Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Voor Seksspeeltjes heb Je?

Wat Voor Seksspeeltjes heb Je?

Er zijn duizenden verschillende soorten seksspeeltjes op de markt. Bij Erovibes vind je de beste seksspeeltjes voor jou! Al onze speeltjes zijn uit voorraad leverbaar. We leggen jou hier uit welke basis seksspeeltjes er zijn.

Vibrators

Vibrators zijn objecten die kunnen vibreren (continue bewegen/buzzen) om je genitaliën te stimuleren. Ze worden erg vaak gebruikt om de clitoris en andere delen van de vulva en vagina te stimuleren. Maar vibrators kunnen ook de penis, het scrotum en de testikels, tepels en anus stimuleren. Vibrators komen in alle vormen en groottes. Sommigen gaan in de vagina of anus, en anderen worden uit het lichaam gebruikt.

Dildo’s

Dildo's zijn objecten die in een vagina, anus of mond gaan. Dildo’s zijn er in verschillende vormen en groottes, maar ze hebben vaak de vorm van een penis. Sommigen zien eruit als realistische penissen en anderen zijn meer abstract. Ze kunnen ook een beetje gebogen zijn om de g-spot of prostaat te stimuleren. Dildo’s kunnen uit verschillende soorten materiaal bestaan, zoals silicone, rubber, plastic, metaal of breukvast glas.

Anale Toys

Anale Toys zijn seksspeeltjes die speciaal gemaakt zijn om de anus te stimuleren of erin te gaan. Anale speeltjes zijn onder andere buttplugs, anale kralen, prostaat massagers en anale dildo’s met een brede basis. Je moet anaal glijmiddel gebruiken om anale speeltjes veilig te gebruiken.

En het is erg belangrijk dat elk speeltje dat je in je achterwerk steekt een brede basis heeft (eentje die groter is dan je achterste) of een andere manier gebruikt om het eruit te trekken, zodat het niet per ongeluk er helemaal in kan gaan. Als een seksspeeltje volledig in je achterste gaat, kan het vast komen te zitten en moet je een dokter contacteren om het eruit te krijgen.

Masturbators

Masturbators (ook nepkut, realistische vagina of strokers genoemd) zijn zachte tubes waarin je je penis steekt. Ze komen in alle vormen en groottes en hebben vaak verschillende texturen aan de binnenkant voor meer gevoel. Sommigen vibreren of zuigen zelfs. Er zijn ook masturbators die specifiek gemaakt zijn voor een grotere of een kleinere penis, vooral voor interseks mensen of transmannen die hormoontherapie krijgen.

Penisringen

Penisringen (ook cockringen genoemd) zijn ringen die rond je scrotum en/of penis gaan. Penisringen verminderen de bloedsomloop als de penis erect is (hard), waardoor het gevoel verbeterd kan worden, of je erectie harder kan maken en langer kan laten duren.

De veiligste penisringen zijn gemaakt uit zachte, flexibele materialen die je gemakkelijk kan verwijderen, zoals silicone, rubber of leder met een bevestiging. Sommige penisringen hebben kleine vibrators op hen, om jou en/of je partner te stimuleren.

Omdat penisringen je bloedtoevoer verminderen, mag je ze niet langer dan 10-30 minuten dragen, en moet je ze onmiddellijk afnemen als ze pijn doen of ongemakkelijk aanvoelen. Praat met je dokter of verpleegkundige voor je penisringen gebruikt als je een bloedstoornis hebt of bloedverdunners neemt.

Penispompen

Penispompen (ook erectiepompen, vacuümpompen genoemd) zijn toestellen die een vacuüm creëren die een handpomp of er eentje op batterijen gebruiken om zuigkracht rond je penis, clitoris, vulva of tepels te creëren.

Penispompen brengen bloed naar de zone, wat helpt met het verhogen van de gevoeligheid en het gevoel. Sommige mensen vinden het gevoel van de zuigkracht ook leuk. Penispompen kunnen je helpen met het krijgen van een erectie, maar ze zullen je penis niet permanent groter maken.

Sommige pompen zijn ontworpen om erectiestoornissen, genitale opwindingsstoornis en orgasmestoornis te helpen behandelen – je kan meer informatie over deze pompen verkrijgen bij een verpleegkundige of dokter in een gezondheidscentrum. Maar de meeste pompen die je in sekswinkels of winkels voor volwassenen koopt zijn geen medische toestellen, ze helpen gewoon je plezier tijdens seks en masturbatie verhogen.

Zorg ervoor dat je de instructies op de verpakking volgt en laat de pomp niet langer aan dan de instructies zeggen. En praat met je dokter voor je een pomp gebruikt als je een bloedstoornis hebt of bloedverdunners gebruikt.

Geishaballen

Geishaballen (ook Kegelballen, Kegeltrainers, vaginaballen, Ben Wa ballen en orgasmeballen genoemd) zijn ronde objecten die je in je vagina steekt. Ze kunnen je helpen om oefeningen te doen die je Kegelspieren tonen en versterken (ook wel bekkenbodemspieren genoemd).

Geishaballen hebben vaak een gewicht zodat je je vagina moet aanspannen om ze in je lichaam te houden. Sommigen zijn hol met kleinere ballen die rollen en stuiteren als je beweegt, wat een wiebelend gevoel creëert. Je hebt deze ballen niet nodig om Kegeloefeningen te doen en niet iedereen gebruikt ze voor dat doel – veel mensen vinden de manier waarop ze voelen in hun vagina gewoon leuk.

Voorbinddildo's

Voorbinddildo's (ook wel straps, strap-on of harnassen genoemd) — een kledingstuk dat een packer, dildo of een ander seksspeeltje tegen je lichaam houdt. Sommigen worden zoals ondergoed of kruisbescherming gedragen en anderen gaan rond andere delen van je lichaam, zoals je dij.

Er zijn zo veel verschillende soorten seksspeeltjes en manieren om ze te gebruiken dat zoeken naar hoe je eraan kan beginnen een beetje overweldigend kan zijn. Naar een sexshop gaan en iemand van het personeel vragen stellen over de verschillende producten kan een goede manier zijn om meer over seksspeeltjes en wat voor jou zou werken te leren.

Je kan ook iets proberen dat interessant lijkt en van daaruit zien wat er bij je past. Of je kan beslissen dat seksspeeltjes niet voor jou zijn en dat is ook oké. Het punt is dat er veel verschillende opties zijn voor verschillende lichamen en verschillende soorten seks – dus wie je ook bent of welke soort seks je hebt, seksspeeltjes kunnen een optie zijn voor jou.

Vorig artikel Waarom Seksspeeltjes Gebruiken?
Volgend artikel Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Vrouwen?