Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waaraan Denken Mannen Tijdens Seks?

Waaraan Denken Mannen Tijdens Seks?

Je vindt het misschien verrassend dat het niet “Borsten. Borsten. BORSTEN.” Is. Er zijn veel dingen die door het hoofd van een man gaan terwijl hij aan het vrijen is – en ja, er is een goede kans dat hij aan het fantaseren is over iemand of iets anders. En dat is oké, omdat je het waarschijnlijk ook doet!

Satisfyer

Wat denkt hij tijdens seks?

Tijdens het vrijen kunnen de gedachten van een man naar een aantal onderwerpen gaan. En terwijl het voor een buitenstaander misschien lijkt alsof zijn hoofd volledig leeg is, kan je er zeker van zijn dat hij minstens aan een (zo niet alle) van de volgende dingen denkt – het kan verrassend zijn aangezien ze niet expliciet over de taak zelf gaan.

“Doe ik het goed?”

Deze doordringende gedachte gebeurt sowieso, wie het ook heeft en het toont ten minste een wil om de partner te plezieren. Toch is het goed om te weten dat om deze gedachte te denken, je toch iets goed gedaan moet hebben (aangezien je in bed ligt, met een partner, in een intieme situatie – dus geef jezelf een schouderklopje).

Als deze gedachte de kop opduikt, is het een goede indicatie dat partners duidelijk moeten communiceren over hun seksuele noden. Zelfs iets simpels zoals “Daar” of “Trager” kan ervoor zorgen dat een partner uit zijn eigen hoofd kruipt en meer in het moment gaat leven. 

“Gaat hij/zij/die klaarkomen?”

Een man kan zich afvragen of wat hij aan het doen is goed genoeg is om zijn partner over de rand te duwen en een climax te laten krijgen, wat in de meeste gevallen het vervolg is van “Doe ik het goed?” Deze gedachte toont ook dat je een wil hebt om te plezieren, maar op hetzelfde moment, vertellen we deze man dat, het tot een bepaald punt zijn verantwoordelijkheid is om klaar te komen.

We leggen uit: Partners zullen elkaar helpen om tot het juiste punt te komen waar een climax mogelijk is, door dingen zoals voorspel en het stimuleren van hun partners op een manier die zij leuk vinden. Toch kan iemand geen orgasme eisen van zijn partner. Partners moeten verantwoordelijk zijn voor hun eigen plezier – het is niet egoïstisch om dat te doen, en het garandeert dat beide partijen tevreden zijn.

“Niet klaarkomen. Niet klaarkomen"

Nietklaarkomennietklaarkomennietklaarkomennietklaarkomennietklaarkomen.

Sommige mannen maken zich zorgen dat ze te snel een orgasme zullen bereiken en daardoor de intimiteit zullen beëindigen als ze vroegtijdige ejaculatie hebben of gewoon echt van de ervaring aan het genieten zijn. We moeten duidelijk maken dat seks niet stopt bij je orgasme. Zelfs als een partner een climax bereikt, kunnen ze verder doen om hun partner hun toppunt te laten bereiken. Als je met een vrouwelijke partner bent, wees dan niet verrast dat ze zichzelf naar dat hoogtepunt brengen door gebruik te maken van een vibrator of seksspeeltje.

Elke man die zich zorgen maakt over dat die te snel zal klaarkomen, kan altijd zeggen dat hij zal klaarkomen en vragen of hij moet vertragen of focussen op de noden van zijn partner. Zoals met de meeste dingen vraagt seks goede communicatie.

“Ik fantaseer over iemand anders – is dat oké?”

Ja, het is zeer waarschijnlijk dat de meeste mannen tijdens het vrijen aan een andere persoon of situatie denken. Toch is hij vaak niet de enige, aangezien vrouwen ook fantaseren tijdens seks, aan een iets lager percentage dan mannen dat doen. In een onderzoek uit 1990 waaraan 178 mannen en vrouwen deelnamen, zei 84% dat ze fantaseren tijdens seks.

Dit is zeker geen probleem, aangezien partners eerlijk tegen zichzelf kunnen zijn en geen schuldgevoel moeten hebben over hun eigen fantasieën. Hetzelfde onderzoek uit 1990 zag dat diegenen die zich schuldig voelden over deze heel normale fantasieën aangaven dat ze minder seksuele tevredenheid hadden. Partners die open praten over hun fantasieën (met wat openhartigheid natuurlijk) kunnen eigenlijk betere seks hebben, aangezien het elke persoon in de seksuele wereld van de andere toelaat.

Vorig artikel Hoe Vraag je Beleefd Naar Een Pijpbeurt?
Volgend artikel Heeft Vegetariër Zijn Invloed Op Je Seksleven?