Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Moeten Mannen Seksspeeltjes Uitproberen?

Waarom Moeten Mannen Seksspeeltjes Uitproberen?

De meeste mensen denken dat seksspeeltjes enkel voor vrouwen zijn, maar dat is niet het geval! Eigenlijk kunnen ze een fantastische toevoeging zijn aan het seksueel arsenaal van elke man. Of je nu even single bent of met een partner, speeltjes kunnen je plezier uitdiepen, je erectietijd verhogen, seksuele tevredenheid tijdens partner seks en je helpen om meerdere orgasmes te ervaren.

Vandaag gaan we de vijf belangrijkste redenen ontdekken waarom je een nieuw seksspeeltje moet uitproberen. Of twee. Of vier.

Satisfyer

Reden Één: Het Is Leuk Om Nieuwe Dingen Te Proberen

Zeker, seks is leuk. Masturbatie is tof. We zijn het daar zeker mee eens. Maar zelfs als je geen klachten hebt hierover, doet verandering van spijs eten. Als het neerkomt op seks, is er een hele wereld van verschillende sensaties en ervaringen om van te genieten.

Één van de eerste dingen waarmee je bekend moet zijn is glijmiddel! Supergemakkelijk om te kopen in de winkel of online, het maakt masturbatie, aftrekken en penetratie veel leuker voor iedereen! Als je nog niet klaar bent om een Fleshlight te gebruiken, maar je wel enkele nieuwe sensaties tijdens masturbatie te voelen, probeer dan een Fleshskin met wat Pjur glijmiddel op waterbasis. Dit speeltje met enkel een sleeve heeft het realistisch gevoel van een Fleshlight, en je kan de spanning en intensiteit controleren voor jouw perfecte pasvorm. Dit is niet alleen een leuke nieuwe ervaring, het kan je ook helpen om enkele verschillende plezierstijlen uit te proberen.

Als je een nieuw seksspeeltje met een partner wil proberen, bekijk dan enkele manieren om iemand vast te binden! Dat zijn superflexibele speeltjes die geen vaardigheden of ervaring vereisen, doe ze gewoon aan en laat het plezier beginnen. Je kan experimenten met eerst je partner vast te binden en dan omgekeerd. Bekijk wat je beiden leuk vindt en je zal misschien versteld staan.

Reden Twee: Het Kan Je Seksuele Vaardigheden en Vertrouwen Verhogen

Leren wat jullie beiden fysiek en mentaal leuk vinden tijdens masturbatie kan je seksuele intelligentie en lichamelijk bewustzijn verbeteren. Plus, het maakt van jou een betere geliefde tijdens partnerseks. Je zal je comfortabeler voelen als je je voorkeuren aan je partner meedeelt nadat je ze zelf eerst hebt verkend.

Een zelfverzekerde partner kan zo’n grote opwinding zijn voor veel mensen, dus probeer enkele seksspeeltjes uit om je seksueel zelfvertrouwen te boosten. Als je nieuwsgierig bent naar anaal spel, maar nerveus bent om het de eerste keer te proberen met een partner, kan de Aneros Helix Syn een goed begin zijn. Seksspeeltjes gebruiken kan potentieel de tijd waarin je penetreert voor ejaculatie met een partner verhogen.

Reden Drie: Ze Kunnen Jouw Seksuele Rechterhand Zijn

 Je hoeft helemaal niet geïntimideerd te zijn door seksspeeltjes, of twijfelen om ze te gebruiken bij partnerseks. Eigenlijk kunnen ze een fantastische toevoeging zijn. Denk aan seksspeeltjes als je seksuele rechterhand, hier om jou te helpen om iedereen meer plezier te laten beleven! Ze kunnen een leuke manier zijn om enkele BDSM-elementen aan je seksleven toe te voegen. Floggers, kietelaars en hete kaarswax zijn allemaal leuke introducties. Je kan ook een hele reeks sensaties in je slaapkamer brengen door nieuwe seksspeeltjes toe te voegen.

Een simpele, klassieke penisring zoals de Plus One Ring geeft niet alleen heerlijke vibraties aan de basis van de penis, maar geeft ook golven van clitorisstimulatie aan je partner. Als je echt jezelf wil verwennen, is de Hot Octopuss Pulse Duo het seksspeeltje voor partnerseks dat revolutionaire technologie naar de slaapkamer brengt. De trillingen stimuleren de penis en kunnen via het toestel zelf bediend worden, terwijl de onderkant vibraties heeft die op de vulva geplaatst kunnen worden en met een afstandsbediening bediend kunnen worden voor het gemak. Als dat allemaal een beetje intimiderend aanvalt, vergeet dan niet de “little black dress” onder de vibrators, de Magic Wand. Met zijn simpel ontwerp en sterke vibraties, is het een ongelofelijke tool voor seks met een partner.

Reden Vier: Geen Gendernormen

Er is geen reden om ouderwetse maatschappelijke gendernormen een domper op je seksleven te laten zijn. Het kan erg krachtig zijn om de leiding te nemen op vlak van jouw plezier. Genieten van sommige soorten seksuele activiteiten of speeltjes definieert jouw geslacht of seksuele voorkeur niet, en zou je plezier niet mogen beperken.

Veel mannen zijn nieuwsgierig naar anaal spel, maar nerveus om het uit te proberen, en zelf je prostaat verkennen kan een goede manier zijn om te starten. WeVibe heeft een fantastische vibrerende butt plug genaamd de Ditto, wat ideaal is voor nieuwkomers van anaal. Het is waterresistent, oplaadbaar, en heeft een afstandsbediening voor gemakkelijk gebruik. Als je jouw anale verkenning nog verder wil laten gaan, heeft Lelo een fantastische prostaatvibrator genaamd de Loki Wave, wat de eerste is om een ‘kom hier’ beweging te bieden, alsook externe massage aan de prostaat met een tweede motor. Het is waterresistent, heeft 10 stimulatiemodi en is een ongelofelijke tool voor plezier.

Als je nieuwsgierig bent naar prostaatstimulatie, maar interne penetratie een beetje intimiderend vindt, heet WeVibe ook een speeltje genaamd Verge, wat een penisring is die extern de prostaat masseert. Dus waar wacht je nog op? Probeer vandaag wat prostaatstimulatie uit!

Reden Vijf: Ze Maken Plezier Toegankelijker

Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, seksspeeltjes zijn krachtig in hun mogelijkheid om plezier toegankelijker te maken. Niet elke eigenaar van een penis kan een erectie bereiken of behouden, en het is belangrijk dat iedereen van het leven kan genieten en plezier kan beleven. Met revolutionaire tools zoals de Hot Octopuss 3 Pulse, kunnen penis eigenaars genieten van trillende technologie zonder dat ze een erectie hebben, en velen kunnen zelfs een orgasme hebben!

Voor mensen met fysieke handicaps, kunnen seksspeeltjes fantastische tools zijn voor hun seksleven. Gewoon omdat iemand een handicap heeft, betekent dat niet dat ze niet van seks en plezier kunnen genieten, of het nu alleen is of met een partner. Tools zoals seksschommels, harnassen, strap-ons en de Liberator wedges en hellingen kunnen ondersteuning bieden voor verschillende mobiliteits- en vermoeidheidsproblemen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?