Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Denken Vrouwen Tijdens Seks?

Wat denken vrouwen tijdens seks?

Er is geen enkel gender dat een monopolie heeft op niet in het moment zijn tijdens de liefde bedrijven. Als het over dwalende gedachten gaat tijdens seks, zijn vrouwen net zo geneigd als iemand anders om aan verschillende dingen te denken, buiten hetgeen dat voor hun neus gebeurt.

Lees ook: Waaraan denken mannen aan tijdens seks?

Het mag geen verrassing zijn dat vrouwen hun gedachten laten dwalen tijdens dat ze de liefde bedrijven. Het is uiteraard zeer menselijk om dat te doen: in plaats van in het moment te zijn, wie heeft er nog niet gedacht aan de to do lijst voor de volgende dag? En terwijl er wel wat gedachten zijn die zowel vrouwen als mannen hebben tijdens de seks (“Doe ik het goed?”, “Gaan ze komen?”, “Heb ik de oven laten aanstaan?”), er zijn ook enkele waar specifiek vrouwen aan denken, zoals:

Satisfyer

Ik moest plassen voor we hieraan begonnen

Tijdens seks worden bacteriën van jullie vocht, huidcellen en zo verder kunnen in de plasbuis geforceerd worden, wat tot vrij pijnlijke urineweginfecties kan leiden als ze niet zo snel mogelijk uitgespoeld worden. Als ze naar de badkamer gaat kort na het liefdesspel, is de kans groot dat ze aan het plassen is om al het voorgenoemde dat later een probleem kan vormen weg te spoelen.

Ik kan een beetje hulp gebruiken

ls ze naar beneden gaat om haarzelf een beetje te helpen, neem je dat beter niet persoonlijk, jij gigantische baby. Als een vrouw haarzelf begint te plezieren tijdens seks, is dat niet omdat ze niet tevreden is van het liefdesspel. Eigenlijk is ze zelfs aan het proberen om nog meer van het moment te genieten. Het moment waar jij ook deel van uitmaakt.

Wat een goede partner dan doet is, in plaats van het als een signaal te zien dat ze niet goed genoeg zijn, eigenlijk geïnteresseerd worden in wat hun partner doet klaarkomen. Pro tip: breng een seksspeeltje naar de slaapkamer om tijdens het liefdesspel te gebruiken zodat jullie allebei gelukkig de slaapkamer kunnen verlaten.

Moesten we nu echt weer pizza eten?

Natuurlijk heeft iedereen wel complexen over hun lichaam. Toch zijn vooral vrouwen vatbaar voor een epidemie aan body-shaming tactieken die je, uiteraard, onvoldoende kunnen doen voelen. Wat kan jij, als partner, daaraan doen? Buiten er zijn voor hen zonder voorwaarden is een goed begin. En voor alle onwetende mannen die dit misschien lezen, denk misschien aan een andere maaltijdkeuze voor je samen het bed induikt, wat wie wil er nu seks hebben met een buik vol pizza of chicken wings?

Zijn baard ruikt naar vet van de pizza!

Natuurlijk zorgen we allemaal voor een goede hygiëne, met een dagelijkse douche en ons haar een paar keer per week wassen. Maar in het nastreven van seks kunnen mannen vrij rechtlijnig kijken en enkele dingen uit het oog verliezen als ze dicht bij hun doel komen.

Onthoudt dat wat je eet – en als je gaat eten net voor je intiem bent met iemand, dat wat je eet een barrière kan vormen. Voor je met iemand naar bed gaat, kan je hen geruststellen door even in de spiegel te kijken en een discrete ademcheck te doen – het is het minste wat je kan doen!

Kan hij zich wat haasten en klaarkomen?

Soms gaat het gewoon niet gebeuren voor haar. Op andere momenten kan ze gekozen hebben voor seks om jou te plezieren en niet per se voor zichzelf. Het is een beetje moeilijk om het verschil te zien, waardoor een vrouw die deze gedachte heeft dit duidelijk moet maken (“Kom voor mij” is een goede zin) in plaats van hun partner te laten werken op een climax die nooit zal gebeuren.

Kom nog niet!

Op andere momenten – we hopen de meeste – heeft ze seks met een doel voor ogen, en dat doel is een climax. Zoals met zo vele dingen in liefde en seks zal communicatie je ver brengen om zeker te zijn dat beide partners krijgen wat ze willen. Dit kan ofwel het geven van instructies zijn (“trager!” “dieper!” “bef mij!”) of door het heft in eigen handen te nemen, ofwel letterlijk met hun eigen handen, of door een vibrator in het spel te brengen.

Vorig artikel Wat zijn de voordelen van Seks?
Volgend artikel Zijn Sociale Media Schadelijk Voor Je Relatie?