Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Seksspeeltjes Gebruiken?

Waarom Seksspeeltjes Gebruiken?

Seksspeeltjes zijn niet meer enkel voor single vrouwen. Een seksspeeltje bezitten is zoals een goed huis hebben. Het is iets dat iedereen zou moeten hebben. Voorbij zijn de dagen waarin we moeten vrezen om veroordeeld te worden als we over seks praten. De dag van vandaag, dankzij mainstream media, praten meer en meer mensen opener over seks.

We praten over de grootte van penissen, vaginale geurtjes en alle soorten Kama Sutra posities. Waar we niet vaak over praten zijn seksspeeltjes. Jep, inderdaad. De zegen die we allemaal moeten hebben: seksspeeltjes.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

Cadeaus van god

Seksspeeltjes zijn fantastisch. Seksspeeltjes zijn magisch. Het zijn cadeaus van god zelf waarover we ons nooit mogen schamen als we ze kopen of hebben. Seksspeeltjes, volwassenenspeeltjes, liefdesspeeltjes, plezierspeeltjes, hoe je ze ook wil noemen. Elke instemmende volwassenen zou enthousiast moeten zijn over het hebben van eentje.

Ze geven je plezier op elk moment van de dag zonder dat ze daarvoor iets van jou vragen. We hebben zelfs alle soorten liefdesspeeltjes van mooie glazen dildo’s tot sekspoppen. Noem maar op. Iemand heeft het waarschijnlijk uitgevonden. En ze zijn erg, erg gemakkelijk om te hebben door de gemakkelijkheid van het online shoppen~ *zucht*

Het gebruik van liefdesspeeltjes gaat helemaal terug naar het Oude Griekenland. Ja, dat heb je goed gehoord. Mensen van heel lang geleden in de oudheid neukten zichzelf kapot met oude seksspeeltjes. Het gebruik van speeltjes is niks nieuws. Maar waarom zijn liefdesspeeltjes zo’n geliefd artikel uit het verleden, het heden en de toekomst?

Ze verbeteren je seksleven

Seksspeeltjes zijn niet enkel meer voor single vrouwen. Seksspeeltjes kunnen gebruikt worden om je slaapkamer romance met je partner te verbeteren. We moeten toegeven dat het menselijk lichaam limieten heeft op vlak van seks. Het is zo dat mannen (en soms vrouwen) zo gemakkelijk kunnen klaarkomen en het plezier dat het koppel heeft daardoor inkorten. Het gebruik van seksspeeltjes kan dat veranderen.

Door de optie van plezierspeeltjes, kan je nu je sexy time met je partner verlengen. Gebruik het tijdens het voorspel. Plaag haar clit met een vibrator of gebruik een Fleshlight voor voorafgaand spel. Als je bijna klaarkomt, kan je afwisselen tussen een seksspeeltje en je penis zodat  je vrouw nog steeds haar plezier kan hebben tot jullie beiden de climax bereiken op hetzelfde moment; Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die seksspeeltjes hebben gebruikt tevredener zijn over hun seksleven met hun partners.

90% zei dat ze tevredener zijn als ze sliepen met mannen die seksspeeltjes gebruiken. Vergelijk dat met 76% van de vrouwen die sliepen met mannen die dat niet doen.

Erovibes Alexis Magic Wand Massager 30 cm
Erovibes Alexis Magic Wand Massager 30 cm

Ze zijn goed voor je zelfvertrouwen

Seksspeeltjes zijn niet enkel goed voor je lichaam. Ze zijn goed voor je geest en je ziel. Seksspeeltjes helpen je om je zelfvertrouwen op te bouwen. Je waardeert je lichaam als je het vanbinnen en vanbuiten kent. Het menselijk lichaam is kunst, en seksspeeltjes zijn verfkwasten die je ervaring van het voelen verbeteren.

Liefdesspeeltjes laten je toe om je lichaam te verkennen op manieren die je je nooit eerder had kunnen inbeelden. Je kan experimenteren met verschillende gevoelens en je plezierpunten nog beter leren kennen.

Ze verbeteren je intimiteit en relatie met je partner

Als je al lange tijd bij dezelfde partner bent, vermindert de seksuele relatie meestal. Het kan saai worden. Seks kan eerder een taak worden in plaats van iets leuks dat je met je wederhelft doet. Plezierspeeltjes gebruiken kan de dingen tussen jou en je partner verbeteren. Het zal de vonk in de relatie terugbrengen en intimiteit terug iets leuks maken.

Koppels die seksspeeltjes gebruiken, zijn over het algemeen opener en eerlijker over hun wensen. Liefdesspeeltjes gebruiken verbetert de algemene communicatie. Deze communicatie laat koppels toe om langer samen te blijven. Het verlicht de eentonigheid van de relatie en verbetert de band met elkaar.

Ze zijn wetenschappelijk gemaakt voor je genoegen

Seksspeeltjes zijn wetenschappelijk ontworpen om te helpen in je seksueel plezier. Ze zijn specifiek gecreëerd voor onze menselijke lichamen om te ervaren wat God voor ons voorzien heeft om te ervaren met zijn anatomische creaties. Het is geen gemakkelijke taak om onze geest en lichaam op hetzelfde moment te stimuleren.

Dit is waar liefdesspeeltjes van pas komen. Alle volwassenenspeeltjes zijn ontworpen om de juiste plezierplaatsjes in ons lichaam te raken om onze ‘work load’ te verminderen.

Ze helpen je beter te slapen

Seksspeeltjes kunnen ons beter helpen slapen. Welke betere reden kan je nodig hebben? Slaap is essentieel voor onze gezondheid. Het versterkt ons immuunsysteem, verbetert onze cognitieve vaardigheid en, belangrijker, weerhoud ons ervan om krankzinnige monsters te zijn in de ochtend. Het helpt ook om het risico op depressie en angst te verlagen.

Liefdesspeeltjes helpen om dat te doen aangezien het ons helpt om ons orgasme sneller en efficiënter te bereiken. De activiteit laat oxytocine, endorfines vrij en kan helpen om mensen kalmer en minder gestresseerd te doen voelen. Hierdoor slapen we beter.

Satisfyer Endless Fun Multi Vibator
Satisfyer Endless Fun Multi Vibator

Ze helpen in het beheren van seksuele stoornissen

Seksuele stoornissen zijn echt, en zowel mannen als vrouwen kunnen hier last van hebben. Onderzoek heeft aangetoond dat liefdesspeeltjes helpen met seksuele problemen zoals erectiestoornissen en prestatie angst.

Aangezien seksspeeltjes ons helpen om ons lichaam nog beter te begrijpen, helpt het ons om meer te leren over onze plezier punten. Als we alles over ons plezier hebben geleerd, kunnen we meer ontspannen tijdens de echte daad.

Als zowel mannen als vrouwen kunnen leren hoe ze zichzelf moeten laten klaarkomen met het gebruik van speeltjes tijdens het masturberen, zal het hen vertrouwen geven in het bereiken van een orgasme met een partner.

Ze geven snellere, efficiëntere orgasmes

Orgasmes zijn goed voor ons. Ze brengen ons niet alleen naar de zevende hemel maar ook omdat ze ons immuunsysteem een boost geven, ons hart gezond houden en helpen bij het verminderen van stress. Seksspeeltjes helpen ons om gemakkelijker orgasmes te krijgen, alleen of met een partner.

Hier is een niet zo leuk feitje: Wist je dat ongeveer 75 procent van de vrouwen geen orgasme kan bereiken door penetratie alleen, en ongeveer 50 procent hun orgasme minstens een keer heeft gefaket? Dit is een erg stomme ervaring, vind je niet? De meeste vrouwen hebben de juiste soort clitorisstimulatie nodig om een orgasme te bereiken.

Door seksspeeltjes te gebruiken, stijgen hun kansen om een orgasme te krijgen enorm. Dit is waarom liefdesspeeltjes een goede manier zijn om je te helpen om de grote O te ervaren. Eens je weet waar je je seksspeeltje wil hebben, kan je er zeker van zijn dat je geen orgasmes meer moet faken. Echte en krachtige orgasmes kan je bereiken met het juiste liefdesspeeltje. Ze brengen je dichter bij god terwijl jij jezelf naar de zevende hemel brengt als je hen gebruikt.

Ze helpen je je libido een boost te geven

Ben je verveeld? Zoek je een spannender, tenen krullend seksleven? Het enige dat je nodig hebt is een beetje hulp! Het gebruik van seksspeeltjes kan je libido verbeteren. Voor vrouwen kan seks hebben de vaginale smering, bloedtoevoer en elasticiteit verbeteren. Dat maakt je seksleven beter, en het zal je seks drive daardoor verhogen en je zal er meer en meer om vragen.

Ze verminderen het risico op urine-incontinentie bij vrouwen

Urine-incontinentie is wanneer je geen controle meer hebt over je urineren. Deze ziekte doet zich voor bij 30% van de vrouwen op een moment in hun leven. Om dit tegen te gaan, is het hebben van een sterke bekkenbodem een must. Goede seks is een goede workout voor je bekkenbodemspieren omdat het bij een orgasme die spieren samentrekt.

En de samentrekkingen zijn de “sport” die ze versterkt. Het gebruik van seksspeeltjes om je seksleven te verbeteren verbetert ook de blaascontrole van een vrouw en vermindert het risico op urine-incontinentie.

Ze verlagen je bloeddruk

Onderzoek heeft aangetoond dat er een link is tussen seks en ene lagere bloeddruk. Volgens de genoemde onderzoeken, werd er gevonden dat geslachtsgemeenschap systolische bloeddruk (het eerste nummer op je bloeddruktest) kan verlagen. Seks wordt ook als sport gezien, waardoor het een goede manier is om het risico op ziekten gelinkt aan je bloeddruk te verlagen. Dus als je je bloeddruk uit de gevarenzone wil houden, doe maar en geef toe aan dat hete plezier!

Seksspeeltjes gebruiken, telt als sport

Seks is de spannendste vorm van sport. Het is de enige sport waarvan je het niet erg vindt om het elke dag te doen. Het zal niet die oude trouwe loopband vervangen, maar eerlijk? Het is tien keer beter dan de sportschool en minder duur dan een lidmaatschap. Je verliest 5 calorieën per minuut seks. Dat is vier calorieën meer dan TV kijken (dus met diezelfde logica kan je TV kijken terwijl je seks hebt en zes calorieën per minuut verbruiken? Zijn hier dokters?)

Je slaat twee vliegen in één klap als je seks hebt. Het versnelt je hartslag voor snellere bloedcirculatie en metabolisme. En op hetzelfde moment gebruikt seks verschillende spieren in het lichaam! Dus begin er maar aan! Maak regelmatig tijd in je agenda vrij. Consistentie is het belangrijkste aangezien je dan maximum voordeel eruit haalt.

Het verlaagt je risico op een hartaanval

Een goed seksleven is goed voor je hart. Zoals we gezegd hebben, is het een goede manier om je hartslag te laten stijgen en je bloed en metabolisme goed te laten lopen. Afgezien daarvan, helpt seks je om je oestrogeen en testosteron niveau te balanceren. Als een van deze twee laag staat, verhoogt je risico op problemen zoals osteoporose en zelfs hartziekten.

Seks hebben kan je dus helpen om deze ziekten te bestrijden. Er is zelfs een onderzoek waarin gezien werd dat mannen die minstens twee keer per week seks hebben “50% minder kans hadden om te sterven aan een hartziekte dan mannen die amper seks hadden.” Wauw. Wat een goede manier om je levensduur te verlengen!

Ze helpen je lichaamspijn te verlichten

Waarom naar een pijnstiller grijpen als je eerst kan proberen om een orgasme te hebben? Orgasmes kunnen pijn blokkeren. Als je je climax bereikt, komt er een hormoon vrij dat je pijngrens verhoogd worden. Daardoor kan je pijn magisch weggaan.

Stimulatie met een seksspeeltje kan dat ook allemaal doen. Vaginale stimulatie kan chronische rug- en beenpijn blokkeren. Interessant hé? Maar wacht, er is meer! Veel vrouwen hebben ook al aangegeven dat genitale zelfstimulatie “menstruatiekrampen, artritispijnen en in sommige gevallen zelfs hoofpijn kan verminderen!” Kan seks het wondermiddel zijn tegen alle lichaamspijnen? Wie weet? Ik zou er zeker niet van versteld staan, moest het zo zijn.

Ze zijn ook voor de mannen

Seksspeeltjes zijn niet enkel voor vrouwen. Onze Seksspeeltjes voor Mannen kunnen zeker ook voordeel halen uit één of twee speeltjes bezitten. Niet alleen kunnen mannen opgewonden geraken van hun partner zichzelf te zien stimuleren. Hij kan ook zijn seksspeeltje gebruiken voor zijn eigen plezier. Wordt niet onder druk gezet door “zwak” of “minder man” genoemd te worden voor seksuele speeltjes voor plezier te gebruiken. Liefdesspeeltjes zijn voor iedereen.

Daarnaast zijn plezierspeeltjes een goede manier om een betere minnaar te worden. Speeltjes kunnen je helpen om je lichaam te verkennen. En met genoeg geduld en vaardigheid, kan je leren hoe je penis-centrische masturbatie kan vermijden. Dit zal je je partners lichaam doen appreciëren en je leren hoe je meer kan ontspannen terwijl je haar opwindt.

Eens je liefdesspeeltjes onder te knie krijgt, kan je leren om je orgasmes te beheersen. Je zal leren hoe je je orgasme kan uitstellen, hard kan blijven na een orgasme en meerdere orgasmes kan hebben. Als je seksspeeltjes gebruikt, zal je je niet langer zorgen moeten maken over te snel ejaculeren, je erectie verliezen of geen erectie krijgen.

Ze verminderen je risico op prostaatkanker

Een onderzoek gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association heeft gevonden dat mannen die frequent ejaculeren (minstens 21 keer per maand) minder kans hebben om prostaatkanker te krijgen. Seksspeeltjes gebruiken kan alles gemakkelijker en sneller maken voor mannen om dit voordeel te bereiken.

Volgend artikel Wat Voor Seksspeeltjes heb Je?