Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Is Een Penis Sleeve?

Wat Is Een Penis Sleeve?

Als sommige mannen een erectiestoornis hebben of een penisverlenging willen zonder medicatie of invasieve procedures, dan is een Penis Sleeve de oplossing!

Satisfyer

Vaak is een penis sleeve een stugge maar buigzame schede die over een semiharde penis geschoven wordt tijdens seks. Het heeft drie doelen:

Het geeft de penis stevigheid

Bij het dragen zal de penis sleeve de penis die niet volledig stijf is omhullen om penetratie gemakkelijker en mogelijk te maken.

Het kan een penisverlenger zijn

Een penis sleeve kan extra lengte geven om de vrouwelijke partner beter te plezieren. Het kan ook meer textuur en ribbels geven zodat er een groter plezier is tijdens seks.

Het verlengt het liefdesspel

Een penis sleeve kan mannen met vroegtijdige ejaculatie langer laten presteren door de penis deels af te dekken om de gevoeligheid bij het liefdesspel te verminderen.

Hoe zien penis sleeves eruit?

Penis sleeves komen in verschillende stijlen. Sommige penis sleeves kunnen op het einde sluiten om de volledige penis, inclusief de eikel, te bedekken. Er zijn natuurlijk ook modellen die enkel over de schacht van de penis gaan, waardoor ze een kader geven om de zachte penis stevig te houden tijdens de penetratie.

Werken ze?

De beste penis sleeves op de markt hebben honderden schitterende reviews van tevreden gebruikers, waardoor we wel kunnen geloven dat ze voordelen hebben voor diegenen die ze gebruiken. Of ze wel of niet ‘werken’ is dus eerder een vraag van ‘werken ze voor jou?’

Zo lang dat gebruikers ervan kunnen genieten, kunnen we zeggen dat penis sleeves wel werken. Toch kunnen ze ook gezien worden als een pleister en niet als een behandeling voor de redenen waarom iemand een penis sleeve draagt, zoals erectiestoornissen of vroegtijdige ejaculatie zoals hiervoor vermeld.

Hoe gebruik je een penis sleeve?

Penis sleeves zijn gemakkelijk te gebruiken, aangezien ze over je stijve of semi-stijve penis gaan. Het enige deel dat ‘moeilijk’ kan zijn, is de juiste kiezen. Als je op zoek bent naar een penis sleeve (waarschijnlijk online), is het erg belangrijk om de afmetingen van je penis te kennen om een goede en comfortabele fit te garanderen.

Je kan goedkope penis sleeves online vinden die slechts in één grootte beschikbaar zijn, maar als je op zoek gaat naar een penis sleeve van een gerenommeerde fabrikant, zal je zien dat er verschillende modellen beschikbaar zijn in een aantal groottes om meer aan de noden van de gebruikers te voldoen.

Als je een penis sleeve wil gebruiken, moet je hem gewoon over je penis plaatsen, of hem rond de schacht doen, afhankelijk van het soort sleeve dat je gekozen hebt.

Zijn er nadelen aan?

Ja en nee. Terwijl ze wel mensen met erectiestoornissen helpen om penetratie te hebben, pakken ze niet de onderliggende oorzaken aan of bieden ze geen oplossing voor de oorzaak van hun erectiestoornis. Penis sleeves helpen niet helemaal voor diegenen die extra lengte en omtrek willen toevoegen aan hun penis terwijl ze geen erectiestoornissen hebben en die gebruikers moeten weten dat penisgrootte niet het belangrijkste is als het neerkomt op het plezieren van een partner.

In plaats van te focussen op de grootte van je penis en alle nadelen die je kan waarnemen in dat departement, moet je meer focussen op het plezieren van je partner door voorspel of orale seks voor je een nieuwe penis sleeve opzoekt of koopt.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?