Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom is Glijmiddel Zo Belangrijk bij Anale Seks?

Waarom is Glijmiddel Zo Belangrijk bij Anale Seks?

Je houdt dus van een beetje anaal plezier? Fantastisch! Diegenen die van dit soort plezier houden, verwelkomen een hele nieuwe wereld van heerlijke gevoelens bij hun seksuele ervaring.

Als anaal niet voor jou is, is dat oké! Ieder zijn ding! Maar als dit soort plezier je aantrekt of je het al doet, zijn er een paar dingen die je misschien nog niet weet…

Vandaag praten we dus over glijmiddel! Zijdezacht, nat glijmiddel. Je weet wel, dat ding dat elke seksuele activiteit nog prettiger maakt? En niet enkel voor vrouwen, zoals iedereen wel weet. Glijmiddel is een sensueel seksueel wellness product dat net zo belangrijk is voor mannen.

Bij vrouwen moet ze ofwel natuurlijke smering produceren ofwel glijmiddel gebruiken. Dit is omdat seks zonder erg oncomfortabel en zelfs pijnlijk kan zijn. Als het dan over anaal plezier gaat (voor zowel mannen als vrouwen), produceert de anus amper zelf natuurlijke smering.

Wat betekent dat? Er bestaat geen twijfel over… het feit dat glijmiddel essentieel is voor een goede gezondheid en welzijn. Zonder glijmiddel kan anale seks verschrikkelijk zijn en het leven is te kort om met dat soort pijn en ongemak te leven.

Satisfyer

Welk Soort Glijmiddel Moet Gebruikt Worden voor Anale Seks?

Het glijmiddel dat jij wil gebruiken, hangt af van je voorkeuren, maar de dikkere soorten glijmiddel die beter zijn meestal beter voor anale seks.

Dit komt omdat het weefsel rond het rectum gevoeliger is dan vaginaal weefsel, en een dikker glijmiddel gebruiken zal je helpen met het verminderen van wrijving en schaving.

Je moet er ook aan denken dat sommige glijmiddelen niet veilig zijn om te gebruiken met latex, zoals glijmiddel op oliebasis. Olie glijmiddel verzwakt latex, wat iets is dat geen enkele latexgebruiker wil meemaken. Daarbij komt dat glijmiddel op petroleumbasis, zoals Vaseline of baby olie, latex vernietigt, blijf dus om veiligheidsredenen weg van dit soort glijmiddel.

Een dikker glijmiddel gebruiken moet samengaan met traag en bewust anaal spel. De anale sluitspier moet ontspannen zijn om de ervaring te ontvangen en ervan te kunnen genieten.

We stellen voor dat je eerst aan verschillende soorten orale seks en voorspel doet om opgewonden te raken en zachtjes de zone masseert of ermee speelt voor je aan penetratie begint.

En dan de vraag van een miljoen

Welk glijmiddel moet je gebruiken voor anaal spel? We suggereren anaal glijmiddel op siliconenbasis, aangezien het zijdezacht, glad en langer goed blijven dan anaal glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel met siliconen kan met latex gebruikt worden en is ook veilig voor het lichaam, waardoor het de echte winnaar is.

Zorg er alleen voor dat je glijmiddel op siliconenbasis niet inslikt, aangezien het nog niet duidelijk is hoe veilig het is om dat te doen. Het is ook comfortabeler om glijmiddel eerst tussen je vingers op te warmen voor je het op je geliefde gebruikt.

Wanneer het tijd is voor je anaal avontuur, probeer het dan rustig aan te doen en laat de ontvanger zeggen wat ze voelen om het plezier en comfort te maximaliseren. Respect en toestemming is altijd een must!

Gebruik ook een condoom

Er wordt ook aangeraden om een condoom te gebruiken bij nieuwe partners of voor diegenen die wat plezier willen maken en nog niet getest zijn. Dit zal de kans op het verspreiden van soa’s en HIV verminderen. En in het geval dat je overgaat van orale seks naar anaal spel, zoals rimmen, moet je ook een beflapje gebruiken tussen de mond en de anus.

Wees in dit geval voorzichtig met het condoom, aangezien het glijmiddel het risico dat hij afglijdt vergroot. Het condoom aan de basis van de penis houden tijdens seks is een goed idee om dit te vermijden.

Condoomtip

Als je geen fan bent van condooms en gelooft dat het de gevoeligheid vermindert, kan je een beetje glijmiddel op de eikel plaatsen voor je het condoom aandoet. Dit zal gevoeligheid en plezier verhogen.

En nu ben je klaar om aan anaalspel te beginnen, of misschien kan het je sessie nog meer sexy, plezierig en veilig maken! Veel plezier!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?