Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Speel Je Met Haar Clitoris?

Hoe Speel Je Met Haar Clitoris?

De clit de korte naam voor het woord clitoris, is één, of misschien wel de MEEST gevoelige erogene zone van een vrouw. Het is, als het aankomt op gevoeligheid en het vermogen om opgewonden te raken, de vrouwelijke versie van een “penis.”. Tegenovergesteld van wat sommige mensen denken, zijn er meerdere manieren om met haar clit te spelen, het te strelen of om af te tasten.

Met “back to basics” in ons achterhoofd, zal dit artikel ingaan op enkele simpele methodes. Waarom is het proberen van verschillende technieken belangrijk? Nou, omdat continue hetzelfde doen enorm saai is en een sleur wordt! Zelfs wanneer ze geniet van de manier waarop je haar verwend, kunnen enkele veranderingen zorgen voor compleet nieuwe en spannende manieren van opwinding! Dus, blijf lezen om zo nieuwe manieren te vinden om haar clit te stimuleren en dit uit te proberen, de resultaten kunnen verbluffend zijn!

Satisfyer

Rustig aan

 Mannen kunnen het fijn vinden wanneer vrouwen direct met de penis beginnen. Echter zijn vrouwen een beetje anders. Wij vinden het juist fijn wanneer je de tijd neemt voordat je met het echte werk begint. We vinden het veel fijner wanneer je andere lichaamsdelen streelt of aanraakt VOORDAT je met onze clit begint. Hiermee bedoelen wij de delen rondom de clit (de schaamlippen, zowel de binnen als buitenkant) moeten eerst aangeraakt worden.

Verzet je tegen de drank om direct de clit aan te raken en ga in plaats daarvan eerst beginnen met het aanraken van alles er omheen met het zachte deel van je vingertoppen. Je kunt cirkels om de clit heen maken, maar niet OP de clit zelf. Dit zal haar doen verlangen naar meer en wanneer jij dan met het echte werk begint, zal ze dit maar al te graag willen!

Geef haar je middenvinger

De clit is een klein, zacht en gevoelig gedeelte wat snel over-gestimuleerd kan raken. In de meeste gevallen is het slim om met een enkele vinger te beginnen en dan andere technieken uit te proberen. Je kan bijvoorbeeld je middelvinger net boven haar clit plaatsen en het zachte gedeelte van je vingertop erop plaatsen. Draai voorzichtig kleine rondjes om haar clit heen.

Langzaam. Vastberaden. Voorzichtige rondjes, steeds maar weer. Verander van richting of probeer een op en neer beweging in plaats van rondjes draaien alsof je vinger zich in een verticale baan beweegt. Je kunt ook allebei de technieken proberen! Het meest belangrijke is dat je alleen het zachte gedeelte van je vingertop gebruikt, heel voorzichtig.

Natte boel

Vochtigheid maakt alles beter! Tijdens orale seks, kan degene die het doet, alles vochtig maken met speeksel. Wanneer je haar clit vingert voordat je aan orale seks begint, is het fijn als je het daar ietwat vochtig maakt.

Je hebt twee opties. (a) gebruik je eigen speeksel door het op je vingers aan te brengen en dan op haar aan te brengen, of (b) gebruik een glijmiddel (maar hou wel in gedachten dat wanneer je later aan orale seks begint, dit wel een glijmiddel moet zijn die geschikt is voor consumptie). Een klein beetje glijmiddel zal alles lekker soepel doen glijden en op deze manier kunnen je vingers haar clitoris lekker opwinden op een rustige en verleidende manier.

Druk met je gehele palm

Wie zegt dat je alleen maar een vinger of twee kan gebruiken wanneer je haar clit vingert? Soms, vooral vlak voor een orgasme, is het fijn om de druk en het oppervlak te vergroten. Dit betekent het gebruiken van je gehele handpalm en vingers om haar te plezieren.

Als ze haar benen gespreid heeft, met haar heupen draait en kreunt van genot en jij weet dat ze bijna klaarkomt, ga er dan voor en gebruik je gehele handpalm om de druk op te voeren op haar clit en vaginale omgeving. Veel vrouwen vinden deze handtechniek enorm lekker! Probeer het eens!

Voer het tempo op

Nu heb ik eerder gezegd dat je niet moest beginnen met agressieve en snelle bewegingen, maar naarmate je bezig bent en je richting het einde werkt, zal je zeker je tempo op willen voeren!

Een consistent en vast ritme die qua snelheid wordt opgevoerd zal haar over het randje duwen wanneer ze dichter en dichterbij komt van haar orgasme. Het opbouwen van de spanning en de druk, snelheid en contact zullen haar een superfijn orgasme geven!

Vraag om een show

Misschien een belangrijk iets om te onthouden wanneer jij je vrouw verwend is dat zij het waarschijnlijk veel langer heeft gedaan dan dat jij dat doet! Zij weet dus wat zij fijn vindt als het op stimulatie aankomt. Vraag haar om het jou te laten zien!

Het is natuurlijk altijd goed om je eigen technieken te hebben, maar het is ook goed om te zien hoe jouw vrouw haarzelf verwend. Dit is bijvoorbeeld belangrijk wanneer jouw partner moeite heeft met klaarkomen. Als dit het geval is, kijk dan toe hoe zij dit doet en gebruik vervolgens zelf deze technieken. Let goed op waar zij zichzelf aanraakt, hoe snel of hoe langzaam zij haar vingers beweegt, of ze rondjes draait, drukt of wrijvende bewegingen maakt in een bepaald patroon. Als jij hier goed op let, kan jij haar ongetwijfeld geven wat zij wil!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?