Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Is Een Vibrator Afstraffing?

Wat Is Een Vibrator Afstraffing?

Bij het scrollen op de voorpagina van je meest vertrouwde pornosite zoals XVideos of Pornhub, stel je jezelf open voor veel vragen.

Je wordt meer en meer blootgesteld aan verschillende seksuele neigingen door middel van getitelde thumbnails en stelt je misschien vragen zoals “wil iedereen ineens seks hebben met zijn stiefmoeder?” en “vibrator straf – wat is dat?”

Satisfyer

Waar moeten we beginnen?

In de BDSM-wereld draait het om zowel straf als het tegenhouden van plezier, en zelfs plezier forceren aan je partner, die (in een volledig veilig milieu en met een betrouwbare partner) eigenlijk in plezier geforceerd kan worden. Bij vibratormarteling, zal de dominante partner (de “Dom”) een vibrator gebruiken op zijn of haar partner op een manier waarbij een dominante partner de sensaties van de vibrator niet kan vermijden.

Een onderdanige forceren om gestimuleerd te worden met een vibrator op hoog niveau houdt meestal in dat ze vastgebonden worden op een manier waarop ze niet kunnen bewegen. Het idee is dat de stimulatie niet vermeden kan worden, dit vraagt dus een dominant die erg goed is in het knopen van bondage touw, of misschien een seksschommel of een sekskussen heeft dat speciaal hiervoor gemaakt is met ingebouwde straps om de onderdanige op zijn of haar plaats te houden.

Punt van de vibrator

Het punt van vibrator straf kan zijn om de onderdanige partner eindeloze – of ongenadige – orgasmes te geven en hen voorbij het normale van een seksuele ervaring te duwen. Geloof het of niet, het ene na het andere orgasme hebben is niet bepaald een aangename ervaring, waardoor het een straf wordt.

Aan de andere kant, kan in sommige dom/sub koppels het punt van vibrator marteling zijn dat de onderdanige geen orgasme heeft, waardoor ze meer straf krijgen als ze het uiteindelijk wel doen.

Vaak zal je zien dat vibrator marteling bij vrouwelijke onderdanige wordt toegepast. Toch kunnen mannen hier ook aan onderworpen worden door middel van penis sleeves of mannelijke masturbators, alsook vibrators die hun perineum of hun anus stimuleert.

Als je geïnteresseerd bent in vibrator marteling, zal je enthousiasme enorm worden beloond met enkele unieke plezieren. Toch kan je partner vastbinden op een manier die vibrator marteling toelaat dat ene ding dat je weghoudt van deze seksuele handeling zijn. Gelukkig zijn er enkele specifieke BDSM-meubelstukken die je op weg kunnen helpen hiervoor.

Vorig artikel Hoe Geef Je Een Penis Massage?
Volgend artikel Hoe kan ik squirten?