Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Zijn De Populaire Seksuele Fantasieën Van Mannen?

Wat Zijn De Populaire Seksuele Fantasieën Van Mannen?

Vraag jij je wel eens af wat nu de seksuele fantasieën zijn van jouw man? We hebben een rondvraag gedaan bij mannen en we geven jou hieronder de meest populaire seksuele fantasieën die zich afspelen in het hoofd van de meeste mannen!  

Triootje

Vrijwel elke man gaf dit als eerste antwoord! Dus jullie weten wat te doen! Een lekkere gast zoeken of was dat niet wat hij in gedachte had…

Hem laten domineren in bed

Een man is graag de baas in bed!  Hij wil dat jij je helemaal overgeeft aan hem, zodat hij jou volledig kan controleren. Ze houden ook van een beetje kinky zoals blinddoeken & handboeien!

Anale seks

Voor veel vrouwen een ‘no way’ maar voor veel mannen is het een strakke fantasie! Denk er eens over na. Er bestaan speciale glijmiddel voor anale seks die de anus een beetje te verdoven.

Seks met een oudere dame

Dit was vooral een antwoord van mannen onder de 30 jaar. Blijkbaar vinden ze het geil om met een oudere vrouw seks te hebben omdat ze volgens hun meer ervaring in bed hebben!

Seks op een spannende plaats

Mannen vinden het best geil om seks te hebben in openbare plaatsen zoals in de auto, zwembad. In de wc van een vliegtuig! Ze vinden het geil dat ze betrapt kunnen worden!

Seks met een wildvreemde

Geen woorden maar daden. Ze kicken erop om op een feestje een vrouw te versieren en zonder maar iets van haar te weten, seks met haar te hebben!

Rollenspel

Ze vinden het zo geil om thuis te komen en jij staat klaar in een sexy outfit.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?