg groot plezier. In dit geval stellen we niet voor om je vingers te gebruiken om je prostaat aan te raken via de anus – om het te doen, en juist te doen, heb je wat hulp nodig.

Anale Speeltjes

Een anale vibrator zal de gemakkelijkste, meest comfortabele en meest efficiënte optie zijn om prostaatplezier te krijgen van een handenvrij orgasme. Een massager biedt het extra bereik dat je nodig hebt om de prostaat aan te raken, en als de massager een vibrerende motor heeft, is dat nog beter, aangezien het je prostaat nog verder zal masseren en stimuleren, waardoor je verder gebracht wordt in je handenvrije sensuele ervaring.

Waar moet je naar zoeken in een handenvrije masturbatiehulp?

Er zijn een paar dingen om naar te kijken als je op zoek bent naar een handenvrije massager, en het belangrijke is om te weten of het speeltje waterproof is. Waterproof betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is, en wetende waar het speeltje voor gebruikt wordt, wil je het zeer grondig kunnen reinigen.

Een uitlopende basis die ervoor zorgt dat het speeltje in je anus vergrendeld zit is nog een belangrijk aspect. Hoewel het niet vaak voorkomt, is een seksspeeltje dat vastzit in je achterste een erg gênante reden om de spoedafdeling te bezoeken.

Over het ontwerp gesproken

Je moet op zoek gaan naar een item dat gevormd is naar de contouren van de anale opening. Deze ergonomie zorgt ervoor dat de massage rond de prostaat draait. Als het speeltje erin gestoken wordt, zal je willen focussen op het gevoel en de druk tegen de voorste kant van je anale holte, ongeveer twee inches in de anale opening.

Als de prostaat massager op je gewenste diepte zit, kan je het op zo’n manier manipuleren dat het je prostaat masseert. Als je het correct doet, zal je een huiveringwekkend orgasme voelen dat buiten de penis gaat en diep in je lichaam gevoeld kan worden.

Vorig artikel Kan Een Man Een Orgasme Krijgen Van Anale Penetratie?
Volgend artikel Hoe Laat je Een Man Huilen In De Slaapkamer?